Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ


Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ

Η Μασονία στο Γ’ ΡάιχΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό

Oι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές δήλωναν ότι οι υψηλόβαθμοι μασόνοι ήταν μέλη της εβραϊκής συνωμοσίας και η μασονία ήταν μια από τις αιτίες για την ήττα της Γερμανίας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το 1933 ο Πρόεδρος του Reichstag, Hermann Göring δήλωσε πως «Στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία δεν υπάρχει χώρος για την Μασονία».

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Στις 8 Ιανουαρίου του 1934 ο Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας διέταξε την διάλυση της μασονίας και την δήμευση της περιουσίας των στοών. Όταν ο Χίτλερ ανήλθε στην εξουσία, τον Ιανουάριο του 1933, απαγορευόταν να υπάρχουν μασόνοι στο NSDAP και στον Στρατό, καθώς και οι συνευρέσεις τους σε δημόσιους χώρους. Οι Μασόνοι συνελήφθησαν και θεωρήθηκαν πολιτικοί κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, φέροντας ένα διακριτικό σύμβολο στα ρούχα τους, το κόκκινο τρίγωνο.

Στις 8 Αυγούστου του 1935 ο Αδόλφος Χίτλερ ανακοίνωσε στην εφημερίδα του κόμματος «Λαϊκός Παρατηρητής» την τελική διάλυση των τεκτονικών στοών. Το 1937 ο Γιόζεφ Γκαίμπελς οργάνωσε «Αντιμασονική έκθεση» όπου ο κόσμος μπορούσε να δει τα αντικείμενα των μασονικών στοών που είχαν κατασχεθεί από τους εθνικοσοσιαλιστές. Ο Υπουργός Αμύνης απαγόρευσε στους αξιωματικούς να γίνονται Μασόνοι. Σε όλες τις χώρες, είτε ήταν με το μέρος των Γερμανών είτε όχι, οι Μασόνοι ήταν στιγματισμένοι συμπεριλαμβανομένου της Νορβηγίας και της Γαλλίας.

Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ43Οι αντιμασονικές εκθέσεις συνεχίστηκαν σε όλες τις κατεχόμενες χώρες από τους Γερμανούς. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού του 1934 ο Χίμλερ και ο Ράινχαρτ Χάιντριχ διέταξαν την αστυνομία του Ράιχ, την Γκεστάπο, να κλείσει όλες τις μασονικές στοές, τις βιβλιοθήκες τους, τα παραρτήματα τους και να καταλύσει όλα τους τα δικαιώματα. Τελικά στις 17 Αυγούστου του 1935 ο Βίλχελμ Φρικ διέταξε να κλείσουν οριστικά όσες στοές είχαν απομείνει.

Ο Γιούλιους Στράιχερ από την αντισημιτική του εφημερίδα «Der Stürmer» έκανε συνεχόμενες εκδόσεις φύλλων που επιτίθεντο στους εβραιομασόνους με σκίτσα και άρθρα. Ο Ράινχαρτ Χάιντριχ το 1935 θεωρούσε τους Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ2Μασόνους τους μεγαλύτερους εχθρούς της γερμανικής φυλής και διαφώνησε με την δίωξη μόνο των ορατών εχθρών, επισημαίνοντας ότι έπρεπε να ξεριζωθεί η εβραϊκή επιρροή του πνεύματος στις συνειδήσεις των μαζών, καθώς και η μασονική και η φιλελεύθερη σκέψη σε όλους τους ακαδημαϊκούς και διανοουμενιστικούς κύκλους παγκοσμίως.

Ο Ράινχαρτ Χάιντριχ δημιούργησε την Υπηρεσία Ασφαλείας των SS η οποία θεωρούσε πως η Μασονία είχε ως στόχο να επηρεάζει την πολιτική δύναμη, να διαμορφώνει την κοινή γνώμη μέσω του ελέγχου του Τύπου καθώς και να προωθεί τους πολέμους, τις υπονομεύσεις και τις επαναστάσεις.

ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ REXIST PARTY ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

Το 1942 ο Χίτλερ ενέκρινε να ξεκινήσει ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ έναν πνευματικό πόλεμο κατά των Εβραίων και των μασόνων, οι οποίοι είχαν υποκινήσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και είχε αποδειχθεί ότι ο Ρούζβελτ ήταν Μασόνος. Πολλά από τα κατασχεθέντα αρχεία και

Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ222

ΑΝΤΙΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ REXIST PARTY ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

