To BBC προωθούσε την προσθήκη Λιθίου στο νερό – Δηλητηριάστηκαν έγκυες γυναίκες!


To BBC προωθούσε την προσθήκη Λιθίου στο νερό για να δηλητηριαστούν έγκυες

To BBC προωθούσε την προσθήκη Λιθίου στο νερό – Δηλητηριάστηκαν έγκυες γυναίκες!

To BBC προωθούσε την προσθήκη Λιθίου στο νερό της βρύσης για την καταπολέμηση της άνοιας και της κατάθλιψης! Ψυχοφάρμακο για όλους… δια της βίας! …Κι ενώ είναι γνωστό από καιρό ότι προκαλεί γενετικές ανωμαλίες πρόσφατα χορήγησαν σε εγκυμονούσες το συγκεκριμένο ψυχοφάρμακο για να μετρήσουν τις συνέπειές του.

Για κάτι που ήταν ήδη γνωστό…πρακτικά προκάλεσαν δυσπλασίες σε εκατοντάδες νεογέννητα.
Αυτή η επιμονή να διευρύνουν τη χρήση του Λιθίου δεν μπορεί να είναι άσχετη των επιχειρηματικών συμφερόντων που ελέγχουν την παραγωγή του.
Κορυφαία εταιρία στην εξόρυξη Λιθίου …η Rio Tinto…βλέπε Rothschild.

Η χρήση λιθίου κατά τα πρώιμα στάδια της κύησης αυξάνει τον κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών στο κυοφορούμενο έμβρυο, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The Lancet Psychiatry. Ερευνητές 4

Όταν οι Rothschild αγόρασαν τα ορυχεία του Rio Tinto στα τέλη του 19ου αιώνα…έβαζαν παιδιά 10 ετών να εργάζονται σ’ αυτά, έβαζαν γιατρούς και την Βασιλική Ιατρική Ακαδημία να εκδίδει ψεύτικες αναφορές ότι τα δηλητηριώδη αέρια από την καύση του πυρίτη ήταν “ασφαλή” κι ότι βοηθούσαν μάλιστα στην καταπολέμηση της χολέρας! “Θεραπευτικά” δηλητηριώδη αέρια…όπως “θεραπευτικά” ναρκωτικά… Αρκεί να μη θιχτούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων.
Όταν οι μεταλλωρύχοι ,που έβλεπαν καθημερινά τους φίλους τους να πεθαίνουν από αυτά τα αέρια …αντέδρασαν με απεργία κι η καταχρεωμένη Ισπανική κυβέρνηση , για να προστατεύσει τα συμφέροντα των Rothschild σκότωσε δεκάδες αντιδραστικούς γυναίκες και παιδιά .

Οι εφημερίδες φυσικά ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ το έγκλημα επειδή αφορούσε τους Rothschild και το περιστατικό μάλλον δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανένα ημερολόγιο τελετών μνήμης της αριστεράς.
Τα παραπάνω δημοσιεύει διακριτικά η EL PAIS…με τρόπο ώστε να μην κατηγορήσει τους Rothschild ανοιχτά . Σε κάποιο σημείο αναφέρονται απλά ως ΓαλλοΓερμανικές Τράπεζες. Βολεύει σ’αυτές τις περιπτώσεις να κρύβονται τα εγκλήματα του Σιωνισμού …πίσω από εθνικές σημαίες άλλων λαών.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ:

Το λίθιο επηρεάζει την ανάπτυξη του εμβρύου

Η χρήση λιθίου κατά τα πρώιμα στάδια της κύησης αυξάνει τον κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών στο κυοφορούμενο έμβρυο, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The Lancet Psychiatry.
Ερευνητές της Ιατρικής Σχολής Icahn της Νέας Υόρκης διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που έπαιρναν λίθιο το πρώτο τρίμηνο της κύησης ήταν πιθανότερο να αποκτήσουν παιδί με γενετική ανωμαλία, συγκριτικά με έγκυες που έπασχαν από ψυχική διαταραχή αλλά δεν έπαιρναν λίθιο.

Συγκεκριμένα, γενετικά ελλείμματα ανιχνεύθηκαν στο 7% των παιδιών που γεννήθηκαν από μητέρες που είχαν πάρει λίθιο το πρώτο τρίμηνο της κύησης, συγκριτικά με το 4% των παιδιών που δεν είχαν εκτεθεί στο εν λόγω ψυχιατρικό φάρμακο.

Η χρήση λιθίου κατά τα πρώιμα στάδια της κύησης αυξάνει τον κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών στο κυοφορούμενο έμβρυο, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The Lancet Psychiatry. Ερευνητές 2

Το λίθιο είναι εγκεκριμένο πάνω από 50 χρόνια για την αντιμετώπιση της διπολικής διαταραχής καθώς δρα ως σταθεροποιητής της διάθεσης.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες η χρήση του είναι περιορισμένες στις εγκύους και σε όσες γυναίκες επιθυμούν να κυοφορήσουν, διότι έχει ήδη σχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών, όπως δυσπλασίες στην καρδιά.

Στο πλαίσιο της νέας μελέτης οι ερευνητές συνέκριναν γυναίκες που είχαν πάρει λίθιο το πρώτο τρίμηνο της κύησης με γυναίκες που δεν είχαν πάρει το συγκεκριμένο φάρμακο αν και έπασχαν από διπολική διαταραχή ή κατάθλιψη.

Το δείγμα απαρτιζόταν από πάνω από 22.000 γυναίκες σε έξι χώρες που είχαν γεννήσει το διάστημα 1997-2015. Οι 727 είχαν πάρει λίθιο το πρώτο τρίμηνο της κύησης.

Εν τέλει οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, οι γυναίκες αυτές δεν είχαν μεν υψηλότερο κίνδυνο επιπλοκών κατά την κύηση ή τον τοκετό, αλλά τα έμβρυα ήταν πιθανότερο να έχουν μείζονα δυσπλασία, όπως καρδιακό έλλειμμα, σύνδρομο δισχιδούς ράχης και δυσπλασίες στο πέος.

Ωστόσο, οι επιστήμονες σημειώνουν ότι οι κίνδυνοι αυτοί θα πρέπει πάντα να συνεκτιμώνται σε συνάρτηση με τους κινδύνους που απορρέουν από τη μη λήψη λιθίου από γυναίκες με διπολική διαταραχή καθώς μπορεί να υποτροπιάσουν και να εκδηλώσουν μανία, κατάθλιψη, ψύχωση ή να κάνουν κακό στον εαυτό τους.

Προτείνουν λοιπόν είτε μείωση της δοσολογίας του λιθίου κατά την κύηση ή διακοπή του κατά το πρώτο τρίμηνο και εν συνεχεία επανέναρξη υπό αυστηρή ιατρική επίβλεψη