Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!
Στὴν φανταστικὴ χώρα-οὐτοπία τῶν προοδευτικάριων ἡ «ἐνσωμάτωση»’ θὰ γινόταν δίχως κανένα πρόβλημα καὶ ὅλοι αὐτοὶ, ἀφοῦ γεννήθηκαν στὴν Γαλλία, εἶναι Γάλλοι κι ἔχουν γαλλικὲς ἀξίες…

Ἡ πραγματικότητα βέβαια ἄλλα λέει.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

«Το γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα μια σειρά από άρθρα σχετικά με τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γηγενείς Γάλλοι που πλέον είναι αναγκασμένοι να ζουν σε ισλαμοκρατούμενες περιοχές.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι γιατροί αρνούνται πια να κάνουν κατ “οίκον επισκέψεις, ότι το Ταχυδρομείο συχνά αρνείται να παραδώσει αλληλογραφία, ενώ ακόμα και γραφεία τελετών αποφεύγουν συγκεκριμένες περιοχές, υψηλού κινδύνου όπως τις χαρακτηρίζουν, καθώς οι ιδιοκτήτες τους φοβούνται ότι οι σταυροί στις νεκροφόρες μπορεί να αποτελέσουν στόχο των ισλαμιστών!

Επιπλέον, μια γυναίκα παραδέχεται ότι πλέον δεν φοράει κοσμήματα, ενώ μία άλλη 58χρονη, κάτοικος της περιοχής Saint-Exupéry, ομολογεί ότι δεν ντύνεται όπως παλιά, επειδή φοβάται ότι τα ρούχα της μπορούν να προκαλέσουν το μένος των εξτρεμιστών μουσουλμάνων.

Το παρακάτω περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Νάντ, η οποία μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ένα από τα ασφαλέστερα μέρη της Γαλλίας.
Συγκεκριμένα, μία νεαρή επιχειρηματίας σκόπευε να ανοίξει ένα κατάστημα με είδη make-up, ωστόσο εγκατέλειψε τα σχέδιά της έπειτα από απειλές που δέχθηκε, καθώς οι μουσουλμάνοι δεν εγκρίνουν τις γυναίκες που φορούν make-up.»

Φρούριον
ΥΠΟ «ΚΑΤΟΧΗ» Η ΓΑΛΛΙΑ: ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!Το γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα μια σειρά από άρθρα σχετικά με τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γηγενείς Γάλλοι που πλέον είναι αναγκασμένοι να ζουν σε ισλαμοκρατούμενες περιοχές.Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι γιατροί αρνούνται πια να κάνουν κατ “οίκον επισκέψεις, ότι το Ταχυδρομείο συχνά αρνείται να παραδώσει αλληλογραφία, ενώ ακόμα και γραφεία τελετών αποφεύγουν συγκεκριμένες περιοχές, υψηλού κινδύνου όπως τις χαρακτηρίζουν, καθώς οι ιδιοκτήτες τους φοβούνται ότι οι σταυροί στις νεκροφόρες μπορεί να αποτελέσουν στόχο των ισλαμιστών!Επιπλέον, μια γυναίκα παραδέχεται ότι πλέον δεν φοράει κοσμήματα, ενώ μία άλλη 58χρονη, κάτοικος της περιοχής Saint-Exupéry, ομολογεί ότι δεν ντύνεται όπως παλιά, επειδή φοβάται ότι τα ρούχα της μπορούν να προκαλέσουν το μένος των εξτρεμιστών μουσουλμάνων.

Το παρακάτω περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Νάντ, η οποία μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ένα από τα ασφαλέστερα μέρη της Γαλλίας.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!Συγκεκριμένα, μία νεαρή επιχειρηματίας σκόπευε να ανοίξει ένα κατάστημα με είδη make-up, ωστόσο εγκατέλειψε τα σχέδιά της έπειτα από απειλές που δέχθηκε, καθώς οι μουσουλμάνοι δεν εγκρίνουν τις γυναίκες που φορούν make-up.

«Μίλησα για τα σχέδια μου με μια φίλη μου από την Αλγερία. Αμέσως μετά ο αδελφός της με απείλησε ότι αν το κάνω, θα φροντίσει μαζί με την παρέα του να κάνουν τη ζωή μου κόλαση. Η αδελφή του δεν επιτρέπεται πλέον να με δει…Εδώ που μένω δεν είναι εύκολο πλέον να είσαι γυναίκα.», αποκάλυψε η 28χρονη Sylvie.

Ο 75χρονος Roger δεν αναγνωρίζει πλέον τη γειτονιά του: «Στη δεκαετία του ’70 υπήρχε μια καλή ατμόσφαιρα. Οι μετανάστες άρχισαν να φτάνουν μαζικά στη δεκαετία του ’80 … Το Ραμαζάνι είναι το χειρότερο, φοβάμαι μην με πιάσουν να τρώω κατά τη διάρκεια της ημέρας…».

Δείχνει τις σκισμένες ανοικτές σακούλες απορριμάτων μπροστά στα κτίρια, τονίζοντας ότι οι ισλαμιστές δεν ενδιαφέρονται ούτε ελάχιστα για τους κανόνες υγιεινής, ενώ προσθέτει ότι οι σκάλες της πολυκατοικίας που μένει είναι μονίμως «κατειλημμένες» από διακινητές ναρκωτικών και ισλαμιστές ιεροκήρυκες που απειλούν όποιον τολμήσει να περάσει ότι θα καεί στις φλόγες της κόλασης, αν δεν εξισλαμίστει.

«Αυτή είναι η καθημερινότητά μου. Εδώ, οι ηλικιωμένοι, όπως εγώ, δεν έχουν καμία ελπίδα. Απλά περιμένουμε να πεθάνουμε», ανέφερε ο 75χρονος Γάλλος.

«Γιόρταζαν το Ραμαζάνι και είχαν στήσει την ψησταριά τους για μπάρμπεκιου μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού μου. Όταν διαμαρτυρήθηκα, απείλησαν να με σκοτώσουν και να κάψουν το αυτοκίνητό μου…», ανέφερε η ιδιοκτήτρια ενός φούρνου.

Ένας καταστηματάρχης επισημαίνει την δεινή κατάσταση των ηλικιωμένων: «Πρέπει να χαμηλώνουν τα μάτια τους μπροστά σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κανείς δεν τους βοηθά, επειδή είναι Γάλλοι. Είναι όλο και πιο απομονωμένοι. Σχεδόν κάθε μέρα, βιώνουν και μία νέα ήττα».

πηγή

http://filonoi.gr/2014/08/28/p-h-pragmatikoths-ths-polypolitismikothtos/


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face