Κοσμοσυρροή λοβοτομημένων για να δουν τη σατανίστρια Lady Gaga


Κοσμοσυρροή λοβοτομημένων για να δουν τη σατανίστρια Lady Gaga

Κοσμοσυρροή λοβοτομημένων για να δουν τη σατανίστρια Lady Gaga
Κοσμοσυρροή λοβοτομημένων για να δουν τη σατανίστρια Lady Gaga

Οι συμβολισμοί γύρω από τη γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga είναι τόσο κραυγαλέοι που θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί αν όλα αυτά είναι ένα αρρωστημένο αστείο. . Ολόκληρο το πρόσωπο της είναι ένα αφιέρωμα στον έλεγχο του νου, όπου είναι κενό περιεχομένου, ασυνάρτητο και αφηρημένο να γίνεται ένα μοντέρνο πράγμα.

Το μόνο που χρειάζεται να δούμε μερικά από τη Lady Gaga φωτογραφίες ή βίντεο για να παρατηρήσουμε ότι συνεχώς κρύβει ένα από τα μάτια της. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα το ερμηνεύσουν απλά αυτό ως ” κάτι cool που πρέπει να κάνουμε” ή “δήλωση μόδας” για μικρά αγοράκια και κοριτσάκια. Για όσους ξέρουν είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο των Illuminati. Η χειρονομία της να κρύβει το ένα μάτι, συνήθως το αριστερό, πηγαίνει πολύ πίσω στις σκληρές και σιωνιστικές απόκρυφες εντολές…..

Εδώ μερικά παραδείγματα……

Μονόφθαλμη στις πλάτες των χορευτών η Gaga κατά τη διάρκεια μιας ακόμη Monster tour

Ένα χαρακτηριστικό video.

Αυτή η παράδοξη πτυχή της Lady Gaga είναι κάτι που αξίζει να αναλυθεί και να κατανοηθεί.. Ενώ οι μάζες των νέων μιμούνται χειρονομίες της Gaga, η πράξη της είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος που ενσωματώνει πολλά άλλα αστέρια με τον ίδιο συμβολισμό. Η “Lady Gaga” persona είναι μια Monster Fame, κάνει ό, τι απαιτείται για να είναι μια διεθνής σούπερ σταρ, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης στην πράξη της το συμβολισμό της ελίτ, κάτι που την καθιστά Illuminati μαριονέτα.

Ιανουάριος 2012

Σύμφωνα με το προσωπικό στο ξενοδοχείο Intercontinental στο Λονδίνο, η Lady Gaga άφησε τη μπανιέρα του δωματίου της γεμάτη με αίμα. Η Οικονόμος της Lady Gaga δήλωσε ότι η Gaga «κολύμπησε μέσα στο αίμα σαν μέρος μια Σατανικής τελετουργίας». Είναι αλήθεια αυτό, ψευδείς ή ίσως ένα διαφημιστικό κόλπο;

Εδώ είναι ένα άρθρο από την Independent.

Η Lady Gaga άφησε «αίμα» στην μπανιέρα του ξενοδοχείου

Η Lady Gaga φέρεται να άφησε “μεγάλες ποσότητες αίματος» σε ένα λουτρό του ξενοδοχείου.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια άφησε σοκαρισμένο το προσωπικό στο πολυτελές ξενοδοχείο Intercontinental το περασμένο καλοκαίρι όταν ανακάλυψαν μια πισίνα με κόκκινο υγρό στην μπανιέρα της σουίτας της.

Μια οικονόμος ισχυρίστηκε η pop superstar «κολύμπησε στο αίμα ως μέρος μιας Σατανικής τελετουργίας».

– Πηγή: The Independent

“Τα διαπλεκόμενα τρίγωνα ή τα δέλτα συμβολίζουν την ένωση των δύο αρχών ή των δυνάμεων, την ενεργητική και παθητική, άνδρες και γυναίκες, που διαπερνά το σύμπαν … Τα δύο τρίγωνα, ένα λευκό και το άλλο μαύρο, χαρακτηρίζουν το ανακάτεμα των φαινομενικά αντιθέτων στη φύση , το σκοτάδι και το φως, το σφάλμα και την αλήθεια, την άγνοια και τη σοφία, το κακό και το καλό, σε όλη την ανθρώπινη ζωή. ”

– Albert G. Mackey, Εγκυκλοπαίδεια του Τεκτονισμού

H δύναμη του κακου αντιπροσωπεύεται από ανθρώπινα κρανία, που συμβολικά αντιπροσωπεύουν το θάνατο και την κουλτούρα της ελίτ, η οποία γιορτάζει θυσίες, προκειμένου να δημιουργηθεί μια “νέα ζωή”.

Για να φανεί η “πολιτική και κυβερνητική” πτυχή αυτής της έννοιας η Gaga εμφανίζει ένα στρατιωτικό τουφέκι, ενώ οι καμπάνες των εκκλησιών με δαχτυλίδια (ανακοινώνουν το θάνατο των μαζών). Όλες αυτές οι σκηνές είναι χαρακτηριστικές στις διάφορες περιοδείες…

Κατά τη διάρκεια μιας ακόμη πανάκριβης Monster tour …….μυήσεως…

Ανεστραμμένος σταυρός και ανεστραμμένη πεντάλφα ως σατανικά σύμβολα…..

Ένα μάτι της καταπιεστικής δύναμης….

Αντιλαμβανόμενοι πλέον την Ελλάδα σαν ιδιοκτησία τους, στο μέλλον θα έρθουν πολλές Lady Gaga!
O Γιωργάκης όταν έλεγε ότι: “χρειαζόμαστε επειγόντως μια παγκόσμια διακυβέρνηση” γνώριζε τι έλεγε….

Κάποιοι λένε πως ζούμε τις τελευταίες στιγμές ενός σάπιου κόσμου. Κάτι θα ξέρουν…..

Έξι χρόνια περίμενα την Lady Gaga…

Eίναι η ωρίμανση της καταστροφής. Μια γενιά που δεν αντιδρά σε τίποτα….Μια γενιά που την δουλεύει ένας Τσίπρας η ένας Σαμαράς!
Μια λοβοτομή απίστευτων διαστάσεων!

perimajestic

esxatianasxesi

http://mythorrea.blogspot.gr/2014/09/video-lady-gaga.html?spref=fb