Στα σκαριά σκηνοθετημένη χημική επίθεση στην Συρία με σκοπό την ενοχοποίηση του Άσαντ


Στα σκαριά σκηνοθετημένη χημική επίθεση στην Συρία με σκοπό την ενοχοποίηση του ΆσαντΣτα σκαριά σκηνοθετημένη χημική επίθεση στην Συρία με σκοπό την ενοχοποίηση του Άσαντ
ΠΗΓΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην διάθεση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας σχεδιάζουν χημική επίθεση στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας με σκοπό την ενοχοποίηση της κυβέρνησης της Δαμασκού και προσωπικά του Άσαντ. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας στρατηγός Ιγκόρ Κονατσένκοφ δήλωσε ότι η επίθεση πρόκειται να γίνει σύντομα, αφού ήδη «ειδικοί» της CIA και MI6 έχουν φτάσει στο Ιντλίμπ.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου έχουν πραγματοποιηθεί δυο επιθέσεις με χημικά όπλα, στις πόλεις Γκούτα και Ντούμα, που προκάλεσαν τον θάνατο και τραυματισμό πολλών αθώων ανθρώπων. Με πρόσχημα την χρήση χημικών όπλων στις δυο αυτές πόλεις, για τις οποίες η Δύση είχε θεωρήσει υπεύθυνο τον Άσαντ, οι ΗΠΑ είχαν εξαπολύσει πυραυλικές επιθέσεις εναντίον στόχων στην Συρία με σκοπό να υπερασπιστούν τους ισλαμιστές μισθοφόρους τους του ISIS που έπνεαν τα λοίσθια.

Όπως επεσήμανε ο Ιγκόρ Κονατσένκοφ η προαλειφόμενη χημική επίθεση έχει ως στόχο να δημιουργήσει πρόσχημα για νέες πυραυλικές επιθέσεις σε κυβερνητικούς στόχους στην Συρία. Μάλιστα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας γνωρίζει ότι το αντιτορπιλικό USS The Sullivans με 56 πυραύλους cruise έχει φτάσει πρόσφατα προς τον σκοπό αυτό στον Περσικό Κόλπο, ενώ στην αεροπορική βάση αλ Ουντέιτ του Κατάρ έχουν μετεγκατασταθεί βομβαρδιστικά B-1B που φέρουν πυραύλους αέρος-εδάφους AGM-158 JASSM (χαμηλής παρατηρησιμότητας πύραυλοι cruise μεγάλης ακτίνας δράσης).

Στην περιοχή που θα πραγματοποιηθεί η σκηνοθετημένη χημική επίθεση πλην των «ειδικών» έχει αποσταλεί και συνεργείο γνωστού τηλεοπτικού δικτύου, εννοείται σιωνιστικών συμφερόντων, για να μεταδώσει live την είδηση, όπως εξ άλλου είχε συμβεί και στις επιθέσεις στις πόλεις Γκούτα και Ντούμα. Η εξελισσόμενη κατάσταση επιβεβαιώνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης που χαλιναγωγούνται από τους Σιωνιστές προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν και να διαταράξουν τον σταθερό ρυθμό της τρέχουσας ειρηνευτικής διαδικασίας στην Συρία.

Η Μόσχα γνωρίζοντας εδώ και αρκετό διάστημα τις προθέσεις των ΗΠΑ ενίσχυσε την παρουσία του πολεμικού της ναυτικού στην Ανατολική Μεσόγειο με τις φρεγάτες Admiral Grigorovich και Admiral Essen, καθώς και με 3 κορβέτες της κλάσης Buyan-M. Όλα αυτά τα πλοία είναι εξοπλισμένα με υπερηχητικούς πυραύλους cruise Onyx και Kalibr. Οι ναυτικές δυνάμεις της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο αποτελούνται αυτή την χρονική περίοδο από 16 πολεμικά πλοία και υποβρύχια (της κλάσης Warschawjanka), συμπεριλαμβανομένων και των προαναφερθέντων φρεγατών και κορβετών.

Η περιοχή Ιντλίμπ που βρίσκεται στην βορειοδυτική Συρία, κοντά στο Αλέπο (Χαλέπι), έχει γίνει ο τόπος συγκέντρωσης για τα απομεινάρια του ISIS και της Αλ Κάιντα, καθώς εκεί μεταφέρθηκαν από την Δαμασκό και την Μόσχα όσοι παραδόθηκαν κατά την εκκένωση των ισλαμοσυμμοριτών από όλες τις άλλες περιοχές της Συρίας ή κατέφυγαν αυτοί που διέφυγαν από τα πολεμικά μέτωπα. Η Ουάσιγκτον και η Δύση προσπαθούν συγκεκαλυμμένα να υπερασπιστούν την περιοχή και τους μισθοφόρους τους, καθώς τα κυβερνητικά στρατεύματα του Άσαντ τους έχουν περικυκλώσει και επίκειται η τελική επίθεση για την απελευθέρωση της επαρχίας, η τελευταία της συριακής επικράτειας στην οποία υπάρχουν ακόμη τρομοκράτες ισλαμοσυμμορίτες. Με πρόσχημα λοιπόν μια σκηνοθετημένη χημική επίθεση στο Ιντλίμπ, η σιωνιστική Ουάσιγκτον έχει την πρόθεση να αποδυναμώσει την δύναμη κρούσης των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσαντ και να δώσει ανάσα ζωής στα απομεινάρια των κανιβάλων ισλαμιστών.

Ο πόλεμος στην Συρία έχει κριθεί και ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός υπέστη μια βαριά ήττα, κάτι που παραδέχονται και αναλυτές αμερικανικών think tanks όπως το Council of Foreign Relations. Η κυβέρνηση του κυρίαρχου κράτους της Συρίας με την βοήθεια της Ρωσίας, από την οποία ζήτησε υποστήριξη σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, κατάφερε να νικήσει τους μισθοφόρους της Δύσης μετά από 8 χρόνια συμμοριτοπολέμου. Η κυβέρνηση του Άσαντ δεν λύγισε παρά τον βρώμικο πόλεμο που είχε εξαπολύσει όλα αυτά τα χρόνια το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο. Όσον αφορά τις χημικές επιθέσεις οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης πιάστηκαν «με την γίδα στην πλάτη», πλέον ο κόσμος  τους έχει καταλάβει και δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο νομίζουν.

Το σιωνιστικό παραμάγαζο της Ουάσιγκτον πιθανότατα θα προσπαθήσει για μια τελευταία φορά να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως στην Συρία με μια σκηνοθετημένη χημική επίθεση. Όμως ουδείς τους περιμένει σε αυτές τις πύλες, οι φύλακες έχουν γνώση.