αντικείμενα των στοών ανά την Ευρώπη από τους Γερμανούς, στο τέλος του πολέμου βρέθηκαν στα χέρια των Σοβιετικών όπου τα φύλαξαν και τα παρέδωσαν στις χώρες που ανήκαν μετά την λήξη του Ψυχρού Πολέμου ενώ ένα μεγάλο μασονικό υλικό που ανακτήθηκε από την Πολωνία χρησιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ για το Μουσείο Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Ας δούμε τώρα τι έγραφε ο Αδόλφος Χίτλερ, ήδη από το 1925, στο «Mein Kampf»:

Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ89

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

«Για να ενισχύσει την πολιτική του θέση ο Εβραίος προσπαθεί να καταρρίψει όλους τους φυλετικούς και κοινωνικούς φραγμούς που για ένα διάστημα εξακολουθούσαν να εμποδίζουν τα βήματα του. Προς τούτο αγωνίζεται με όλο του το εγγενές πείσμα για την ανεξιθρησκεία, και στον τεκτονισμό, τον οποίο υπέταξε πλήρως, βρίσκει ένα έξοχο όργανο στην πάλη του για την επιτυχία των σκοπών του. Οι ιθύνοντες κύκλοι και τα υψηλότερα στρώματα της πολιτικοοινομικής μπουρζουαζίας έπεσαν στα δίχτυα του μέσα από τα νήματα Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ22του τεκτονισμού, χωρίς ποτέ να υποψιαστούν τι συμβαίνει. Μόνο τα κατώτερα και ευρύτερα στρώματα του λαού, ή μάλλον η τάξη εκείνη που αρχίζει να αφυπνίζεται και να αγωνίζεται για τα δικαιώματα της και την ελευθερία, δεν κατακτήθηκε ακόμα επαρκώς από τις μεθόδους αυτές. Αυτό όμως είναι πιο αναγκαίο από οτιδήποτε άλλο, διότι ο Εβραίος αισθάνεται ότι η δυνατότητα να ανέλθει σε κυριαρχικό ρόλο υπάρχει μόνο αν κάποιος μπαίνει μπροστά για να του καθαρίζει τον δρόμο. Κι αυτόν τον κάποιο σκέφτεται ότι μπορεί να τον βρει στην μπουρζουαζία και στα ευρύτερα στρώματα της.

Έτσι λοιπόν έρχεται να συνταχθεί με τον τεκτονισμό ένα δεύτερο όπλο: ο Τύπος. Με όλη του την πανουργία και την επιτηδειότητα, ο Εβραίος τον φέρνει στα χέρια του. Μέσω αυτού αρχίζει σταδιακά να περισφίγγει και να παγιδεύει, να καθοδηγεί και να ωθεί όλη την δημόσια ζωή, αφού είναι σε θέση να δημιουργεί και να κατευθύνει την δύναμη εκείνη την οποία, υπό την ονομασία «κοινή γνώμη», την γνωρίζουμε σήμερα πιο πολύ απ΄ότι πριν λίγες δεκαετίες.»

Τα Waffen – SS διδάσκονταν ότι έπρεπε να υποδουλώσουν τους κατώτερους ανθρώπους που δεν ήταν άλλοι από τους Εβραίους, τους Μασόνους και τους Κομμουνιστές.

Αξίζει τώρα να δούμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα Πρωτόκολλα των Σιωνιστών:

Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ443

Πρωτόκολλο τέταρτο: «Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας.»

Πρωτόκολλο Ενδέκατο: «Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι’ αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους. Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από μας του μυστικού μασονισμού που δε γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους.»

Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ88

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

Ο Χίτλερ έγραφε στο Mein Kampf για τα πρωτόκολλα: «Η καλύτερη κριτική που τους αρμόζει πάντως είναι η πραγματικότητα. Όποιος εξετάζει την ιστορική εξέλιξη των τελευταίων εκατό χρόνων από την σκοπιά του βιβλίου αυτού θα καταλάβει αμέσως τις αντιδράσεις του εβραϊκού τύπου. Διότι άπαξ και το βιβλίο αυτό γίνει κοινό κτήμα ενός λαού, η εβραϊκή απειλή μπορεί να θεωρηθεί ότι αποκρούστηκε.»

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς προς το τέλος του πολέμου θα γράψει στο ημερολόγιό του τα εξής:

«Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούσα ότι δεν είναι κατάλληλα για τους σημερινούς καιρούς. Ωστόσο, κατά την ανάγνωση τους διαπιστώνω ότι είναι επίκαιρα όσο ποτέ. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι απαραίτητα για την προπαγάνδα τού σήμερα όσο ήταν και την πρώτη φορά που εκδόθηκαν. Το μεσημέρι επισκέφθηκα τον Φύρερ για να συζητήσω το θέμα αυτό. Ο Φύρερ θεωρεί ότι τα πρωτόκολλα είναι απολύτως αυθεντικά.»ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
20) Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσόρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
49) Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face