Φάρμακο για την επιληψία που έπαιρναν έγκυες γυναίκες στη Γαλλία βρέθηκε ότι προκαλεί αυτισμό


Φάρμακο για την επιληψία που έπαιρναν έγκυες γυναίκες στη Γαλλία βρέθηκε ότι προκαλεί αυτισμό

ΠΗΓΗ ΑΠΟ REUTERS

Ένα φάρμακο για την επιληψία που έπαιρναν έγκυες γυναίκες στη Γαλλία βρέθηκε ότι προκαλεί αυτισμό και μαθησιακά προβλήματα στα βρέφη που κυοφορούσαν αυτές οι έγκυες.

Τόσο απλό είναι να καταστραφεί η ζωή μίας οικογένειας εξαιτίας μίας χημικής ουσίας και μάλιστα σε ελάχιστη ποσότητα.

Παρά την τεράστια αύξηση των κρουσμάτων αυτισμού στα παιδιά …τα κράτη αρνούνται να εντοπίσουν τις ουσίες που τα προκαλούν διότι προφανώς είναι φαρμακευτικές ουσίες και επειδή το φάρμακο είναι υπόθεση αμέτρητων δισεκατομμυρίων κρατικού χρήματος … δεν υπάρχει καμία βιασύνη.

Φάρμακο για την επιληψία που έπαιρναν έγκυες γυναίκες στη Γαλλία βρέθηκε ότι προκαλεί αυτισμόΆλλωστε εάν εντοπιστούν ουσίες που προκάλεσαν αυτισμό σε παιδιά … θα κατατεθούν στα δικαστήρια εκατοντάδες χιλιάδες αγωγές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων … και πολλές φαρμακευτικές εταιρίες …θα εξαφανιστούν από προσώπου γης μαζί με πολλούς Υπουργούς και Διευθυντές Οργανισμών πιστοποίησης κι ελέγχου. Όμως θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η μέρα …αν ποτέ έρθει.

Φάρμακο για την επιληψία που έπαιρναν έγκυες γυναίκες στη Γαλλία βρέθηκε ότι προκαλεί αυτισμό2Σήμερα στην Αμερική …μετά από εκατομμύρια χρόνια φυσικής εξέλιξης … 1 στα 68 παιδάκια πάσχει από Αυτισμό … και κάνουν πως δεν μπορούν να βρουν την αιτία … σαν να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο.

Αντίθετα για την «υπερθέρμανση» των -15 βαθμών Κελσίου που πιάσαμε φέτος τον Χειμώνα … όχι μόνο βρήκαν δήθεν την αιτία αλλά έστησαν σε μηδενικό χρόνο ολόκληρο ξεχωριστό φορολογικό σύστημα είσπραξης πράσινων τελών για να σωθεί δήθεν ο πλανήτης …