Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.


Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.

Παγκόσμιος θρήνος για την πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό του Νοτρ Ντάμ …και απόλυτη αδιαφορία όταν οι μισθοφόροι του Ισραήλ ανατίναζαν τις αρχαιότητες στην Παλμύρα της Συρίας.

Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.Εκεί προείχε να γονατίσουν το ηθικό και την περηφάνια των Σύριων, να σβήσουν το αρχαίο παρελθόν ενός λαού που δεν προσκύνησε στους σιωνιστές τοκογλύφους … ενώ τώρα προέχει να μην φορτωθεί ο Μακρόν το πολιτικό κόστος της καταστροφής και ταυτόχρονο να πειστούν οι Γάλλοι να φορτωθούν το υπερτιμολογημένο κόστος της αποκατάστασης … με νέα δάνεια.

“Je suis Θλιμμένοι Χριστιανοί” θα το παίξουν τώρα οι πράκτορες για να δημιουργηθεί συναίνεση για τα πολλά εκατομμύρια που θα κατασπαράξει το κύκλωμα.

Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.222266Οι τέκτονες αυτών των Ναών δεν ήταν πολύ διάσημοι για την πίστη τους στον Χριστό. Δύσκολα βρίσκει κανείς σταυρούς στη διακόσμηση … σε σημείο που θα ήταν πανεύκολο να μετατραπεί σε ναό μιας εωσφορικής θρησκείας.

Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.2222

Από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο (μετά τους τοκογλύφους) … Πουλάνε καλλυντικά …δηλαδή φύκια για μεταξωτές κορδέλες … 35 δισ υπολογίζεται η περιουσία του μπαμπά του … και 30 δισ του γενναιόδωρου γιου

Παρά το γεγονός οτι ο ναός κατασκευάσθηκε το 1260, τα σατανικά αγαλματίδια προστέθηκαν στα μέσα του 1844 απο τον διαφωτιστή Eugène Viollet-le-Duc

Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.2Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.3Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.4Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.5Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.6Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.7Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.8Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.9Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.11Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.12Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.13Οι τοκογλύφοι θρηνούν για την καταστροφή του σκοταδιστικού ναού των Παρισίων! Ετοιμάζουν νέα δάνεια για το κόστος της αποκατάστασης.15