Χορήγηση λιθίου, που χρησιμοποιείται ως ψυχοφάρμακο, μέσω του πόσιμου νερού


chorigisi-lithiou-pou-chrisimopiite-os-psychofarmako-meso-tou-posimou-nerou

Εδώ και πολλά χρόνια διαφημίζουν ως ευεργετική τη μαζική χορήγηση λιθίου, που χρησιμοποιείται ως ψυχοφάρμακο, μέσω του πόσιμου νερού …για να μειωθούν οι αυτοκτονίες. Οι ίδιοι που αφήνουν τον κοσμάκη να πεθαίνει λόγω των περικοπών στην Υγεία…ανησυχούν μήπως αυτοκτονήσουμε.

Τώρα εμφανίζουν το Λίθιο ως ελιξήριο ζωής.
Το 1990 πανεπιστημιακή έρευνα συνέδεε την απουσία λιθίου με αυξημένη εγκληματικότητα. Δηλαδή η παροχή λιθίου υποστήριζαν ότι μείωνε την εγκληματικότητα και τις αυτοκτονίες καθώς και τα εγκλήματα σχετιζόμενα με τη χρήση ναρκωτικών.
Προφανώς τώρα που βαθαίνει η κρίση…ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν τον έλεγχο των μαζών …είναι να μας έχουν υπό τη συνεχή επήρεια ουσιών.
Η αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης επίσης πολύ χρήσιμη αλλά κι επικερδής για το κράτος που σκοπεύει να τη φορολογήσει βαριά για να μετατρέψει τον αναπόφευγκτο εθισμό σε εξασφαλισμένα έσοδα.

chorigisi-lithiou-pou-chrisimopiite-os-psychofarmako-meso-tou-posimou-nerou2 chorigisi-lithiou-pou-chrisimopiite-os-psychofarmako-meso-tou-posimou-nerou3 chorigisi-lithiou-pou-chrisimopiite-os-psychofarmako-meso-tou-posimou-nerou4 chorigisi-lithiou-pou-chrisimopiite-os-psychofarmako-meso-tou-posimou-nerou5