ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ:”ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ”!


ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ:”ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ”!

ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ:”ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ”!ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ:"ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ"!

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Stanley Kubrick ΠΕΘΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Μonast ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ???
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ…Η ΤΑΙΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ…

Τα γυρίσματα διήρκεσαν σχεδόν δύο χρόνια, κάτω από υπερβολική ασφάλεια και μυστικότητα.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ..ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ…ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ..
4 μέρες πριν πεθάνει είχε προβληθεί το τελικό μοντάζ της ταινίας, αλλά ο Todd Field έχει πει ότι εξακολουθούσε να εργάζεται πάνω σε αυτό.

Αυτή η εξέταση έγινε, ημέρα Τρίτη, στο κτίριο της Time Warner στη Νέα Υόρκη. Ο Κιούμπρικ έστειλε courier παραδωσης του φιλμ. Αμέσως μετά την προβολή, η εκτύπωση έγινε εσπευσμένα πίσω στην Αγγλία από τον ίδιο courier.
Η Warner δεν έλαβε καμία εκτύπωση εκείνη την ημέρα. Μόνο 4 άτομα (Η Cruises και 2 Warner execs-Terry Semel και Bob Daly), ήταν παρόντες στην προβολή.
Γνωρίζουμε Michael Herr ήταν στο σπίτι του Κιούμπρικ αργότερα την ίδια ημέρα και ζήτησε να δει την ταινία. Kubrick του λέει ότι η ταινία δεν είναι έτοιμη ακόμα.
Μετά την προβολή του Κιούμπρικ λέει ο Terry Semel: η τελική μείωση θα ηταν 2 ώρες και 19 λεπτά. Αυτό που είδα εκείνο το βράδυ ήταν 2 ώρες και 39 λεπτά.

OΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ..
Ο ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,
ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!
OΡΙΣΤΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ:

“Zisa Domnului catre ucenicii sai…Porunca noua dau voua…Domnului sa ne rugam pentru mila, viata, pacea, sanatatea, mantuirea, cercetarea, lasarea si iertarea pacatelor robilor lui Dumnezeu. Inchinatori, miluitori si binefacatori ai sfantului lacasului acestuia.”
“Ο Ιησους κάλεσε τους μαθητές του να δώσει σε αυτους νέα εντολή του Θεού για ναπροσευχηθούν στον Κύριο για το έλεος, τη ζωή, την ειρήνη, την υγεία, τη σωτηρία,την αναζήτηση και τη συγχώρεση των αμαρτιών των δουλων του Θεού. Αυτοί που προσεύχονται, να έχουν το έλεος του Θεου και να ευεργετουν τον ιερο αυτο χώρο!”
ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ…Ο ΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΑΛΜΩΔΙΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ!
ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ,ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…
ΠΑΡὈΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ…
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…
ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!
ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ..ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ!
O ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ..ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ…ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ,ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ…
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ…
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΨΑΓΜΕΝΕΣ,ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!