Μιά Άλλη Πλευρά της Μουσικής βιομηχανίας: Νοητικός Έλεγχος Monarch


Μιά Άλλη Πλευρά της Μουσικής βιομηχανίας: Νοητικός Έλεγχος Monarch

Μιά Άλλη Πλευρά της Μουσικής βιομηχανίας: Νοητικός Έλεγχος MonarchΜιά Άλλη Πλευρά της Μουσικής βιομηχανίας: Νοητικός Έλεγχος Monarch

Μετάφραση: Αφύπνιση συνείδησης από collective-evolution

Μάρκ Ντε Νίκολα

Ο άλλος εαυτός. Ένας όρος που μας είναι οικείος, και σε πολλές περιπτώσεις, ένας όρος που δίνεται όταν θέλουμε να εξηγήσουμε (ήτε πραγματικά ήτε χαριτολογώντας) το σκεπτικό μας όταν κάνουμε κάτι που συνήθως δεν θα κάναμε. Εξ ορισμού, ο ‘άλλος εαυτός’, αναγνωρίζεται ως ένας δεύτερος εαυτός μας, που δείχνει χαρακτηριστικά, συμπεριφορές ή που έχει συστήματα πεποιθήσεων και πιστεύω που είναι διαφορετικά από τον πρωταρχικό εαυτό μας. Ανάμεσα στους διάσημους, ‘ο άλλος εαυτός’ έχει γίνει πέρα από απλά μια μόδα, με πολλά διακεκριμένα ονόματα στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας, που αυτή τη στιγμή αγκαλιάζουν αυτό που λένε ‘άλλο εαυτό’ – της Beyonce ¨Sasha Fierce¨, του Eminem ¨Slim Daddy¨, Nicki Minaj´s ¨Roman Zolanski¨ και της Lady Gaga ¨Jo Calderon¨, για να αναφέρουμε μερικούς.

Καμιά φορά, αν είναι νωρίς το πρωί, η Ρόμαν τσαντίζεται και δε θέλει να σηκωθεί απ’το κρεβάτι. Η Ρόμαν….θέλει να ξενυχτάει όλη νύχτα και να μη ξυπνάει και έτσι στέλνω τη Νίκη έξω στον κόσμο’. Nicki Minaj.

Η αναγνώριση του ‘άλλου εαυτού’ έχει γίνει τόσο δημοφιλής και μαζική τάση που ακόμα και ολόκληρη παιδική σειρά, Χάννα Μοντάνα, αφιερώθηκε στην ιστορία ενός προ-έφηβου που χρειάστηκε να δημιουργήσει ένα πρόσωπο για να ξεχωρίσει τον διάσημο εαυτό της από τον φυσιολογικό.

Μιά Άλλη Πλευρά της Μουσικής βιομηχανίας: Νοητικός Έλεγχος Monarch

Με τους ‘άλλους εαυτούς’ να πετιούνται τόσο άνετα μέσα στον κόσμο της ψυχαγωγίας, είναι περίεργο πως η δημιουργία ενός άλλου προσώπου είναι και ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος Νοητικού Ελέγχου Μονάρχης? – μία προέκταση του πασίγνωστου πλέον και ανεπτυγμένου απ΄τη ΣΙΑ πρόγραμμα MK Ultra.

Το Monarch Mind Control (MMC) έχει σημειωθεί σαν μια τεχνική Νοητικού Ελέγχου που συνδυάζει απόκρυφες τελετές, ψυχολογία και νευροεπιστήμη μαζί, για την δημιουργία ενός ‘άλλου εαυτού’ σ’ ένα συγκεκριμένο υποκείμενο. Ανάμεσα στους κύκλους του MMC, το υποκείμενο συχνά αναφέρεται ως ‘ο,η σκλάβος/σκλάβα’ , ενώ οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι για την εφαρμογή και την ενεργοποίηση της τεχνικής αναφέρονται ως ‘οι χειριστές’. Πολλοί πιστεύουν πως μιας και προγραμματιστείς πλήρως, οι σκλάβοι του Μονάρχου (Μonarch slaves), χρησιμοποιούνται κατά διαταγή της ελίτ για την πραγματοποίηση τελετών, παραστάσεων, την παράδοση μηνυμάτων, κ.α. για να πετύχουν το θεμιτό αποτέλεσμα.

