ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ!


ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ!ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ!
Δικαστήριο διέταξε έλεγχο σε βάθος ετών για το φαγοπότι.
Γιάννης Ντάσκας
ΠΗΓΗ

Τα οικονομικά όργια στην Τεκτονική (Μασονική) Στοά της Ελλάδας επιβεβαιώθηκαν με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου της Αθήνας.
Το δικαστήριο διέταξε έρευνα από πραγματογνώμονες και όπως προκύπτει από τα πρακτικά της δίκης τα οικονομικά όργια γίνονται πάνω από 10 χρόνια και το ύψος των ατασθαλιών είναι μεν απροσδιόριστο ακόμα, αλλά είναι της τάξης των εκατομμυρίων ευρώ.

Τον έλεγχο ζητούν εδώ και χρόνια μέλη των διαφόρων μασονικών στοών της Ελλαδας αφού υπήρχαν παραπάνω από αποδείξεις για τις ατασθαλίες.
Ο πλουτισμός ορισμένων στελεχών που είχαν πρόσβαση στα οικονομικά έβγαζε μάτια.
Η διοίκηση όμως διέγραφε όσους είχαν απορίες ή έκαναν καταγγελίες και τα πράγματα έγιναν τόσο σοβαρά ώστε να διαγραφούν και ολόκληρες…Στοές!

Είναι βέβαιο ότι τις έρευνες μπλοκάρισαν από το παρασκήνιο και με διάφορα προσχήματα τα ισχυρά μέλη των Μασόνων στη Δικαιοσύνη και την πολιτική, παρότι υπάρχουν και στη Δικαιοσύνη και στην πολιτική μέλη που υποστήριζαν και υποστηρίζουν τις έρευνες…
Για σκάνδαλα της Μασονικής Στοάς έχουμε ξαναγράψει με αφορμή την άμεση εμπλοκή υψηλού στελέχους της στοάς σε υπόθεση πλαστογραφίας απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Η υπόθεση αφορά ζάμπλουτο Ελληνορώσο, ο οποίος κατέθεσε στην Ελληνική Δικαιοσύνη αποδεικτικό έγγραφο που αναφέρει ότι την πλαστή απόφαση την έδωσε στον επιχειρηματία το στέλεχος της μασονικής στοάς.
Ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, αλλά ένα αόρατο χέρι (της στοάς) κάνει την Δικαιοσύνη να προσποιείται ότι έχει πνιγεί σε μια κουταλιά νερό.

Επι χρόνια μέλη της Δικαιοσύνης προσποιούνται ότι δεν μπορούν να βρουν ποιός πλαστογράφησε την απόφαση αν και έχουν αυτόν που την χρησιμοποίησε και ο οποίος προφανώς δεν την βρήκε στο δρόμο.

ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ!2Είναι το στέλεχος της μασονικής στοάς το οποίο έχει κερδίσει τεράστια ποσά από τον Ελληνορώσο επιχειρηματία. Αρα είχε κίνητρο να την πλαστογραφήσει ο ίδιος, αφού η συγκεκριμένη πλαστή απόφαση, παραπλανούσε τον επιχειρηματία τόσο σοβαρά, ώστε να καταβάλει μεγάλα ποσά στον περι ού ο λόγος μασόνο, που είναι δικηγόρος…

Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν ο χρήστης πλαστού εγγράφου δεν κατονομάσει αυτόν που του το έδωσε ή το πλαστογράφησε τότε τεκμαίρεται ότι είναι ο ίδιος και πλαστογράφος ή ηθικός αυτουργός στην πλαστογραφία και πάει Κρορυδαλλό, αν τα ποσά είναι σοβαρά.

Το στέλεχος της μασονικής στοάς δεν κατονόμασε πλαστογράφο, αλλά προφανώς οι εντός της Δικαιοσύνης μασόνοι φρόντισαν να μην έχει καμία συνέπεια.
Το θέμα αποκτά μεγάλη σημασία τώρα καθώς από τα πρακτικά της δίκης για τις ατασθαλίες στα ταμεία της μασονικής Στοάς προκύπτει ότι το ίδιο στέλεχος αναφέρεται και στην υπόθεση των ατασθαλιών!!!
Οι πραγματογνώμονες θα ερευνήσουν τις ατασθαλίες της Στοάς και αναμένεται άγριο παρασκήνιο, αφού οι προστάτες θα εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα να μην προχωρήσει ο έλεγχος.

Αν δεν καταφέρουν αυτό θα οφείλεται στην επιμονή στελεχών της μασονικής στοάς να ριχτεί φως στην υπόθεση αυτή.
Αν φυσικά επιμείνουν και δεν εκβιαστούν από πολιτικούς και δικαστικούς…