Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

ΟΙ “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ” ILLUMINATI ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ–ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ


ΟΙ “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ” ILLUMINATI ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ–ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΟΙ “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ” ILLUMINATI ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ–ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Στις 31 Οκτωβρίου αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι των Illuminati στο You Tube (https://www.youtube.com/channel/UCs40CAxgbSVyQ8LDilAgx8w) το παρακάτω διαφημιστικό τηλεοπτικό βίντεο:Στο εν λόγω βίντεο αναφέρεται ξεκάθαρα η ύπαρξη της μυστικής εταιρείας των Illuminati, η οποία υπάρχει εδώ και αιώνες για να διασφαλίσει την ευημερία και την πρόοδο αλλά και την προστασία του ανθρωπίνου είδους. Το Παγκόσμιο Σχέδιο το οποίο πρόκειται να εφαρμόσουν για αυτούς τους σκοπούς εγγυάται την ευτυχία και την διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους. Τονίζεται ότι η ομάδα αυτή της ελίτ (για την οποία, όπως καταγράφεται και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, είναι απαραίτητη η μεγάλη οικονομική επιφάνεια και η κοινωνική επιρροή, για όποιο επίδοξο μέλος θέλει να ενταχθεί στους κόλπους της) πάντοτε “προσέχει” και “προστατεύει” τους ανθρώπους, ενώ αναφέρει πως η ανθρωπότητα δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου, μιας και η “βοήθεια καταφθάνει”. Ποια βοήθεια άραγε υπονοείται στο βίντεο; Από ποιους ή τι θα μας προστατεύσουν; Η ιστοσελίδα η οποία ισχυερίζεται ότι αποτελεί το επίσημο όργανο της επικοινωνίας των Illuminati με την κοινή γνώμη,βρίσκεται στην διεύθυνση http://www.illuminatiofficial.org/.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε την ύπαρξη μιας παρόμοιας ιστοσελίδας στο παρελθόν (2012), στην οποία είχε αναρτηθεί ένα ρολόι με μια αντίστροφη μέτρηση και η οποία υπονοούσε την έλευση ενός επικείμενου γεγονότος, χωρίς να δίδεται κάποια περαιτέρω πληροφορία. Με την παύση της αντίστροφής μέτρησης η ιστοσελίδα έπαυσε να υπάρχει. Φυσικά, υπάρχει και μια ακόμα ιστοσελίδα στην διεύθυνση http://www.illuminati-order.org/, που ανήκει στο Τάγμα των Illuminati και στην οποία μπορούν να εισέλθουν μόνο τα μέλη της. Πέρα από όλη την συνωμοσιολογική παραφιλολογία που αναπτύσσεται στο διαδίκτυο, πολλές φορές με άγαρμπο και ανούσιο τρόπο, τίθεται το εξής ερώτημα: Υπάρχουν κάποιοι που χρησιμοποιούν την ύπαρξη αυτής της ομάδας στο παρελθόν παίζοντας παιχνίδια με την αντίληψη όσων θέτουν ερωτήματα και ερευνούν; Υπάρχουν κάποιοι που όντως ανήκουν στην ομάδα αυτή της ελίτ και με κάποιο τρόπο προσπαθούν να επηρεάσουν το κοινό και να δείξουν ότι είναι πλέον ΑΝΟΙΧΤΑ παρόντες; Μήπως βγαίνοντας από την αφάνεια σηματοδοτούνται έτσι κάποια γεγονότα που πρόκειται να συμβούν; Κι αν κάποιοι σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και υποδύονται τους Illuminati, με ποιο σκοπό το κάνουν και τι έχουν να κερδίσουν; Ας μην ξεχνούμε ότι το σύστημα χρησιμοποιεί πολλές μορφές εξαπάτησης δημιουργώντας κλίμα άρνησης ή τυφλής υπακοής, όπως π.χ. στην περίπτωση των Anonymous, οι οποίοι τελικά μας προέκυψαν Apateonymous.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

 

Η ελεγχόμενη ροή πληροφορίας στο διαδίκτυο, η σκόπιμη διαστρέβλωση δεδομένων και καταστάσεων, η δημιουργία συμβόλων ή μύθων και ο αποσυμβολισμός τους από τους ίδιους, ωθεί σε εντελώς λανθασμένα μονοπάτια τους ερευνητές και όσους θέλουν να αντισταθούν, καθιστώντας τους εν αγνοία τους (ή και εν γνώσει τους σε κάποιες περιπτώσεις) λειτουργούς και συμμάχους των εξουσιαστών στο μεγάλο παιχνίδι του ελέγχου και της υποταγής. Ακόμα κι αν η συγκεκριμένη ανάρτηση και το βίντεο στην ιστοσελίδα αυτή είναι κάποια “φάρσα” ή κάποιο “τρικ”, αυτό το Παγκόσμιο Σχέδιο που αναφέρεται υπάρχει; Γιατί πολλές φορές, το πιο σίγουρο μέρος για να κρύψεις την αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια όλων, εκεί όπου το πιο αληθινό θα φαντάζει αδύνατο και φανταστικό. Πολλές φορές, το να πεις την αλήθεια αποδομώντας την είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις.

 

http://xartinoskosmos.wordpress.com/2014/11/17/oi-aniparktoi-illuminati-mas-prostateuoun-neo-tileoptiko-minima-apo-tin-episimi-istoselida-tous/


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face