Σατανιστική λέσχη θα προπαγανδίζει την νέα «θρησκεία» σε δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ !


Σατανιστική λέσχη θα προπαγανδίζει την νέα «θρησκεία» σε δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ !Σατανιστική λέσχη θα προπαγανδίζει την νέα «θρησκεία» σε δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ !

Σατανιστική λέσχη θα προπαγανδίζει την νέα «θρησκεία» σε δημοτικά σχολεία των ΗΠΑ !

Σύμφωνα τώρα με αμερικανικό δημοσίευα στην washingtonpost.com , ο Doug Mesner, με το επαγγελματικό όνομα Lucien Greaves, είναι ο συν-ιδρυτής και εκπρόσωπος του  Σατανιστικού «ναού» , μιας  ομάδας πολιτικών ακτιβιστών που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει ένα νέο  καθεστώς,  σε  αντιστάθμισμα ( όπως λένε) των  φονταμενταλιστικών χριστιανικών  Clubs.

Οι διοργανωτές του όλου εγχειρήματος το βλέπουν ως μια προσπάθεια να διεισδύσουν στην  δημόσια  αμερικανική εκπαίδευση και να διαβρώσουν  το συνταγματικό διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους, σύμφωνα με τον Josh Reynolds της εφημερίδας The Washington Post.

Έτσι στο Σάλεμ, μια  καυτή νύχτα του καλοκαιριού,  οι ηγέτες του σατανιστικού «ναού» έχουν συγκεντρωθεί στους κατακόκκινους τοίχους του σαλονιού ενός διαμερίσματος  σε αυτή την πόλη,  που φημίζεται για δίκες κατά των μαγισσών τον 17ο αιώνα.

Βλέπουν  βίντεο, στο οποίο  παιδιά χορεύουν γύρω από ένα γαϊτανάκι, ενώ μια αράχνη σέρνεται στο πρόσωπο ενός κλόουν με  απόκοσμη όψη , με την συνοδεία δαιμονικής μουσικής .

Το δημοσίευμα τονίζει ότι η συγκεκριμένη οργάνωση συνωμοτεί  για να διεισδύσει σε παιδιά του δημοτικού σχολείου των ΗΠΑ υ έθνους.

Οι χριστιανικές ευαγγελικές οργανώσεις των ΗΠΑ  , σύμφωνα με τους ίδιους έχουν  ήδη διεισδύσει στις ζωές των παιδιών της Αμερικής μέσω του σχολείου και του  θρησκευτικού  προγραμματισμού στα δημόσια σχολεία, και οι ίδιοι  φαίνονται  αποφασισμένοι  να δώσουν  στους νέους μαθητές  μια νέα  επιλογή στους μαθητές : είτε τον  Ιησού Χριστό  , είτε τον  Σατανά.

«Είναι ζωτικής σημασίας  τα παιδιά να κατανοήσουν ότι υπάρχουν πολλαπλές προοπτικές για όλα τα θέματα, και ότι έχουν  και άλλες επιλογές  για το πώς θα σκέφτονται», δήλωσε ο Doug Mesner, συν-ιδρυτής του σατανιστικού ναού.

Η οργάνωση των σατανιστών σχεδιάζει να παρουσιάσει τις «απόψεις » της λέσχης της   στα δημόσια αμερικανικά  δημοτικά σχολεία, μεταξύ των οποίων ένα στην κομητεία του Πρίγκιπα Γεωργίου.

Οι εμπνευστές του σχεδίου αυτού θα υποβάλλον αίτηση στους διευθυντές των σχολείων για να τους επιτρέψουν την είσοδο στα σχολεία το νέο  ακαδημαϊκό έτος.

Η σατανιστική εκστρατεία θα ξεκινήσει από την  Νέα Υόρκη, σε Βοστώνη, Γιούτα  Αριζόνα και θα επεκταθεί  μέχρι  την  Μινεάπολη, το Ντιτρόιτ, Σαν Χοσέ, Νέα Ορλεάνη, Πίτσμπουργκ και την Φλόριντα που θα συμμετέχουν σε απευθείας σύνδεση.

Καταλάβατε τώρα για ποιο λόγο κάποιοι επιθυμούν την συμφωνία TTIP μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ και ποια είναι τα καταχθόνια σχέδια τους ;

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