Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!


ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!Θα σας πω μία ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή, που συνέβη σε δικό μου άνθρωπο κι ακόμη, σε έναν βαθμό, εξελίσσεται.
Μία ιστορία για το πώς μπορούν τα διάφορα κέντρα, που τα συντηρούν υψηλές χρηματοδοτήσεις, να επιβάλλονται και να καταστρέφουν τις ζωές μας, μετατρέποντάς μας σε τρομαγμένους και υπάκουους υπηκόους και δούλους.

Τα στοιχεία παρατίθενται με χρονολογική σειρά, καθώς επίσης και όλη η προσπάθεια γελοιοποιήσεως αυτής της υποθέσεως. Κρατήστε το παρακάτω για δική σας χρήση. Έτσι κι αλλοιώς πρέπει να γνωρίζουμε το που και ποιοι είναι οι εχθροί μας, εάν θέλουμε να αντιδράσουμε κάποτε αποτελεσματικά και ουσιαστικά.

Αυτός ο άνθρωπος ξεκίνησε τo 2006, τυχαία, να ασχολείται με το Μακεδονικό, στην περιοχή όπου ζούσε, στην Έδεσσα, η οποία απείχε μόλις μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τα Σκόπια και λιγότερα από 200 χλμ από την Βουλγαρία.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Αφορμή υπήρξε η περίεργη συμμετοχή ορχήστρας από τα Σκόπια σε πανηγύρι κοντινού χωριού. Έτσι ξεκίνησε να αρθρογραφεί, δωρεάν πάντα, σε τοπική εφημερίδα που κυκλοφορούσε σε όλον τον νομό Πέλλας. Κι έκανε πολύ προσεκτικά, αυτό που και σήμερα κάνει. ότι κάνω και τώρα.
Έψαχνε, εύρισκε, συνδύαζε και δημοσίευε.

Αναζητώντας τους χρηματοδότες, τις συνδεδεμένες ΜΚΟ και τα σχετικά δίκτυα, τα βήματά του οδηγήθηκαν φυσικά στα γνωστά κέντρα που κινούν τα νήματα, και που φυσικά είναι τα ίδια κέντρα που χρηματοδοτούν αποσχιστικές δράσεις σε όλον τον κόσμο και καπελώνουν οποιαδήποτε μειονότητα ή κίνημα έγκαιρα, ώστε να το ελέγχουν απόλυτα.
Έτσι εξασφαλίζουν την ομερτά (την σιωπή) όλων στο άκουσμα της λέξεως Soros κλπ.
Για την επέλαση του βρυκόλακα στην Ελλάδα δεν θα διαμαρτυρηθούν και δεν θα αρθρογραφήσουν ΟΥΤΕ οι δημοσιογράφοι, ΟΥΤΕ οι δήθεν αναρχικοί, ΟΥΤΕ οι αυτονομιστές, ΟΥΤΕ η Μπακογιάννη, ΟΥΤΕ ο Βαλλιανάτος κι ΟΥΤΕ ο Ιερώνυμος.

Όπως σε όλες τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στις γραμμές των συνόρων υπάρχει διάχυση πολιτιστικών στοιχείων.
Τις γραμμές όμως στα βουνά τις τραβούν πολιτικοί και συμφέροντα κι όχι οι λαοί φυσικά.
Η Μακεδονία ήταν ανέκαθεν σταυροδρόμι πολιτισμών. Άλλαξε πολλές φορές χέρια και γι’ αυτό στην Γαλλία και στην Ιταλία η λέξη Μακεδονία σημαίνει …φρουτοσαλάτα.
Δηλαλή πιστοποιεί την οποιαδήποτε ανάμιξη αταίριαστων πραγμάτων.

Ήταν τους τελευταίους αιώνες μία περιοχή όπου συμβίωναν και συναλλάσονταν Οθωμανοί, Έλληνες Σέρβοι, Βούλγαροι, Εβραίοι ενώ ταυτόχρονα ομιλούντο και διάλεκτοι όπως τα βλάχικα, τα αρβανίτικα και τα λεγόμενα «εντόπικα-ντόπικα» των ε-ντοπίων, δηλαδή αυτά που ο Μπαμπινιώτης και άλλοι κατέταξαν στις Δυτικοβουλγαρικές διαλέκτους, που εμπεριέχουν όμως και πολλές Ελληνικές και Τουρκικές λέξεις.
Τα λεγόμενα «εντόπικα» ή «ντόπικα» έχουν πολλά κοινά στοιχεία με τα Πομακικά.

Κι επειδή πρόκειται για μία ανάμικτη διάλεκτο επιλέχθηκε από Βουλγάρους και Σέρβους να χρησιμοποιηθεί ως υπόβαθρο για την δημιουργία αποσκιστικών, μειονοτικών πυρήνων που θα εξυπηρετούσαν την αιώνια επιθυμία της Ρωσσίας να παρακάμψει τον Βόσπορο και να βγει στο Αιγαίο, χωρίς να εξαρτάται από τους φιλοδυτικούς Κεμαλιστές.