Μήπως λέω, μέσα απ’αυτό το άρθρο, πως το MMC είναι η αιτία πίσω από κάθε ‘άλλο εαυτό’ στον χώρο της ψυχαγωγίας σήμερα? Όχι, καθόλου. Ούτε επισημαίνω την ύπαρξη του σαν ένα γεγονός 100%. Απλά σας παρουσιάζω κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που αξίζει να σημειωθούν σχετικά με την όλη θεωρία. Από ‘σένα τον αναγνώστη εξαρτάται το αν αυτά που σου παρουσιάζω φαίνονται ως αλήθειες η απλά ως συγκυρίες.

Η Ιστορία του Προγραμματισμού Μονάρχη. (Monarch Programming)

Τεχνικές για τον Νοητικό ΄Ελεγχο πάνε πίσω στην ιστορία μέχρι και την Αρχαία Αίγυπτο. Παρόλ’ αυτά, δεν έγινε μέρος της επιστήμης έως το 1930 όταν ένας γιατρός ονομαζόμενος Ιωσήφ Μένγκελε (Josef Mengele) άρχισε την εφαρμογή του σε Ναζιστικά στρατόπεδα. Το μεγαλύτερο σκέλος των ερευνών του Μένγκελε, πάνω στο θέμα του Νοητικού Ελέγχου παραμένει απόρρητο μέχρι και σήμερα, όμως κάτι έχει φτάσει στην επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων και το ότι είναι η βάση για το συγκαλυμμένο πρόγραμμα MK ULTRA της ΣΙΑ.

Το πρόγραμμα MK ULTRA είναι ευρέως γνωστό το ότι έτρεξε στη δεκαετία του ΄50 και του ΄60 και ομολογουμένως δημιουργήθηκε για τις καλύτερες μεθόδους τυραννίας και ανάκρισης που χρησιμοποιήθηκαν αργότερα για τους εχθρούς του κράτους. Τα τεστ λένε πως συμπεριλάμβαναν, μαζί και με άλλα : την χορήγηση παραισθησιογόνων όπως το LSD, ηλεκτροσόκ, σωματική κακοποίηση, απομόνωση και αισθητηριακή στέρηση, πάνω σε ενήλικες και ανήλικα παιδιά ως υποκείμενα δοκιμών. Με το φως της δημοσιότητας πάνω στο πρόγραμμα MK Ultra το 1970, η ΣΙΑ ήρθε μπροστά να πει πως τέτοιου είδους πειράματα είχαν σταματήσει. Έκτοτε, αρκετοί πληροφοριοδότες έχουν πει πως το πρόγραμμα πέρασε εντελώς υπόγεια και το MMC είναι η απόρρητη συνέχεια του.

Ως η συνέχεια, το MMC λένε πως χρησιμοποιεί σφοδρό τραύμα και τρομερό πόνο, μέσα απο κάποιες μεθόδους που ήδη ανέφερα, έτσι ώστε να αναγκάσει το υποκείμενο να διασπαστεί απ΄ την πραγματικότητα. Η διάσπαση, φέρεται να είναι αναγκαία για να ξεκλειδωθούν οι δυνατότητες της δημιουργίας ενός ‘άλλου εαυτού’ στην ψυχολογία του ‘σκλάβου’ που τότε μπορεί να προγραμματιστεί και ενεργοποιηθεί κατά βούληση απ΄ τον χειριστή.

Σε μία αμφιλεγόμενη και θαρραλέα δήλωση του το 1992, ένας σεβαστός συγγραφέας και ψυχολόγος ο Δρ. Κόρυ Χάμοντ, πήγε ακόμα πιο βαθιά στην μέθοδο του MMC και έφερε στο φως το πώς ακριβώς λειτουργεί η διαδικασία. Η έρευνα του ήταν προορισμένη για ομιλίες σε συναδέλφους θεραπευτές και σε συγκεκριμένους πελάτες σε όλη τη χώρα, αναγνωρίζοντας μερικές κοινές μεθόδους για την πλύση του εγκεφάλου. Παρακάτω είναι μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του:

‘Οταν βρίσκεις τις ίδιες απόκρυφες πληροφορίες από διάφορους νομούς, από την Φλόριντα μέχρι την Καλιφόρνια, και από διαφορετικές χώρες, αρχίζεις να πιστεύεις πως κάτι γίνεται που είναι πολύ μεγάλο και πολύ συντονισμένο. Έτσι έχω περάσει από το να είμαι κάποιος που δε γνωρίζει και πάρα πολλά, στο να είμαι κάποιος που πιστεύει ξεκάθαρα, πως η τελετική κακοποίηση είναι αληθινή.

