Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Γιατί η Καμπάλα είναι σατανική


Γιατί η Καμπάλα είναι σατανική

Γιατί η Καμπάλα είναι σατανικήΓιατί η Καμπάλα είναι σατανική

Γιατί η Καμπάλα είναι σατανική
από τον Henry Makow Ph.D
To Καμπαλικο Δόγμα της καταστροφής παρέχει ένα κλειδί για την κατανόηση στα παγκόσμια γεγονότα.
Σύμφωνα με την Καμπάλα, το οποίο είναι το μυστικό δόγμα του….
Ιουδαϊσμού και του Τεκτονισμού, “κακό και καταστροφή [είναι] ενδημικά παράγοντες στη διαδικασία της δημιουργίας. Χωρίς το κακό θα μπορούσε να υπάρχει καλό, χωρίς καταστροφή, η δημιουργία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί “.
(Καμπάλα:. Εισαγωγή στην ιουδαϊκού μυστικισμού, από τον Βύρωνα Ν. Sherwin, σ. 72)

Καβαλιστές πιστεύουν ότι το παλαιό (Χριστιανικό Δόγμα) πρέπει να καταστραφή ανελέητα πριν από τη Nεα (σατανική) Τάξη Πραγμάτων, με βάση την Καμπάλα, μπορεί να οικοδομηθεί.
Το σύνθημα των Illuminati: «τάξη από το χάος.” Ως εκ τούτου, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο υποστηρίζει την καταστροφή του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας και τη μεταφορά όλου του ιδιωτικού πλούτου προς όφελος των Illuminati τραπεζίτων, με το πρόσχημα του κράτους. Το Δόγμα της καταστροφής εξηγεί γιατί ο πόλεμος και η επανάσταση έχει χαρακτηριστεί σαν όργιο της γενοκτονίας, τρόμου και καταστροφής.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Εξηγεί την εξορία του Θεού από το δημόσιο λόγο και την ευρεία αποδοχή στην βωμολοχία, πορνογραφία και τον αποκρυφισμό. Εξηγεί την επίθεση κατά των δύο φύλων και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε ετεροφυλόφιλους.

Αυτό εξηγεί το γιατί η ανθρωπότητα φαίνεται καταραμένοι από ατελείωτες κρίσεις και καταστροφές – οικονομική, πολιτική και φυσική. Πιστεύω ότι έχουν κατασκευαστεί από τους Illuminati για να επιτεθεί και να καταστρέψει κάτι που δίνει την αίσθηση του υγιούς θείας τάξης – πνευματική ή φυσική.

Η σημερινοί Illuminati αναπτύχθηκαν από την σατανική “Sabbatean-Frankist” εβραϊκή αίρεση κατά τον 17ο και 18ο αιώνα. Οι τραπεζίτες και το ήμισυ των Εβραίων της Ευρώπης ενέκρινε την παρούσα επιδημία να εξαπλωθεί και στην ελίτ μέσω Τεκτονισμού( Μασονία)

Έτσι, οι Illuminati Εβραίοι χαρακτηρίζουν το «εβραϊκό» ρόλο όσον αφορά την καταστροφή του πολιτισμού.

Για παράδειγμα, στο βιβλίο “You Gentiles» (1924) Maurice Samuel γράφει:

«Σε όλα είμαστε καταστροφείς-ακόμη και στα μέσα της καταστροφής που χρησιμοποιούμε για ανακούφιση … Εμείς, οι Εβραίοι, εμείς, οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε οι καταστροφείς για πάντα. Τίποτα απο που κάνετε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα γιατί θέλουμε έναν κόσμο δικό μας. “(Σελ. 155)

Το 1928, ο Marcus Ravage, ένα εβραιός βιογράφος των Rothschild έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο, “Η αληθινή υπόθεση εναντίον των Εβραίων.”

«Δεν έχετε αρχίσει να εκτιμειται το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Είμαστε εισβολείς. . Είμαστε υπονομευτές. Έχουμε καταλάβει τοφυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, το πεπρωμένο σας, και παίξαμε ολεθρια μαζί τους. Είμαστε υποκίνητες όλων τών μεγάλων πολέμων, όχι μόνο του ρωσικού, αλλά κάθε μεγάλης επανάστασης στην ιστορία σας. Έχουμε φερει την διχόνοια και τη σύγχυση και απογοήτευση στη προσωπική και δημόσια ζωή σας. Το κάνουμε ακόμα. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. ”

(Το περιοδικό CENTURY 1928, τόμ. 115, τεύχος 3, σελ. 346-350.)

