Οι 3 πιο σατανικές επιχειρήσεις στον κόσμο!


Οι 3 πιο σατανικές επιχειρήσεις στον κόσμο!

Οι περισσότερες εταιρείες καθίστανται επιτυχημένες χάρη της φήμη τους. Αλλά όχι πάντα. Η RT Business δείχνει το κάτω μέρος του βαρελιού για να βρει τις πιο μισητές εταιρείες στο διαδίκτυο.
ΠΗΓΗ

Οι 3 πιο σατανικές επιχειρήσεις στον κόσμο!MONSANTO

Η Monsanto είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σπόρων προς σπορά και γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών στον κόσμο. Είναι γνωστό ότι είναι η πρώτη εταιρεία για να τροποποιήσει γενετικά ένα σπόρο για να το καταστήσει ανθεκτικό στα φυτοφάρμακα και στα ζιζανιοκτόνα. Τα ζιζανιοκτόνα της Monsanto έχουν κατηγορηθεί για τη θανάτωση εκατομμυρίων στρεμμάτων, ενώ τα χημικά τους προστέθηκαν σε μαύρες λίστες προϊόντων που προκαλούν καρκίνο και πολλά άλλα προβλήματα υγείας.

NESTLE

Η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ποτών στον κόσμο Nestle δηλώνει ότι έχει δεσμευτεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να συμβάλει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Ωστόσο, έχει συλληφθεί μέσω πολυάριθμων σκανδάλων που αφορούν σκλάβους. Η πολυεθνική είναι μία από τις πιο μποϋκοταρισμένες εταιρείες στον κόσμο, καθώς οι παραβιάσεις των εργασιακών δικαιωμάτων έχουν αναφερθεί στα εργοστάσιά της σε διάφορες χώρες.

Οι 3 πιο σατανικές επιχειρήσεις στον κόσμο!7MCDONALDS

Η αμερικανική εταιρεία fast food McDonald’s ιδρύθηκε το 1940. Η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες καθημερινά από όλον τον πληθυσμό της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά έχει μακρά ιστορία τρομαχτικών εργασιακών πρακτικών. Έχει υποστεί συνεχώς μυνήσεις για την εξυπηρέτηση ανθυγιεινών τροφίμων, που συμβάλλουν σε προβλήματα υγείας. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι τα μπιφτέκια του McDonald δεν μπορούν να αποσυντεθούν μόνα τους.