Αυτό που κάνουν στην ουσία μ΄αυτά τα προγράμματα, είναι το να πάρουν ένα παιδί, να το προγραμματίσουν σε βασικές φόρμες, και όπως φαίνεται, μέχρι την ηλικία των δυόμιση, μετά το παιδί έχει ήδη διασπαστεί. Το κάνουν να διασπαστεί όχι μόνο μέσα από την κακοποίηση, όπως τη σεξουαλική κακοποίηση, άλλα και με μεθόδους όπως είναι το να βάζουν μια ποντικοπαγίδα στα δάκτυλα του παιδιού και να μαθαίνουν τους γονείς , «Δεν μπαίνεις μέσα μέχρι το παιδί να σταματήσει να κλαίει. Μόνο τότε μπαίνεις και του το αφαιρείς.» Αρχίζουν από τα βασικά στις ηλικίες των δυόμιση, και πατάνε γκάζια γύρω στα έξι, εξήμισι. Συνεχίζουν μέχρι και την εφηβεία με μερικές ενισχύσεις ως ενήλικες.

‘Ποιός ο λόγος ύπαρξης του?’ Η καλύτερη υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι πως θέλουν έναν Μαντζουριανό στρατό από υποψήφιους, δεκάδες χιλιάδες εγκεφαλικά ρομποτικούς στρατιώτες, που θα εκτελούσαν πορνεία, παιδική πορνογραφία, λαθρεμπόριο ναρκωτικών, διεθνή λαθρεμπόριο όπλων, ταινίες που δείχνουν φόνους όπου δεν χρησιμοποιούνται ειδικά σκηνικά η μεϊκ απ… (snuff films), και άλλα πολλά πολύ κερδοφόρα πράγματα. Αυτοί οι Μαντζουριανοί υποψήφιοι, θα κάνουν τα θελήματα του αφέντη τους, έτσι ώστε στο τέλος αυτοί οι μεγαλομανείς στην κορυφή, πιστεύουν πως μπορούν να δημιουργήσουν μια Σατανική Σειρά που θα κυβερνά τον κόσμο.

Ένα απ’τα πιο δυνατά παραδείγματα που ανέφερε ο Δρ. Χάμοντ στην ομιλία του, ήταν τα ευρήματα του Μπέρναντ Ντάϊμοντ, ο οποίος είχε δουλέψει με τον Σίρχαν Σίρχαν, το άτομο που φυλακίστηκε από το 1969 για την εκτέλεση του Ρόμπερτ Φ. Κένεντυ. Μέχρι και σήμερα, ο Σίρχαν έχει απόλυτη αμνησία σχετικά με την πράξη που σκότωσε τον Κένεντυ, ενώ υπνωτισμένος μπορούσε να θυμηθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μήπως αυτό μπορεί να δείξει πως η πράξη του Σίρχαν, ήταν ένα υπό-προϊόν του MMC? Μήπως ο διάσπαστος ‘άλλος εαυτός’ του είχε προγραμματιστεί και ενεργοποιηθεί για να εκτελέσει ενός είδους Μαντζουριανή πράξη? Δε μπορούμε να το πούμε με απόλυτη σιγουριά, όμως αξίζει να το σημειώσουμε.

Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, John Hinckley Jr., Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh και ο John Salvi, είναι κάποια απ’τα ονόματα διασήμων, με βάσιμες υποψίες να δείχνουν πως είναι πιόνια γεννημένα από το ΜΚULTRA – Ron Patton.

Επίσης σημαντικό προς σημείωση είναι και το ότι σχεδόν αμέσως μετά από την ομιλία του, ο Δρ. Χάμοντ, σταμάτησε κάθε τύπου έρευνα και ομιλία πάνω στο θέμα. Πρωταρχικός συλλογισμός, τα τρομακτικά νούμερα απειλών (καθώς και απειλές για την ζωή του), που δέχτηκε αφού αποκάλυψε τα ευρήματα του. Μπορεί αυτές οι απειλές να είναι από άτομα που θέλουν να κρατηθεί το MMC έξω απ’τα μάτια του κοινού? Πολύ πιθανό, όμως και πάλι, αξιοσημείωτο.

Πιθανά θύματα του MMC στην Πόπ Μουσική βιομηχανία.

