«Codex Alimentarius» η Εξαφάνιση του Ανθρωπίνου Είδους Όπως Το Γνωρίζουμε


«Codex Alimentarius» η Εξαφάνιση του Ανθρωπίνου Είδους Όπως Το Γνωρίζουμε

«Codex Alimentarius» η Εξαφάνιση του Ανθρωπίνου Είδους Όπως Το Γνωρίζουμε«Codex Alimentarius» η Εξαφάνιση του Ανθρωπίνου Είδους Όπως Το Γνωρίζουμε

… και ο «Codex Alimentarius» είναι απλά μια παράγραφος μέσα στην «ANGEDA 21». Πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην www.miastala.com δημοσιεύτηκε η «ANGEDA 21», τα ολέθρια σχέδια που επεξεργάζονται -δεν μας ξαφνιάζουν εμάς, γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι επιδιώκουν – για να φανούν συνεπείς ως προς τις εντολές που έχουν. Έχουν συγκεκριμένο σκοπό να εκτελέσουν και αυτό θα κάνουν «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) πρώτα με αυτό Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike και κατόπιν όσοι απομείνουν με την «ANGEDA 21».

Φαίνεται ότι επιτελείται η εξαφάνιση του ανθρωπίνου είδους, και η μετατροπή του σε ένα άλλο όν, κάτι για το οποίο είχε αναφέρει λεπτομερώς στο παρελθόν το κίνημα της Ευγονικής. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον για το ανθρώπινο είδος; Μόνο ένας συνομωσιολόγος μπορεί να μας πει με απόλυτη ακρίβεια. Μόνο η πολυσχιδής σκέψη ενός συνομωσιολόγου, όσο παρανοϊκή κι αν είναι, ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα. Διάβασε ξανά, σχετικά με το έκτρωμα του Codex Alimentarius και σκέψου πως ΔΕΝ είναι ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τουλάχιστον όχι για ανθρώπους όπως μέχρι σήμερα τους γνωρίζουμε, κάτι άλλο θέλουν να φτιάξουν.

Μια απλή παρατήρηση του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ μπορεί να σου δείξει πως, ούτε και ο σημερινός άνθρωπος είναι ο ίδιος με τον άνθρωπο πριν από, μόλις 100 χρόνια, ούτε καν μέχρι πριν από 50 χρόνια, έχει ήδη εκφυλιστεί σε κάτι άλλο και ελάχιστοι το αντιλαμβάνονται ! Τέτοιες οδηγίες δεν μπορούσαν να υπάρξουν στον προηγούμενο άνθρωπο, μα μονάχα στον σημερινό. Κώδικες διατροφής, αεροψεκασμοί, εμβόλια θανάτου, φθόριο παντού ΔΝΤ, μνημόνιο και λοιπά καλούδια … αα και μια επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης λέει μην ανησυχείτε “Λουκουμόσκονη ψεκάζουν γιατί σας προτιμούν πιο γλυκούς” …και όλοι οι βλάκες την αναπαρήγαγαν με περισσή ευλάβεια και την ανάλογη υποτέλεια.

Οι αλλαγές γίνονται σταδιακά είτε ορατά, είτε αόρατα. Τα παιδιά, των παιδιών μας θα ζουν σε μια κοινωνία … κάπως έτσι «Αγώνες Πείνας» Ένας Τρομακτικός Καινούριος Κόσμος άλλωστε μας το δείχνουν ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ και αυτό προετοιμάζεται 100 χρόνια πριν.  Διαβάστε ιστορία, αλλά όχι την προπαγανδιστική επίσημη, βρείτε βιβλία από ανεξάρτητους ερευνητές. Δες κι εδώ«Metropolis» και οι επιρροές της στον σύγχρονο καλλιτεχνικό κόσμο,για να ξέρεις πως ελέγχουν τα πάντα και δεν θα άφηναν απ έξω την νεοεποχίτικη υπνωτιστική θρησκεία, την μοντέρνα μουσική, (ένας Κθούλου να την κάνει μουσική, με αυτά τα γρατζουνίσματα που προβάλουν).

