Ένα ελληνικο στρατιωτικό έμβλημα πήχτρα στα μασονικά σύμβολα!!!


Ένα ελληνικο στρατιωτικό έμβλημα πήχτρα στα μασονικά σύμβολα!!!

Ένα ελληνικο στρατιωτικό έμβλημα πήχτρα στα μασονικά σύμβολα!!!Ένα ελληνικο στρατιωτικό έμβλημα πήχτρα στα μασονικά σύμβολα!!!

Δεν μπορεί εκεί στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ) να μην έχουνε δει, ότι το σήμα τους είναι γεμάτο με μασονικά σύμβολα. Ακόμη κι ένας άσχετος θα τα έβλεπε!!!

Έχουμε και λέμε : Η ΓΥΣ είναι υπηρεσία, που υπάγεται στη Διεύθυνση Γεωγραφικού Σώματος, που υπάγεται στο ΓΕΣ, που υπάγεται βεβαίως στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Απλά κάποιες διευκρινίσεις, που απαντούν στο γιατί είναι μασονικό το σήμα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Στρατού μας.

Σε αυτό διακρίνονται:

1) Ο διαβήτης και ο γνώμονας, ευρισκόμενα σε θέση ακριβώς όπως και στο γνωστό τεκτονικό σχηματισμό

2) Η κουκουβάγια, σύμβολο σοφίας και γνώσης, χρησιμοποιούμενο ευρέως στον τεκτονισμό και μαλιστα στη μποεμικη λεσχη την λατρευουν σαν τον θεο μολωχ κανοντας θυσιες εμπρος του αγαλματος της κουκουβαγιας!

3) Ο βωμός και η υδρόγειος. Και μάλιστα εντός του μασονικού σχηματισμού βρίσκεται η χώρα μας – πράγμα γνωστό, δηλαδή…

4) Δύο κλαδιά σε κάθε πλευρά, με 33 φύλλα το καθένα. Όσοι δηλαδή οι βαθμοί της και όσα είναι τα πούπουλα στο αριστερό φτερό του αετού, επάνω στο αμερικανικό δολλάριο – στο άλλο είναι 32, όσοι οι βαθμοί του Σκωτικού τυπικού. Δείτε το.

5) Η φράση “Αεί ο Θεός ο Μέγας Γεωμετρεί”, σε απόλυτη αρμονία με το μασονικό “Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος” (βλ. και άρθρο).

Εγώ λοιπόν που δεν είμαι και ειδήμονας στο θέμα “Μασονία”, βρήκα χαλαρά 5 καραμπινάτα μασονικά σύμβολα, μπορεί να υπάρχουν κι άλλα που δεν διακρίνω αυτή την στιγμή.

Οι “φωτεινοί παντογνώστες” που επέλεξαν να συνδυάσουν όλα αυτά τα σύμβολα για να κατασκευάσουνε το έμβλημα, γιατί το έκαναν; Τι θέλουνε να μας πούνε;

Και καλά αυτοί, έτυχε να είναι μασόνοι και το έφτιαξαν. Από τότε όμως;

Τόσοι και τόσοι στρατιωτικοί, άλλα και πολιτικοί τους προϊστάμενοι πέρασαν κάτω από αυτό το έμβλημα, κανένας δεν σήκωσε τα μάτια να δει τι περιλαμβάνει;

Όλοι αυτοί που κάθε πρωΐ ανοίγουν τις οθόνες τους στην Υπηρεσία δεν το βλέπουνε;

Μόνο εγώ είμαι ο γερο-παράξενος που τα ψειρίζει όλα;

Ή μήπως αλλού πρέπει να ψάξω να βρω τις απαντήσεις;

Ο Μεϊμαράκης εκτός από το Κόμμα δεν κοιτάει τίποτε άλλο; Μόνο το πώς θα μειωθεί η θητεία, για να κερδίσουν κανά ψήφο τους νοιάζει;

Από την άλλη, αισθάνομαι και λίγο βλάκας με όλες αυτές τις απορίες. Εδώ δεν τους πειράζει που βάζουν Τούρκο διοικητή στην Λάρισα, οι μασόνοι και τα σύμβολά τους θα τους πείραζαν;

http://aletri.blogspot.com/2009/06/blog-post_4354.html