Όλοι μας το έχουμε δει. Για τους περισσότερους από ΄μας, είμαι βέβαιος, πιο πολύ απ’ότι θα θέλαμε. Αναφέρομαι στην ‘παράσταση’ που υπέβαλε η Miley Cyrus σε κάθε άνθρωπο στην απονομή των βραβείων Μουσικής και Βίντεο της ΜΤV 2013. Από τις επίμονες περιστροφές, μέχρι και τα εξευτιλιστικά σεξουαλικά κουνήματα και την απίστευτη ανικανότητα του να κρατήσει τη γλώσσα μέσα στο στόμα της, η Μiley, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να φανεί σαν κάποια που είχε προγραμματιστεί από το πρόγραμμα Μονάρχης (Monarch). Το ότι η παράσταση της, συνέπεσε χρονικά με κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα της Παγκόσμιας Κρίσης στη Συρία, είμαι σίγουρος πως ήταν απλά συγκυρία.

Το τελευταίο που θα θέλανε όσοι είναι στην πολιτική εξουσία είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των ΒορειοΑμερικάνων να απασχολούνται περισσότερο με μια 20-χρονη να λικνίζεται παρά με την πιθανότητα ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, σωστά? Πάλι, απλά αξίζει να σημειωθεί.

Ήταν δεν ήταν σκόπιμο, λειτούργησε. Μια στατιστική ανάλυση από τον Μιχαέλ Λόφτι, ένας Περσο-Αμερικανός Πολιτικός συντάκτης, βρήκε απ΄τη μηχανή αναζήτησης του Google, τους δείκτες (1 έως 100) για την Miley Cyrus να ξεπηδάνε και να παραμένουν στα 100, ενώ οι δείκτες για την ‘Συρία’ να πέφτουν στο απογοητευτικό 2 την ίδια στιγμή.

Πολλοί ακόμα πιστεύουν πως η ίδια η παράσταση ήταν γεμάτη από συμβολισμούς, υπαινίσσοντας πως η Miley είναι όντως η σκόπιμη 2013 έκφραση ΄του καλού κοριτσιού που έγινε κακό΄. Αντί να μπαίνω εγώ ο ίδιος στον συμβολισμό, απλά προτείνω για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στον κόπο να διαβάσουν το FULL BREAKDOWN — που συγκρότησαν στο Vigilant Citizen (Άγρυπνος Πολίτης).

Η Μiley δεν είναι ούτε η πρώτη και ούτε η τελευταία διασημότητα που βρίσκεται υπό την υποψία χειραγώγησης του MMC. H Britney Spears, είναι ίσως η πιο κακόφημη αγαπητή Αμερικανίδα που εν τέλη βρέθηκε να ζει το παράδειγμα ένος ατόμου υπό χειραγώγηση. Η παράσταση ‘ορόσημο’ της Britney, επίσης τυχαία έγινε στα Βραβεία Μουσικής και Βίντεο της ΜΤV, 10 χρόνια πριν τη πανωλεθρία της Miley, που έδειχνε την αχρεία στιγμή της ΄βασίλισσας της Ποπ΄, τη Μαντόνα, η οποία πήρε τον χρόνο να κλειδώσει γλώσσες και με την Britney αλλά και με την Christina Aguilera, σαν μέρος της όλης παράστασης. Ήταν το φιλί, που έγινε η σφραγίδα ορίζοντας πλέον την Britney ως το ΄νέο κακό κορίτσι των ΗΠΑ΄, και με το περιεχόμενο της μουσικής της να το υποστηρίζει, οι μέρες της αθωότητας και του «Oops I did it Again» ήταν στο παρελθόν και άρχισαν οι μέρες της μη-ελεγχόμενης σεξουαλικότητας και το ‘Είμαι Σκλάβα για Σένα’ (¨I´m A Slave 4 U¨).

Πέρα απ΄το ότι και οι δύο πήγαν από ‘Καλό Κορίτσι’ σε ‘Κακό Κορίτσι’ πάνω στην ίδια σκηνή, τι άλλο έχουν η Britney και η Miley κοινό μεταξύ τους? Και οι δύο φτιάξανε τις εικόνες τους ως ‘καλό κορίτσι’ μέσα από ταινίες του Ντίσνεϋ (Disney). Ο Ντίσνεϋ παρεμπιπτόντως, έχει πολλές φορές συνδεθεί με το ότι οι ταινίες του έχουν χρησιμοποιηθεί σαν μέρος του MCC και επίσης πολλοί πιστεύουν πως είναι και ένας από τους αρχηγούς πίσω απ’το πρόγραμμα.

