Το μασονικό παρακράτος στην Ιταλία με τα εκατοντάδες θύματα…


Το μασονικό παρακράτος στην Ιταλία με τα εκατοντάδες θύματα…
ΠΗΓΗ

Ιταλία …δεκαετία του 1980. Βόμβα στον Σταθμό της Μπολόνια 85 νεκροί. Βόμβα στο Τρένο Italicus 12 νεκροί. Κατάρριψη αεροπλάνου Ustica 81 νεκροί. Βόμβα στην Piazza Fontana του Μιλάνου 17 νεκροί.

Κοινός παρονομαστής παντού το τεράστιο παρακράτος της Μασονικής Στοάς P2 που δούλευε και σκότωνε αθώους Ιταλούς πολίτες για λογαριασμό ξένων συμφερόντων.

Τα εκατοντάδες πανίσχυρα μέλη της βρισκόντουσαν παντού, στην κυβέρνηση, στην αντιπολίτευση, στην Δεξιά, στην Αριστερά, στον Τύπο, στη Δικαιοσύνη, τον Στρατό και στις επιχειρήσεις. Όλοι έκαναν καριέρες και πλούτισαν όντας ενωμένοι ενάντια στην ίδια τους την πατρίδα, ενάντια στους συμπολίτες τους.

Κι αν όλα αυτά ήταν αυτονόητα σε μία από τις ισχυρότερες χώρες του πλανήτη τη δεκαετία του 1980 …στα μέρη μας λέτε να κυριάρχησαν οι πατριώτες κι όχι οι προδότες όπως στην Ιταλία;

Το μασονικό παρακράτος στην Ιταλία με τα εκατοντάδες θύματα...Το μασονικό παρακράτος στην Ιταλία με τα εκατοντάδες θύματα...2Το μασονικό παρακράτος στην Ιταλία με τα εκατοντάδες θύματα...3Το μασονικό παρακράτος στην Ιταλία με τα εκατοντάδες θύματα...4Το μασονικό παρακράτος στην Ιταλία με τα εκατοντάδες θύματα...5