Οι νεοταξίτες που ελέγχουν το Βατικανό των παιδεραστών είναι αποφασισμένοι…


Οι νεοταξίτες που ελέγχουν το Βατικανό των παιδεραστών είναι αποφασισμένοι…

Οι νεοταξίτες που ελέγχουν το Βατικανό των παιδεραστών είναι αποφασισμένοι…

Οι νεοταξίτες που ελέγχουν το Βατικανό των παιδεραστών είναι αποφασισμένοι...
perimajestic.blogspot.gr

να τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα
…Eδώ και τώρα μια ΝΕΑ κοινωνία ανθρώπων με το ζόρι…Μια ελεγχόμενη κοινωνία…
To Βατικανό κάνει μια «εντυπωσιακή» στροφή προς τους gay και τις λεσβίες !
Χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά ανοιχτή γλώσσα, μια νέα έκθεση του Βατικανού αναφέρει ότι η εκκλησία θα πρέπει να καλωσορίσει και να δείξει εκτίμηση προς τους ομοφυλόφιλους καθώς επίσης και να προσφέρει μια λύση για τους διαζευγμένους και ξαναπαντρεμένους Καθολικούς οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν Κοινωνία.Σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για να παρουσιάσει την έκθεση, ο Καρδινάλιος Louis Antonio Tagle των Φιλιππίνων δήλωσε οτι ο καθολικός κλήρος έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στον αντίκτυπο της φτώχειας, του πολέμου και της μετανάστευσης πάνω στις οικογένειες.

Όμως, αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν η απόψεις όπως του John Thavis, πρώην επικεφαλής του γραφείου της Ρώμης :
«Όσον αφορά τους ομοφυλόφιλους, η έκθεση έθεσε το ερώτημα κατά πόσον η Εκκλησία θα μπορούσε να δεχθεί και να αποδεχθεί τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο το καθολικό δόγμα,»
Ο James Martin, συγγραφέας και Ιησουίτης ιερέας, αποκάλεσε την έκθεση για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες «επαναστατική».

«Αυτή είναι μια εκπληκτική αλλαγή στον τρόπο που η Καθολική Εκκλησία μιλάει για τους gay.
Η σύνοδος, δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν «τα δώρα και τα ταλέντα τους για να προσφέρουν στη χριστιανική κοινότητα. » Αυτό είναι κάτι που ακόμη και πριν από μερικά χρόνια θα ήταν αδιανόητο, «
Η Καθολική Κατήχηση απόκαλεί τις ομοφυλοφιλικές πράξεις «διαταραγμένες» (“intrinsically disordered”) και καλεί τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες να ζουν σε αγνότητα. Σύμφωνα με τον Πάπα Βενέδικτο XVI, η εκκλησία είχε προσπαθήσει να εξαγνίσει τους άνδρες με «βαθιά ριζωμένα ομοφυλοφιλικές τάσεις» από το ιερατείο.
Αλλά ο Πάπας Φραγκίσκος, έχει σηματοδοτήσει μια πιο προσέγγιση, λέγοντας περίφημα το 2013 «Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω;» τους gay και τις λεσβίες.
Η έκθεση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, δίνει μια περίληψη από τις συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών των σχεδόν 200 επίσκοπων, καρδινάλιων και οι ιερέων που μαζί με τον Πάπα Francis της τελευταίας εβδομάδας…………………hellasforce.com
Αλήθεια ο πνευματικός κόσμος της Ευρώπης που χάθηκε?? Δίνει εξετάσεις στους gay?? Τίποτα δεν είναι τυχαίο…..Ούτε φυσικά η επίσκεψη Τσίπρα….

Η Δούρου μας προετοιμάζει….
Οι νεοταξίτες που ελέγχουν το Βατικανό των παιδεραστών είναι αποφασισμένοι...
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με αντρικό ( underground) ντύσιμο, μιλά για την ομοφοβία στα σχολεία…. και φωτογραφίζεται με σημάδια ξυλοδαρμού. Μας δείχνει τις προσωπικές ευαισθησίες της στοGay κίνημα. Το ΕΣΠΑ της Γερμανίας έρχεται…