Ο εφιάλτης του Κώδικα δρομολογείται πολύ πριν το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αύστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας “αποφασίζουν” ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζονταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918.

Ο εμπνευστής του διατροφικού κώδικα στη σύγχρονη εκδοχή του (σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Natural Solutions Foundation, Sp. Rima E. Laibow M.D., από ομιλία της στον αμερικανικό Εθνικό Οργανισμό Διατροφής – Codex and Nutricide, 2005) δεν είναι άλλος από τον καταδικασμένο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης πρόεδρο της κολοσσιαίας Γερμανικής εταιρίας I.G. Farben, Fritz der Meer. Ήταν ο άνθρωπος που, μεταξύ άλλων, «εμπνεύστηκε» και το περίφημο λογότυπο «Arbeit Macht Frei» («Η εργασία απελευθερώνει»), το οποίο στόλιζε την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης – θανάτου, στο Άουσβιτς.

Η εταιρία του derMeer παρασκεύαζε από το θανατηφόρο μείγμα αερίων που χρησιμοποιούνταν στους περίφημους θαλάμους αερίων, μέχρι τον χάλυβα και τα πυρομαχικά των Ναζί (μετά τη λήξη του Πολέμου και την καταδίκη 24 από τα μέλη της από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, η εταιρία «διασπάστηκε» σε τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, τις γνωστές BASF, Hoechst και Bayer). Η επανεισαγωγή του Κώδικα Διατροφής αποφασίστηκε το 1962 σε μία συνεδρίαση του ΟΗΕ. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή είναι επιτροπή εμπορίου χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Από το 2002, οπότε και οι μεγάλες βιομηχανίες επέλεξαν να στηρίξουν τον Κώδικα (παρά τις εισηγήσεις για αναίρεση του από μισθωμένο εξωτερικό σύμβουλο αξιολόγησης), αυτός χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημικών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Στην τελευταία συνεδρίαση για την προώθηση του Διατροφικού Κώδικα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2008, αποφασίστηκε να τεθούν οι ΗΠΑ επικεφαλής χώρα της επιτροπής, με τη σταθερή υποστήριξη των συμμάχων τους (Αυστραλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, Ινδονησία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Σιγκαπούρη και Ε.Ε.).

Συντονισμένη απειλή για την παγκόσμια ανθρώπινη υγεία: Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αντί για τη συνήθη πρακτική κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.

Όπως λέει η Rima Laibow, από την 1η Ιανουαρίου 2010, οπότε η εφαρμογή του Κώδικα έγινε υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή! Πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες του κοινού, καταφεύγοντας σε διαβεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν ήδη … και Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο

Θα υπάρξουν κι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι, που θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα. Κάποιες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα, οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ στο προσεχές μέλλον και θα είναι αμετάκλητες, περιλαμβάνουν τα εξής:

Ο Κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες/δηλητήρια».Πράγματι για τον άνθρωπο που ετοιμάζουν οι βιταμίνες θα είναι τοξικές, όπως και τα τρόφιμα που γνωρίζουμε.

Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία (εκτός και αν οι καταναλωτές μπορούν να παράγουν και να καταναλώνουν την τροφή τους σε τοπικό επίπεδο). Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας». Αν ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έπραξε με γνώμονα την προστασία του κοινού, τότε γιατί δεν ενημερώθηκε η Αμερικανική Κοινή Γνώμη;

Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει «ευεργετικές» ουσίες, όπως το Φθόριο (3,8 mg ημερησίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. οι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15%της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται.

Θα ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται για τη διατροφή και αφορούν σε βιταμίνες και μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων των άρθρων που θα δημοσιεύονται σε περιοδικά ή στο Διαδίκτυο, καθώς και προφορικών συμβουλών σε οποιονδήποτε). Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και θα οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις για την εμπλεκόμενη χώρα.

Όλες οι αγελάδες που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με τη γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών της Μονσάντο. Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες.

Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένων και επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το τοξαφαίνιο), η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ). Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι στο εξής καμία χώρα δεν θα έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την εισαγωγή και να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας τροφίμων που περιέχουν τα παραπάνω- χαρακτηρισμένα ως εξαιρετικά επικίνδυνα, με μόνιμες επιπτώσεις – χημικά, καθώς αυτό θα σήμαινε παραβίαση των διεθνών κανονισμών εμπορίου, οδηγώντας σε εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις.

Ο Κώδικας θα επιτρέπει τη συσσώρευση σε επικίνδυνα και τοξικά επίπεδα της αφλατοξίνης (0,5ppm) στο γάλα, Πρόκειται για τη δεύτερη ισχυρότερη καρκινογόνο ουσία (από τις μη σχετιζόμενες με ραδιενεργό ακτινοβολία), η οποία παράγεται σε ζωικές τροφές που έχουν αναπτύξει μήκυτες (μούχλα) κατά την αποθήκευση τους.

; Η χρήση αυξητικών ορμονών και αντιβιοτικών θα καταστεί υποχρεωτική σε όλα τα είδη ζώων, πτηνών, πουλερικών και ψαριών που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή. Θα επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η εισαγωγή άγνωστων και δυνητικά θανάσιμων γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε ζώα, ψάρια και πτηνά. Θα επιτραπούν αυξημένα επίπεδα σε κατάλοιπα από – γνωστά για τις τοξικές τους επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα-εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα.

Όπως παρατηρεί η δρ. Rima, “ Βιταμίνες, μέταλλα, ακόμα και βότανα, πρόκειται να απαγορευτούν κατά αντίστοιχο τρόπο με τις ναρκωτικές ουσίες, αν οι πολίτες δεν αντισταθούν στην εφαρμογή των διατάξεων του νέου Διατροφικού Κώδικα”. Γνωρίζουμε πως δεν θα προλάβουν να αντισταθούν, γιατί ο διατροφικός κώδικας θα τεθεί σε καθολική ισχύ μετά από τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο και σε όσους επιζήσουν απ αυτόν, όπως και στους ‘ανθρώπινους’ κλώνους – υβρίδια που ετοιμάζουν. Κάθε τι που γίνεται σήμερα έχει δρομολογηθεί χιλιάδες χρόνια πριν και δεν γίνεται για πρώτη φορά. Άλλωστε αυτοί που αποφασίζουν δεν είναι άνθρωποι και ζουν χιλιάδες χρόνια.

Στην Ελλάδα ‘ψηφίστηκε από επιτροπή’, ο διατροφικός κώδικας προκειμένου να διατηρείται η ανωνυμία. Απ’ τις 1 Απριλίου 2006 και για τα επόμενα 5 χρονιά δόθηκε περιθώριο να κατοχυρωθούν φυτικά προϊόντα. Κατοχυρώθηκαν λοιπόν μόλις 183. Μονό αυτά τα προϊόντα αποτελούν εμπορεύσιμο είδος, το εμπόριο άλλων φυτικών προϊόντων που δεν περιλαμβάνει η λίστα είναι παράνομο, επομένως δε θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων. Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής θα έχει πρόβλημα με το νόμο.

Επίσης η οδηγία απαγορεύει συμπληρώματα διατροφής, απαγόρευση εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, κλείσιμο των σχολών ομοιοπαθητικής που ως γνωστό αυτός ο τρόπος θεραπείας είναι φιλικός προς το σώμα μας κ όχι επιθετική ιατρική με παρενέργειες. Απαγόρευση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων κ.α. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ.Α.Π. που δε χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει για ποιους δουλεύει, υπέγραψε την εισαγωγή μεταλλαγμένου σπόρου πατάτας, ειδικώς για τη χωρά μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρευνες έδειξαν πως ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας προκαλεί γεννητικές μεταλλάξεις. (!!!) Πόση τέτοια πατάτα έχεις καταναλώσει;

Ναι μπορείς να κάνεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου και την οικογένεια σου και τους συνανθρώπους σου και φυσικά Όχι Αντίδραση αλλά Ορθή Δράση και να έχεις ΣΚΟΠΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ στην ζωή σου …και όχι δεν θα σου βάλω άλλον σύνδεσμο … βρες τους αν σ’ ενδιαφέρουν !