Ποια είναι η Ισραηλινή φαρμακευτική που προωθεί ο υπουργός υγείας.


Ποια είναι η Ισραηλινή φαρμακευτική που προωθεί ο υπουργός υγείας.

Ποια είναι η Ισραηλινή φαρμακευτική που προωθεί ο υπουργός υγείας.Ποια είναι η Ισραηλινή φαρμακευτική που προωθεί ο υπουργός υγείας.

Μετά απ’ όλη τη διένεξη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σύριζα και Άδωνι Γεωργιάδη με τις αλληλοκατηγορίες για το ποιος εξυπηρετεί ποιων τα συμφέροντα, ακούστηκε και το όνομα της μεγάλης εταιρείας που υποστηρίζει ο υπουργός: Η Ισραηλινή εταιρεία Teva.

Κάναμε μια μικρή και πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο και είδαμε ότι η εταιρεία έχει ήδη στο ενεργητικό της ουκ ολίγα σκάνδαλα.

“ Η Teva Pharmaceuticals συμφώνησε να πληρώσει 169 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει κατηγορίες που της ασκούνται από Τέξας, Καλιφόρνια, Φλόριντα και την κυβέρνηση των ΗΠΑ σχετικά με το ότι η φαρμακοβιομηχανία φούσκωσε τις τιμές των φαρμάκων της, προκειμένου να λάβει μεγαλύτερες αποζημιώσεις από διάφορα προγράμματα Medicaid. Νωρίτερα από το 2010, η Teva χρειάστηκε 315 εκατομμύρια δολάρια για την κάλυψη διευθετήσεων και άλλων διαφορών που σχετίζονται με την εικαζόμενη απάτη Medicaid (δείτε εδώ).

Η δικαστική διαδικασία κινήθηκε από το Ven-A-Care της Florida Keys, όπου τα τελευταία χρόνια έχει καταθέσει πολλές αγωγές κατά φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Schering-Plough, Mylan Labs, Abbott Labs και η Sanofi-Aventis. Το Τέξας κινήθηκε επίσης δικαστικά κατά των Mylan Laboratories και Sandoz το 2007, μολονότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν έκαναν διευθέτηση της υπόθεσης. [πηγή] ”

Κι άλλα παρόμοια:
Teva’s Cephalon Accused Of Fraud By Whisteblower
Attorney General Abbott Recovers $51 Million for Texas; Medicaid Fraud Exposed
TEVA SHAREHOLDER ALERT: The Law Firm of Wohl & Fruchter LLP is Investigating Teva Pharmaceutical Industries Limited

Πάντως το καλύτερο το βρήκαμε στην εξειδίκευση των φαρμάκων που κατασκευάζουν και… μας έπιασε!

Ε, ναι.. μας έπιασε το συνωμοσιολογικό μας, θα το ομολογήσουμε!

Τα φάρμακα τους είναι για:
Το κεντρικό νευρικό σύστημα
Την ‘υγεία’ των γυναικών
Το αναπνευστικό
Τον πόνο
Τον καρκίνο

Αν εξαιρέσεις την … ‘υγεία’ των γυναικών που δεν είναι τίποτ’ άλλο από αντισυλληπτικά (ε … να βοηθήσουν οι άνθρωποι θέλουν να μην γεννιούνται άλλα παιδιά) όλο το υπόλοιπο πακέτο κάτι μας θυμίζει… Βρε τι μου θυμίζει… τι μου θυμίζει… Α! Το βρήκα! Αυτά που λένε ότι παθαίνουμε από τους χημικούς αεροψεκασμούς: Νευρολογικά, αναπνευστικό, καρκίνο!

Άντε ρε!!! Λες;;;

http://allnewz.weebly.com/9/post/2013/11/89.html