Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!


Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!

Ο Κένεντυ ξεκάθαρα λεει πως θα πρέπει να διαλυθούν μυστικές εταιρείες (ΒΛΕΠΕ CIA) αλλά και μυστικές αδελφότητες-κοινωνίες (ΒΛΕΠΕ ΜΑΣΟΝΙΑ)! Ομιλία του J. F. Kennedy στο Ντάλλας του Τέξας, όπου αναφέρεται σε ένα Παγκόσμιο Σύστημα που ενεργεί με μυστικότητα κατά της ανθρώπινης ελευθερίας. Σύντομα όμως δολοφονείται…

Ο Κένεντυ φυσικά ως αντιστασιακός ηγέτης θαύμαζε τον Αδόλφο Χίτλερ τον άνθρωπο που πολέμησε οσο κανένας άλλος τον διεθνή Σιωνισμό και τον καπιταλισμό!!!!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντι είχε καταγράψει εγκωμιαστικά σχόλια στο ημερολόγιο του ταξιδιού του στην Ευρώπη το 1937

“Αυτά τα καθεστώτα κάνουν καλό στη Γερμανία και στην Ιταλία. Και όσον αφορά αυτόν τον κύριο Αδόλφο Χίτλερ, είμαι πεπεισμένος ότι έχει τη στόφα των ανθρώπων που γίνονται θρύλοι”

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών, ο μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επισκεφθεί τη Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και στη φασιστική Ιταλία. Και μεταξύ των όσων σημείωσε στο ημερολόγιό του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ετοιμοπόλεμη Ευρώπη, συγκαταλέγονται και σχόλια εγκωμιαστικά τόσο για τον Αδόλφο Χίτλερ.

Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!333ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΩΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ,ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ,ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ!!