Οι “επαναστάτες” της efsyn αθωώνουν τις μασονικές στοές!


Οι "επαναστάτες" της efsyn αθωώνουν τις μασονικές στοές!Για τους «επαναστάτες» της efsyn …δεν υπάρχει τίποτα το αντιδημοκρατικό στην στρατολόγηση πολιτικών και δημοσιογράφων από διάφορες τεκτονικές στοές …που όλοι γνωρίζουμε ότι ελέγχονται από τους σιωνιστές τοκογλύφους. Τελετές μύησης , όρκοι πίστης κι εχεμύθειας σε ιεραρχίες των οποίων την κορυφή ελέγχουν οι ΠΟΛΥ πλούσιοι αυτού του πλανήτη … δεν αποτελούν εμπόδιο για την «επανάσταση». Άλλωστε «επανάσταση» έχουν βαφτίσει τη δημιουργία μίας παγκόσμιας αυτοκρατορίας που θα ελέγχεται από «φωτισμένους», «ιδεολόγους» , «ανιδιοτελείς» και «φιλάνθρωπους» τραπεζίτες …

Η αποκλειστική αποκάλυψη του Guardian για τον ρόλο που εξακολουθούν να διαδραματίζουν στη Βρετανία οι μασόνοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, οι δηλώσεις Μπερλουσκόνι για το μεταναστευτικό, οι οποίες ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις θέσεις της ακροδεξιάς Λέγκας του Ματέο Σαλβίνι, η συνεχιζόμενη εξαθλίωση μεταναστών και προσφύγων στο Καλέ, καθώς και οι εκτιμήσεις του γερμανικού Τύπου για το χθεσινό συλλαλητήριο της Αθήνας, αποτελούν ορισμένες από τις προεξάρχουσες ειδήσεις του σημερινού διεθνούς Τύπου.

Στη Βρετανία, ενδιαφέρον παρουσιάζει το αποκλειστικό άρθρο του Guardian ο οποίος έχει τίτλο «Μυστικές στοές ελευθεροτεκτόνων και δημοσιογράφων αποκαλύπτονται» και στο κύριο άρθρο τονίζει ότι υφίστανται τρεις στοές μασόνων για μέλη του κοινοβουλίου και δημοσιογράφους που ασχολούνται με το πολιτικό ρεπορτάζ εξακολουθούν να λειτουργούν μυστικά στο Γουεστμίνστερ.

Ειδικότερα αναφέρει ότι δυο στοές παραμένουν εξαιρετικά ενεργές και συνεχίζουν να «στρατολογούν» η πρώτη βουλευτές και διοικητικό προσωπικό του κοινοβουλίου και η δεύτερη πολιτικούς συντάκτες, ενώ υπάρχει και μια τρίτη η οποία επίσης «στρατολογεί» δημοσιογράφους.

Πάντως όπως δήλωσε στην εφημερίδα ο Ντέιβιντ Στάπλες, ηγέτης της Ενωμένης Μεγάλης Στοάς της Βρετανίας «δεν υπάρχει αντίφαση για κάποιον να ασκεί το δημοσιογραφικό λειτούργημα και παράλληλα να είναι μέλος των Ελευθεροτεκτόνων»

http://www.efsyn.gr/arthro/anaskopisi-diethnoys-typoy-05022018

https://www.theguardian.com/politics/2018/feb/04/two-freemasons-lodges-operating-secretly-at-westminster