Εθισμένα μωρά στη “θεραπευτική” ηρωίνη… Για να αυξάνεται η πελατεία γεωμετρικά.


Εθισμένα μωρά στη "θεραπευτική" ηρωίνη... Για να αυξάνεται η πελατεία γεωμετρικά.Εθισμένα μωρά στη “θεραπευτική” ηρωίνη… Για να αυξάνεται η πελατεία γεωμετρικά.

Στην Κίνα εκτελούν τους εμπόρους ναρκωτικών. Στην Ελλάδα προβάλλονται ως πρότυπα επιτυχημένων “επιχειρηματιών” στις κοσμικές στήλες περιοδικών κι εκπομπών κι ως περιζήτητοι γαμπροί…

Στην Κίνα επιβλήθηκε η νομιμοποίηση του εμπορίου του οπίου από τους …Διαφωτιστές μας. Δύο επιθετικοί πόλεμοι των Άγγλων είχαν αυτόν τον σκοπό αποκλειστικά.
“Συμπτωματικά” ο μεγαλύτερος έμπορος οπίου ήταν ο περιούσιος David Sassoon …συμπέθερος με τους Rothschild.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/David_Sassoon

Δεν χρειάζεται φαντασία για να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ υποχρέωσαν τους καταχρεωμένους Βρετανούς να επιτεθούν στην Κίνα …ώστε να τους κάνουν “πελάτες” στο όπιο εξασφαλίζοντας σταθερά έσοδα λόγω του αυτονόητου εθισμού των Κινέζων σ’αυτό.
https://www.nytimes.com/…/asia/opium-war-book-china-britain…

Διαβάστε εδώ ποιος δάνειζε στους Βρετανούς εκείνη την εποχή …και μέχρι σήμερα φυσικά.

https://www.telegraph.co.uk/…/How-to-invest-like-the-Rothsc…

Μην πάει το μυαλό σας ότι η “θεραπευτική” κάνναβη έχει σκοπό να γεμίσει τα ταμεία του κράτους για να πληρώνονται στην ώρα τους οι τοκογλύφοι. Δεν γίνονται αυτά. Για την υγεία μας ανησυχούν…

Δεν μπήκε τυχαία το ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν όπου οι Ταλιμπάν είχαν απαγορεύσει την παραγωγή οπίου από το οποίο παράγεται η ηρωίνη.
https://www.nytimes.com/…/taliban-s-ban-on-poppy-a-success-…

Tότε που ήταν οι Σοβιετικοί οι πελάτες του Αφγανιστάν οι Αμερικανοί…ενθάρρυναν την απαγόρευση.

https://www.nytimes.com/2001/05/20/world/taliban-s-ban-on-poppy-a-success-us-aides-say.html?fbclid=IwAR0_P_TgyIIw0xKBgrVKlStWuHr3Dnv9uIVi6rqzJAy4r72uqTYNUbbl9ZQ

Μόλις έδιωξαν τους Σοβιετικούς οι Ταλιμπάν…μπήκαν οι φίλοι τους οι Αμερικάνοι οι οποίοι άρχισαν αφανίζουν τους Ταλιμπάν και επαναφέρουν την παραγωγή οπίου σε επίπεδα ρεκόρ.
Οι Ταλιμπάν χρησίμευαν μέχρι να διώξουν τους Σοβιετικούς. Πλέον δεν τους χρειάζονται και τους εξοντώνουν μαζικά.

To Βrookings σπεύδει να καθησυχάσει τους Αμερικανούς πολίτες και να ΜΗΝ συνδέσουν την επιδημία θανάτων από ηρωίνη στις ΗΠΑ …με το ταυτόχρονο ρεκόρ στην παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν.

https://www.brookings.edu/blog/order-from-chaos/2017/11/21/afghanistans-opium-production-is-through-the-roof-why-washington-shouldnt-overreact/?fbclid=IwAR2mpXzOGLi1Ib4TnCWRkwhhIUa91nuqUzUYqF3-6qiMcHqlnWJSCxMvxso