…τα έργα του Ντίσνεϋ και τα άλλα σόου είναι πολύ σημαντικά στους προγραμματιστές. Είναι το τέλειο εργαλείο υπνωτισμού για να διασπαστεί ο παιδικός νους στην σωστή κατεύθυνση…Τα περισσότερα έργα του Ντίσνεϋ χρησιμοποιούνται για λόγους προγραμματισμού. Ορισμένα είναι ειδικά σχεδιασμένα για Νοητικό Έλεγχο. – Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave. (Η συνταγή των Ιλλουμινάτι για την Δημιουργία ενός Νοητικά Ελεγχόμενου Σκλάβου).

Εάν η Britney πραγματικά θυσιάστηκε από το MMC, αυτά που πέρασε αξίζουν να σημειωθούν. Χρήση ναρκωτικών, αμφισβητήσιμες επιλογές γονέα και το τυχαίο ξύρισμα της κεφαλής της, είναι μερικές συμπεριφορές που τίθενται υπό αμφισβήτηση κατά καιρούς. Ίσως το πιο σκληρό αποδεικτικό στοιχείο της πιθανής χειραγώγησης και της ύπαρξης μιας δεύτερης προσωπικότητας της Britney, είναι στην συνέντευξη της με την Νταϊάν Σόηερ, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εάν η όχι η Miley θα βρεθεί στον ίδιο δρόμο ακόμα δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά τα πρώιμα σημάδια και οι ομοιότητες υπάρχουν και αξίζουν να σημειωθούν, ειδικά όταν βλέπει κανείς την πρόσφατη και απότομη στροφή στη μουσική της Miley προς το σεξ , όπως και στης Britney πριν.

Ο Συμβολισμός του Μονάρχη στον χώρο της Ψυχαγωγίας. (Monarch Symbolism)

Ο Παντεπόπτης Οφθαλμός, δαίμονες, αρχαία σύμβολα και ο τράγος-σατανάς (Baphomet) είναι μερικά από τ΄ επαναλαμβανόμενα στοιχεία και θέματα που λατρεύουν να μας δείχνουν, συνήθως άσχετα με το θέμα και περιεχόμενο, ανάμεσα στα μουσικά βίντεο, ταινίες και τηλεοπτικά σόου. Η ύπαρξη τους, είναι ίσως το μόνο που μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα, δείτε όποια απ’τα ακόλουθα μουσικά βίντεο θέλετε και πείτε μου μετά πως είναι μια απλή συγκυρία ή το πως δένει με το περιεχόμενου του τραγουδιού.

Lil Wayne – Love Me (Explicit) ft. Drake, Future

Ke$ha – Die Young

Lady Gaga – Alejandro

Katy Perry – Wide Awake

Britney Spears – Hold it Against Me

Παρ’ όλα αυτά, εάν πραγματικά πιστεύετε πως τα σύμβολα ‘κολλάνε’ και πως δεν βάλθηκαν επί τούτου, σέβομαι την άποψη σας, και σας καλώ να ψάξετε για κάποια ανάλυση των πιο πάνω βίντεο, να σιγουρευτείτε πως τα γνωρίζετε ή πως δεν πέρασαν κάποια απ΄την προσοχή σας. Επίσης καλό να σημειωθεί, πως αυτά τα 5 βίντεο δεν είναι τα μόνα εκεί έξω, αλλά ένα μικρό δείγμα από τα εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες που φαίνεται να παρουσιάζουν αυτά τα σύμβολα σε κάποιο βαθμό.

Υποθέτοντας πως αυτοί οι συμβολισμοί/θέματα επαναλαμβάνονται, η ερώτηση τώρα είναι το γιατί? Ίσως να είναι κάποιου βαθμού προγραμματισμού που προσπαθούν να προκαλέσουν στους τηλεθεατές? ‘Ισως το να μας αποτραχύνουν απ’την ύπαρξη και την τοποθέτηση τους στις κοινωνίες μας? Ή είναι απλά καλλιτεχνική σύμπτωση?? Κατά την άποψη μου, η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα βρίσκεται εντός. Ας είναι αυτό το άρθρο απλά ο καταλύτης για την δικιά σας έρευνα και ευρήματα σε όλες τις πλευρές του MMC και του MK Ultra, και υπάρχουν πολλές πληροφορίες και πολλές εμπεριστατωμένες απόψεις που αξίζει να μελετήσετε.

Και όταν κάνετε την έρευνα σας, δείτε τι κάθεται καλύτερα μέσα σας ως αλήθεια και μη φοβηθείτε να το υποστηρίξετε κι ας μην είναι η κοινή γνώμη. Απ’όποια πλευρά και να κοιτάζεις, μία επίγνωση του θέματος είναι σημαντική να υπάρχει, και γι΄αυτό ακριβώς αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο.