ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!


ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!


H Aκαδημία Aθηνών είναι Nομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και εποπτεύεται από το Yπουργείο Eθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

H λειτουργία της διέπεται από τον Iδρυτικό της Nόμο 4398/1929, με τον οποίο κυρώθηκε η από 18 Mαρτίου 1926 Συντακτική Aπόφαση περί Oργανισμού της Aκαδημίας Aθηνών.

Μπορουμε να διακρινουμε οτι εκδιδει το πανεπιστημιο αθηνων ενα συγκεκρημενο βιβλιο.εισαγωγη στη μαγεια..:

“Βερναρδακειος μαγικος κωδικας”

Οι πληροοριες ετσι οπως αναγραφονται στο εξωφυλλο του βιβλιου:

Το παρουσιαζόμενο και εκδιδόμενο εδώ χειρόγραφο είναι ένας σύμμεικτος κώδικας, απ’ αυτούς που κυκλοφορούν στον ελληνικό λαό και είναι γνωστοί με το όνομα “σολομωνικές”. Η συλλογή αυτή δημιουργήθηκε προφανώς από έναν ή περισσότερους μάγους ή και ενδιαφερόμενους για τη μαγεία -που αντέγραφε από άλλα, παλαιότερα μαγικά χειρόγραφα που έβρισκε, με σκοπό να καταρτίσει μια χρηστική μαγική εγκυκλοπαίδεια, ίσως και για προσωπική του χρήση. Γι’ αυτό και συναντούμε σε διαφορετικά σημεία του χειρογράφου παρόμοιες, παραπλήσιες η αντίστοιχες μαγικές συνταγές για το ίδιο ζήτημα η ζητούμενο. αν το χειρόγραφο είχε αντιγραφεί από ένα πρότυπο, η είχε υποστεί μία στοιχειώδη κατάταξη, οί όμοιες συνταγές (π.χ. για τον έρωτα, την επιτυχία στον πόλεμο, την εύρεση θησαυρού κ.τ,λ. ) θα βρίσκονταν στο ίδιο σημείο του χειρογράφου, ή μία μετά την άλλη

“Η ίδια σωρευτική μέθοδος δημιουργίας τέτοιων μαγικών χειρογράφων μπορεί να ανιχνευθεί και σε άλλα παρόμοια χειρόγραφα μαγικού περιεχομένου διαφόρων συλλογών. ‘Ολα έγιναν από αντιγραφές, σε ποικίλες χρονικές στιγμές και από διάφορα πρότυπα, ώστε ο κάτοχός τους να έχει ένα εγχειρίδιο διαφόρων μαγικών συνταγών για κάθε χρήση.