ΜΑΣΟΝΙΑ: Ανύπαρκτη για μηδενιστές και πράκτορες, υπαρκτή όταν τους συμφέρει!


ΜΑΣΟΝΙΑ: Ανύπαρκτη για μηδενιστές και πράκτορες, υπαρκτή όταν τους συμφέρει!ΜΑΣΟΝΙΑ: Ανύπαρκτη για μηδενιστές και πράκτορες, υπαρκτή όταν τους συμφέρει!

ΜΑΣΟΝΙΑ: Ανύπαρκτη για μηδενιστές και πράκτορες, υπαρκτή όταν τους συμφέρει!

Ή λέξη Μασονία….Δεν αναφέρεται ποτέ μέσα στη Βουλή.

Ούτε στις ιστοσελίδες των κομμάτων ,ούτε στα χιλιάδες βιβλία που γράφουν οι πολιτικοί ,ούτε στα κανάλια και σχεδόν ποτέ στις εφημερίδες Kαι φυσικά κάποιος μπορεί να τελειώσει δύο πανεπιστήμια και να μην συναντήσει καμία αναφορά σχετική.
Θεωρούνται “χριστιανοταλιμπάν” οι πολίτες που αναφέρονται στα κρυφά δίκτυα των Μασόνων και “τρελοί”.
Κάθε τόσο όμως …φιλοισραηλινές πηγές πλέκουν το εγκώμιο της τεράστιας συνδρομής των Τεκτόνων στη δημιουργία του Ελληνικού Κράτους, ακόμα ενός προτεκτοράτου των τοκογλύφων και παρουσιάζουν τεράστιες λίστες πασίγνωστων πολιτικών ως τέκτονες..
Μόνο που περιέργως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατηγορεί τις συγκεκριμένες σελίδες για συνωμοσιολογία και διασπορά ψευδών ειδήσεων…παρόλο που βλέπουν παντού Μασόνους.

Ούτε Ιστορικοί τους διαψεύδουν…ούτε σοβαροί Δημοσιογράφοι.
Ας μας πουν όμως οι σοβαροί δημοσιογράφοι πράκτορες….γιατί και ποιος είχε τη δύναμη να απαγορεύσει ΚΑΘΕ αναφορά για την συνεισφορά της Μασονίας από όλα τα στάδια της Εθνικής Παιδείας.

Γιατί να μαθαίνουμε ΤΩΡΑ…100 χρόνια μετά… τη σχέση των πολιτικών με τα μυστικά δίκτυα ;
ΜΑΣΟΝΙΑ: Ανύπαρκτη για μηδενιστές και πράκτορες, υπαρκτή όταν τους συμφέρει! 2Γιατί 200 χρόνια μετά…μας μίλησαν για τη ΜΗ ΕΛΗΝΙΚΗ καταγωγή του “Εθνικού” μας Ποιητή μέσω του Μπογδάνου;

Γιατί αντέδρασε μόνο ή Χρυσή Αυγή α λλά κανένας Ιστορικός ή Δημοσιογράφος;
Ποιος και γιατί μας απέκρυψε για δύο αιώνες τόσο σημαντικές πληροφορίες;
Ποιος είχε τόση δύναμη ώστε να απαγορέψει κάθε αναφορά σε όλη την Παιδεία, σε όλα τα βιβλία, σε όλες τις εφημερίδες, τα κανάλια κλπ;
Το χρήμα φυσικά…και οι προφήτες αυτού…οι επικυρίαρχοι Rothschild.