13χρονος μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω μετά από το εμβόλιο Gardasil HPV


13χρονος μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω μετά από το εμβόλιο Gardasil HPV13χρονος μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω μετά από το εμβόλιο Gardasil HPV

Η ταινία VAXXED έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ και συνεχίζει να εμφανίζεται σε νέες πόλεις σε όλη τη χώρα, με το κινηματογραφικό συνεργείο να ταξιδεύει επίσης σε αυτές τις πόλεις για να υποστηρίξει τις συνεδρίες με Q & A  (ερωτήσεις και απαντήσεις) μετά τα γυρίσματα

Ο παραγωγός Del BigTree δήλωσε ότι η ιστορία του πληροφοριοδότη της CDC και η συγκάλυψη που αναφέρεται στην ταινία είναι Μεγαλύτερη του Watergate”.

ΠΗΓΗ
Το κινηματογραφικό συνεργείο, επίσης, συχνά καταγράφει μαρτυρίες γονέων που είδαν την ταινία, με παιδιά που έπαθαν βλάβη ή πέθαναν μετά από εμβολιασμό, και λένε τις δικές τους ιστορίες.

Η ιστορία στο βίντεο είναι για ένα αγόρι, τον Colton Berrett, που έλαβε το εμβόλιο Gardasil HPV σε ηλικία 13 ετών, και λίγο αργότερα έμεινε παράλυτος από το λαιμό και κάτω. Μετά από πολλούς μήνες ανάκαμψης, εξακολουθεί να χρειάζεται αναπνευστική συσκευή και εξακολουθεί να υφίσταται μερική παράλυση.

Η μητέρα του αναφέρει στη συνέντευξή του ότι οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν κατήγγειλαν το εμβόλιο στο VAERS.

Ο Colton έχει ανακτήσει την ομιλία του και μιλάει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, προσπαθεί να πηγαίνει σχολείο, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν είναι ικανός να διώξει ούτε τη μύγα που τον ενοχλεί στο πρόσωπο.

«Η Big Pharma δεν μπορεί να εναχθεί για οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με εμβόλια», επισημαίνει γιατρός στη Santa Rosa. «Έτσι έχουν τα πάντα να κερδίσουν και τίποτα να χάσουν με το πάτημα ενός εμβολίου για τον καθένα. Πιστεύω ότι όλο το κίνητρο είναι τα χρήματα».