ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής


ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής

ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής
Η Laura Levites (Λάουρα Λευίτις ή Λοβίτις) (αριστερά) είναι μια εβραϊκής καταγωγής φανατική «φεμινίστρια» από τη Νέα Υόρκη που παρουσιάζεται με βαμμένα μαλλιά στυλ Μέδουσας και που θεωρεί για τον εαυτό της ότι είναι «κωμικός».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ εδώ και εδώ

Η Cathy McMorris Rodgers (δεξιά) είναι μια Ρεπουμπλικάνα Γερουσιαστής (Ουάσιγκτον), η οποία είναι χριστιανή ευαγγελική που υπερασπίζεται το αγέννητο και είναι κατά των εκτρώσεων, μητέρα τριών παιδιών, μεταξύ των οποίων ένα 4χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down.

Σε ένα tweet της για την Rodgers – βγάζοντας αφρούς η «φεμινίστρια» Levitesαποκάλεσε την Rodgers «μ…ί» και απείλησε να την «σχίσει» και να «φάει» την μήτρα της…

ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής

Η Levites στη συνέχεια, καθώς δεν είχε φαίνεται χορτάσει «αίμα» επανήλθε με δεύτερο tweet επιθυμώντας το θάνατο της Rodgers και κοροϊδεύοντας τον Ιησού Χριστό.

ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής

Το «έγκλημα» της McMorris Rodgers ήταν που αποκάλεσε το παιδί της που έχει σύνδρομο Down «ένα δώρο από το Θεό».

«Θέλω να σχίσω τη μήτρα αυτού του μ…ιού που υπερασπίζεται τη ζωή (‘pro life c—’) την Cathy McMorris Rodgers και να τη φάω, κι έτσι να δω το έκπληκτο βλέμμα στο ψυχρό πρόσωπό της», έγραψε η Levites.

ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής

Παρά τις αντιδράσεις εκείνη επέμεινε. Ένας αναγνώστης έγραψε, «Οι γυναίκες, σαν την Laura Levites δεν είναι υπέρ της «επιλογής». Είναι λάτρεις της άμβλωσης. Δεν έχουν κανένα σεβασμό για τη ζωή ή για τις γυναίκες που την επιλέγουν. Λυπηρό».

ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής

Όταν κάποιος της είπε γιατί δεν κάνει αστεία με τον Μωάμεθ, αφού είναι τόσο «ζόρικη», εκείνη είπε ότι τα αστεία με τον Χριστό «έχουν πιο πολύ πλάκα».. (ξέχασε να γράψει ότι έτσι, γλυτώνει την ζωή της ή την δική της μήτρα…)

ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής Πρώτα ήταν η εβραϊκής καταγωγής «κωμικός» Sarah Silverman(φωτο) (που είπε δημόσια ότι θα ήθελε «να… σκοτώσει τον Χριστό») η οποία κυκλοφόρησε ένα δήθεν κωμικό βλάσφημο αντιχριστιανικό βίντεο υπέρ των αμβλώσεων.

ΗΠΑ: Κανιβαλικό αμόκ φεμινίστριας «κωμικού» κατά χριστιανής Τώρα εμφανίζεται η «κανίβαλος» Levites ενώ έχει προηγηθεί και μια άλλη εβραϊκής καταγωγής έξαλλη «φεμινίστρια» υπέρ των αμβλώσεων και αυτή «κωμικός», ονόματι Lizz Winstead(φωτο), που έκανε «τηλεμαραθώνιο» με την Silverman για να μαζέψουν λεφτά για τις εκτρώσεις στο Τέξας που «έχει μείνει πίσω στις εκτρώσεις».

Όσο περνάει ο καιρός η γλώσσα των «προοδευτικών» αντιχριστιανών υπερασπιστών «δικαιωμάτων» στάζει όλο και πιο πολύ μίσος και δεν συστέλλονται πλέον να μιλάνε ευθέωςγια «θάνατο» των αντιπάλων τους. Τόση «δημοκρατία». Τόση “πρόοδος”. Και τόση υποκρισία από τα ξεπουλημένα media που ψάχνουν συνεχώς «δηλώσεις μίσους» στον χώρο των «ακραίων» και «συντηρητικών» (ή «ακροδεξιών», ανάλογα με την ήπειρο) αβαντάροντας τους αριστερούς κανίβαλους.