Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε απο «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!


Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε απο «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε από «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!

Ο Τραπεζίτης Camondo , που λειτουργούσε κι ως αντιπρόσωπος των Rothschild στην Οθωμανική Αυτοκρατορία … ως δανειστής …έχαιρε ειδικών προνομίων, εξέδωσε μία Μασονική εφημερίδα και ηγήθηκε των Εβραίων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας …καθιστώντας τους την ισχυρότερη μειονότητα. Καθόλου τυχαία …ούτε οι Οθωμανοί, ούτε ο Κεμάλ , ούτε οι Γκρίζοι Λύκοι ακούμπησαν ποτέ τρίχα ή περιουσία Εβραϊκή στην Τουρκία παρά τις αναταραχές που βίωσε η χώρα και τις σφαγές που υπέστησαν άλλες μειονότητες όπως οι Αρμένιοι και οι Έλληνες .

Ο δε Talaat Pasha … ένας από τους υπευθύνους της Γενοκτονίας των Αρμενίων … είχε ενδιαφέρουσα πορεία. Κακός μαθητής που δεν πήρε απολυτήριο…δίδαξε Τουρκικά σε σχολείο της Εβραϊκής Ένωσης, απέκτησε σχέση με την κόρη του Διευθυντή του Εβραϊκού Σχολείου , έγινε Ταχυδρομικός Υπάλληλος κι έγινε Διευθυντής του Ταχυδρομείου Θεσσαλονίκης . Μπλέχτηκε με το κίνημα των Νεοτούρκων που είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη και ιδρυτές πάμπλουτους Εβραίους (όπως ο μασόνος και δικηγόρος Carasso, και … μέσα σε μία δεκαετία βρέθηκε Υπουργός Εσωτερικών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε από μία «επανάσταση» που σχεδιάστηκε μέσα σε Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης …από μία πλειοψηφία ισχυρών Εβραίων κι όχι Τούρκων.
Ένα βιβλίο γεμάτο με τα σχετικά στοιχεία της δράσης Εβραίων εντός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τα χρόνια που διαπράχθηκαν τεράστιες γενοκτονίες με επαναλαμβανόμενη εμπλοκή Τούρκων σε διάφορους πολέμους μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:
https://goo.gl/c3X4ar

Έχει πάντως πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι Εβραίοι Τραπεζίτες που χρηματοδοτούσαν ακόμα και τους ηττημένους ενός πολέμου …γινόντουσαν και πάλι πλουσιότεροι …αφού όπως είδαμε οι Συνθήκες Ειρήνης … έκαναν άμεσα τη διανομή των χρεών με τρόπο δεσμευτικό και κατά τρόπο τέτοιο ώστε οι τοκογλύφοι να μην χάσουν ούτε δεκάρα τσακιστή…είτε ήταν με τους ηττημένους , είτε με τους νικητές.
Καθόλου τυχαία … όταν υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πολιτική σύγχυση … βρίσκεται αυτόματα στην κορυφή της εξουσίας πάντα ένας Τραπεζίτης , εκπρόσωπος των ξένων δανειστών. Βλέπε Ζολώτα,Παπαδήμο,Μάριο Μόντι, Μάριο Ντράγκι κλπ

Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε απο «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!4Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε απο «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!3Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε απο «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!2Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε απο «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!Η Τουρκία πρακτικά δημιουργήθηκε απο «επανάσταση» σχεδιάμένη απο Μασονικές Στοές της Θεσσαλονίκης!7