Οι περισσότεροι εβραίοι (και οι φιλελεύθεροι / αριστεροί γενικά) δεν το γνωρίζουν αυτό Καμπαλιστικό οικόπεδο σχέδιο. Έχουν εξαπατηθεί και χειραγωγούνται από ψευδή ιδανικά της «κοινωνικής δικαιοσύνης» και «ισότητας».

ΓΙΑΤΙ Η Καμπάλα είναι σατανική

θρησκεία σημαίνει «να γνωρίσουν και να υπακούσουν” το Θεό. Σε κάθε αληθινή θρησκεία, ο Θεός αποτελεί απόλυτα πνευματικά ιδεώδη – την αγάπη, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, την καλοσύνη, την ομορφιά, την αρμονία – καθαρό και μη κεκραμένο.

Το κακό είναι η απουσία του Θεού, ακριβώς όπως το σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός.

Η καμπάλα είναι σατανικη επειδή λέει το κακό είναι μέρος του Θεού: δηλαδή «Ο Θεός έχει δύο πλευρές? και στην ουσια ένα πράγμα? Ό, τι βιώνουμε ως κακό είναι τόσο Θείο όπως αυτό που βιώνουμε ως καλό.”

Εξ ου και η έκφραση που χρησιμοποιείται ευρέως σημερα: «Είναι όλα καλά.” “It’s all good.”

Η εξήγηση της Καμπαλα συνεχίζει:

“Πολλά κείμενα στην Καμπάλα, συμπεριλαμβανομένου του Zohar, λένε ότι ο σκοπός δεν είναι να καταστραφει το κακό, αλλά να το επιστρέψει στην πηγή του . Σε Hasidism Χαμπάντ, αναφέρεται ότι το κακό υπάρχει ως μέρος της Θείας Αποκάλυψης. Πράγματι, για να πιστεύουν ότι το κακό είναι πραγματικά ξεχωριστό από τον Θεό είναι, η ίδια, η ουσία του κακού, που είναι ακριβώς η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. ”

“Να αφεθει η πραγματικότητα του ξεχωριστου κακου, και να αποδοχτούμε ότι η Sitra achra [ακαθαρσία, απόκρυφη, το κακό] είναι μια πλευρά της Θεότητας, είναι εύκολο σε χαρτί και πολύ δύσκολο στην πραγματικότητα. … Παρόλα αυτά, στο βαθμό που είναι δυνατό να το πράξει, η έννοια είναι πράγματικά αλλάζει τη ζωή μας. Όλα είναι μια γεύση της Θεότητας. ”

Οι Καμπαλιστές, επίσης, πιστεύουν σε “λύτρωση μέσω της αμαρτίας», δηλαδή σκόπιμα εκθειάζουν το Παλιο νόμο κάνοντας κακό (μοιχεία, αιμομιξία, παιδοφιλία.) Η καταστροφή του πολιτισμού (δηλαδή το χάος) θα προκαλέσει την επιστροφή του Μεσσία (ο αντι-Χριστός) που θα ανοικοδομήσει τον κόσμο σύμφωνα με τις Καμπαλιστηκές προδιαγραφές, και με τους Illuminati τραπεζίτες να παριστάνουν τον Θεό.

Στην αληθινή θρησκεία, δεν υπακούς τον Θεό κάνοντας το κακό.

Οι Καβαλιστές, επίσης, πιστεύουν ότι ο Θεός είναι άγνωστος και δεν έχει καμία μορφή. Αντίθετα, η αληθινή θρησκεία διδάσκει οτι ο Θεός είναι παρών στην ανθρώπινη ψυχή. Υπακούοντας αυτή τη φωνή, (συνείδηση) είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους.

Οπώς και να το αποκαλέσουμε ,πεφωτισμό , εκκοσμίκευση,σατανισμό, ή παγανισμο Είναι όλα Καμπάλα.

Στο σύγχρονο δυτικό πολιτισμό δεν έχει καμία ηθική νομιμοποίηση (και χωρίς μέλλον), επειδή βασίζεται σε μια εξέγερση ενάντια στο Θεό, ο οποίος εκπροσωπεί το μονοπάτι της πνευματικής μας ανάπτυξης.

Η ανθρωπότητα είναι υπό την κατοχή εκ πρόθεσεως ψυχοπαθών που θέλουν να καταστρέψουν την «παλιά τάξη» και να κτίσουν μια παράξενη, βίαιη, διεφθαρμένη δυστοπία στη θέση του.

Οι ψυχοπαθείς αυτοί ελέγχουν της κυβέρνησής μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έτσι, είναι σε θέση να αγοράσουν τους ηγέτες μας και να εξαπατήσουν την κοινωνία ώστε να αγκαλιάζει την ίδια της την πτώση.


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face