Λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκοτώνουν παιδάκια και τα παρουσιάζουν σε κάθε βιντεοσκόπηση ως θύματα του Άσαντ!


Η καταστροφή των αεροπορικών επιθέσεων από το Douma δείχνει ότι οι ομάδες της αντιπολίτευσης κινούν τα σώματα των θυμάτων (GRAPHIC VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα fake news κατά του Άσαντ αυτοκαταρρίπτονται. 21 άτομα εγκλωβισμένα σε υπόγεια πέθαναν από μη καλό εξαερισμό.
Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!

ΠΗΓΗ

Συριακές ομάδες αντιπολίτευσης βομβάρδισαν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με εικόνες που ισχυρίζονται ότι δείχνουν τα επακόλουθα των εικαζόμενων επιθέσεων χημικών όπλων στο Douma της Συρίας. Αλλά μια σύντομη ματιά δείχνει ότι οι εικόνες είναι ψεύτικες και σκηνοθετιμένες.
Η συριακή κυβέρνηση αρνήθηκε έντονα να επιτελέσει επίθεση χημικών όπλων, ενώ η διεθνής κοινότητα συζητά τους ισχυρισμούς και ζυγίζει την προοπτική πιθανών στρατιωτικών επιθέσεων εναντίον των δυνάμεων υπέρ του Assad.

Πολλοί δημοσιογράφοι έχουν εκφράσει υψηλό σκεπτικισμό σχετικά με την αυθεντικότητα τόσο της επίθεσης όσο και των υποτιθέμενων βίντεο και φωτογραφικών στοιχείων που προέκυψαν μετά το τέλος.

Έχουν τεθεί ερωτήματα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της επίθεσης, δεδομένου ότι οι δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ Ασαντ είχαν περικυκλώσει την πόλη και φάνηκαν φανερά στο χείλος της νίκης της σύγκρουσης.

Στις πέντε μέρες που πέρασαν, εικόνες που φανερώνουν ότι δείχνουν τις τρομακτικές συνέπειες της επίθεσης έχουν πλημμυρίσει τα κοινωνικά μέσα. Ωστόσο, οι σχολιαστές στο διαδίκτυο ήταν γρήγοροι για να επισημάνουν ασυνέπειες εντός των ίδιων των βίντεο καθώς και την πιθανότητα να χειραγωγηθούν σε μεγάλο βαθμό. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα που έχει αποκαλύψει το RT.com.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι YouTube Fadi Abdullah, που δημοσιεύθηκε στις 7 Απριλίου, έχει σκοπό να δείξει στους νεκρούς-θύματα της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης.

Στα 22 δευτερόλεπτα μέσα στο βίντεο, το πτώμα μιας γυναίκας μπορεί με το αντιβράχιο να σηκώνεται. Το Rigor mortis μπορεί να λάβει χώρα τέσσερις ώρες μετά το θάνατο, αλλά οι μυϊκές ίνες συστέλλονται όπου και αν έρθουν να ξεκουραστούν – δηλαδή το αντιβράχιο θα είχε πέσει πάνω στο στήθος της υπο κανονικές συνθήκες , και όχι να είναι στον αέρα όπως στο βίντεο. Αυτό υποδηλώνει ότι το πτώμα μετακινήθηκε και / ή χειρίστηκε μεταθανάτια.

Το σώμα μιας γυναίκας που φορούσε ένα hijab φαίνεται αντιμέτωπη με ένα ξύλινο πλαίσιο πόρτας τοποθετημένο σε ένα τοίχο από λευκό πλακάκι παράλληλα με ένα παιδί που φορά ένα κόκκινο και λευκό ριγέ πουλόβερ.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το πρακτορείο ειδήσεων SMART, που δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου, ισχυρίζεται ότι δείχνει την ίδια τρομακτική σκηνή, ωστόσο, το αγόρι με το κόκκινο και το κόκκινο και λευκό ριγέ πουλόβερ έχει τώρα το σώμα ενός μωρού που είναι πεσμένο πάνω του. Το σώμα του βρέφους δεν είναι ορατό στο βίντεο του Fadi Abdullah. Υπάρχει επίσης ένα δεύτερο μωρό βρέφος που βρίσκεται με την όψη και το στόμα ανοιχτό που δεν υπήρχε στο βίντεο Abdullah.

Λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκοτώνουν παιδάκια και τα παρουσιάζουν σε κάθε βιντεοσκόπηση ως θύματα του Άσαντ!6Λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκοτώνουν παιδάκια και τα παρουσιάζουν σε κάθε βιντεοσκόπηση ως θύματα του Άσαντ!3

Τα πτώματα μεταφέρονται από άτομα χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με την ανάγκη απολύμανσης των πτωμάτων.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Qasioun, ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο ανταρτών, δημοσίευσε βίντεο στις 8 Απριλίου, παρουσιάζοντας δύο παιδιά που δεν εμφανίζονταν αλλού στις προηγούμενες εικόνες, συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού με μακριές πλεξούδες και γκρίζα και λευκά ριγέ ρούχα που κρέμονται πάνω από ένα νεκρό αγορι.Λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκοτώνουν παιδάκια και τα παρουσιάζουν σε κάθε βιντεοσκόπηση ως θύματα του Άσαντ!2

Το πτώμα του μωρού πάνω από το αγόρι με κόκκινο και γκρι ριγέ πουλόβερ δεν είναι ορατό σε εικόνες που μοιράζεται η ομάδα Λευκών Κρανών.

Επιπλέον, το πτώμα του νεαρού κοριτσιού που εμφανίζεται στο βίντεο του πρακτορείου ειδήσεων Qasioun, εμφανίζεται πάνω στη σκάλα σε βίντεο που μοιράζονται τα λευκά κράνη.

Ενώ δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς αυτό που συνέβη στο Douma το Σάββατο 7 Απριλίου, η κάλυψη του περιστατικού τονίζει πόσο ύποπτο είναι το σκηνικό της υποτιθέμενης επίθεσης έχει ήδη γίνει και πώς τα πτώματα των θυμάτων έχουν μεταφερθεί για τις κάμερες.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
2) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
3) Τζιχαντο-Αντάρτης «σκοτώθηκε» απο Χημικό αέριο Σαρίν αλλά έζησε για να πεί την Ιστορία του
4) Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!
5) ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
6) ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
7) Καημένος λευκόκρανος παριστάνει το θύμα 3 διαφορετικές φορές σε δήθεν χημικές επιθέσεις του «κακου» Άσαντ8) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
9) Αγαστή συνεργασία της ISIS με τα Λευκά Κράνη
10) H Άσμα Άσαντ καλεί την Ιβάνκα Τραμπ να παραδεχθεί ότι για το μακελειό με τα λεωφορεία ευθύνονται τα Λευκά Κράνη
11) Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκίζει τα λευκά κράνη!!!!
12) Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης”
13) Πατέρας μικρού Ομράν: Τζιχαντιστές χρησιμοποιήσαν το παιδί μου για προπαγάνδα κατα του Άσαντ!
14) Από τον μικρό Αϋλάν… στον μικρό Ομράν… η αλήθεια!
15) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
16) ΜΟΥΦΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΜΡΑΝ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ!
17) Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης”
18) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
19) Στη Γούτα της Συρίας τζιχαντιστές έχουν αποκλείσει αμάχους και τους έχουν σαν ασπίδες!
20) Εάν τα μέσα ενημέρωσης της Παγκοσμιοποίησης επιτίθενται στον Assad είναι ένα σημάδι ότι η Συρία κερδίζει
21)  Οι τζιχαντιστές λένε ψέματα για τα χημικά όπλα για να σταματήσουν τον Συριακό στρατό
22) Τα χημικά όπλα του Assad: Οι ΗΠΑ έχουν μακρά καταγραφή έναρξης πολέμων με ψευδή προσχήματα
23) Τα fake news κατά του Άσαντ αυτοκαταρρίπτονται. 21 άτομα εγκλωβισμένα σε υπόγεια πέθαναν από μη καλό εξαερισμό.
24) Οι απατεώνες Λευκόκρανοι τζιχαντιστές αγγίζουν «θύματα χημικών αερίων» χωρίς προστατευτικά γάντια ξανά!
25) Οι λευκόκρανοι Τζιχαντιστές σκηνοθετούν ακόμα μια ταινία-ψέμα για να δαιμονοποιήσουν τον ανθρωπιστή Άσαντ!