Άλλωστε εδώ και 200 χρόνια οποιαδήποτε απόπειρα των Ρώσσω, να αποκτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο, εκμεταλλευόμενοι την επιρροή τους στα σλαβικά κράτη γύρω μας, εύρισκε ΚΑΘΕΤΑ απέναντί της τους Δυτικούς, που φυσικά μετέτρεπαν το δικό τους συμφέρον σε …δικό μας «εθνικό» πρόβλημα και «απειλή» του έθνους.
Γι’ αυτό δολοφονήθηκε ο φιλορώσσος Καποδίστριας.
Γι’ αυτό ο Βενιζέλος αντί να ελευθερώσει το Μοναστήρι βιάστηκε και κατέλαβε το πολυπόθητο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πριν από τους Βουλγάρους.
Γι’ αυτό η Βουλγαρική Εκκλησία αποσκίστηκε από το δυτικόφιλο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως κι άρχισε να σηκώνει Βουλγαρικές Εκκλησίες στην Μακεδονία μετά το 1870.
Γι’ αυτό κατέβηκαν από τον Βορρά στην Μακεδονία σλαβόγλωσσοι εποικιστές με το πρόσχημα της ευρέσεως εργασίας, κι άρχισαν να ιδρύονται Βουλγαρικά, Σερβικά και Ρουμανικά σχολεία.
Γι’ αυτό οι Μεγάλες Δυνάμεις έδωσαν την Θράκη στην Ελλάδα, αποκόβοντας εντελώς την Βουλγαρία από το Αιγαίο.
Γι’ αυτό προτιμούσαν οι Μεγάλες Δυνάμεις μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, παρά Βουλγαρική ή Σερβική μειονότητα στην Μακεδονία.
Γι’ αυτό απαγορεύτηκαν να ομιλούνται τα «ε-ντόπικα» και οι Πομάκοι υποχρεώθηκαν να μαθαίνουν Τουρκικά αντί Βουλγαρικά που τα καταλάβαιναν.
Γι’ αυτό οι Άγγλοι πούλησαν τους μισθοφόρους κομμουνιστές και κατέστησαν παράνομο το ΚΚΕ μετά την κατοχή.
Γι’ αυτό καίγονται να βάλουν στο ΝΑΤΟ και τα Σκόπια, μετά την Βουλγαρία και την Αλβανία.
Γι’ αυτό έριξαν τον Καραμανλή και ακύρωσαν τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως.
Γι’ αυτό η ελληνόφωνη κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να μην επιτρέψει σε Ρώσσους να διεκδικήσουν τον ΟΣΕ, τα Λιμάνια κλπ .

Το «Ἀνήκωμεν εἰς τὴν Δύσιν» είχε ουσιαστικό κι όχι μεταφορικό ή πολιτιστικό περιεχόμενο.
Το να καταλάβει η Δύση (μέσω των ελληνοφώνων κυβερνήσεων) τα εδάφη γύρω από το Αιγαίο, πριν από τους Βουλγάρους (και άρα τους Ρώσσους), φυσικά παρουσιάστηκε ως …«απελευθέρωση» της Μακεδονίας.

Κάπως έτσι βρέθηκαν να πολεμούν Γάλλοι, Βιετναμέζοι και Σενεγαλέζοι στρατιώτες έξω από την Έδεσσα κι ανάμεσά τους κι ο Χο Τσι Μινχ!
Καί ποιός κρύβεται πίσω ἀπό τήν δημιουργία τοῦ Βιετνᾶμ;

Και είδαμε πόσο αδίστακτοι είναι οι Δυτικοί στο να υποτάξουν τους Ρώσους στα σιωνιστικά συμφέροντα. Δεκάδες εκατομμύρια οι νεκροί της Κόκκινης «Επαναστάσεως», που χρηματοδότησαν οι τοκογλύφοι, για να ελέγχουν εκ των έσω την Ρωσσία. Κι άγνωστα σε αριθμούς τα εκατομμύρια που διατέθηκαν σε όμορες χώρες της Ρωσσίας, για να προκληθούν κι εκεί ανάλογες …«αυθόρμητες επαναστάσεις», προκειμένου να κρατούν επίσης υπό έλεγχον την Ρωσσία με …«δήθεν συμμάχους» της, που όμως ελέγχονταν αποκλειστικώς από «Δυτικούς»!!!
Κι εφόσον άλλαξαν τα δεδομένα και η Ρωσσία πρέπει, κι αυτή με την σειρά της, να ακολουθήσει τις γραμμές της νέας τάξεως, μόνον …4700 νεκροί στην Ουκρανία, προέκυψαν από το …πουθενά.

Σ’ αυτήν την ασήμαντη πόλη της Ελλάδας, που λέγεται Έδεσσα, λόγω τοποθεσίας και λόγω του ό,τι λίγο πριν το 1917 λειτουργούσαν ήδη σχολεία Βουλγαρικά, Σερβικά, Ρουμανικά κι Ελληνικά (κατά συντριπτική πλειοψηφία φυσικά) δραστηριοποιήθηκαν και πράκτορες των Σκοπιανών (του Soros) και των Βουλγάρων, παλαιότερα και των Αμερικανών, γιατί ακριβώς υπήρχε γόνιμο πολιτιστικά έδαφος για πρόκληση γλωσσικών διχασμών που στην πορεία μετατρέπονται σε …εθνοτικές διαφορές.

Ας επιστρέψουμε όμως στην Μακεδονία μας.
Την Μακεδονία μας που πάντα ορέγονταν οι Ρώσσοι και που οι ..«Δυτικοί» χρησιμοποιούσαν ως ανάχωμα.
Οι οποίοι Ρώσσοι δεν μπορούσαν να διχάσουν τους Μακεδόνες με όπλο την θρησκεία…
Γι’ αυτό οι Βούλγαροι, με εντολή πάντα των Ρώσσων, αποσχίσθησαν από το Πατριαρχείο το 1870 περίπου.
Όσο λοιπόν πλησίαζε ο φίλος μας σε ονόματα, σε δίκτυα κλπ… τόσο περισσοτέρους εχθρούς αποκτούσε, εφόσον οι αποκαλύψεις μεγάλωναν.
Όχι φυσικά λόγω ιδεολογικών διαφορών, αλλά γιατί ακριβώς τα θύματα των πρακτόρων, των ξένων κέντρων, ΔΕΝ έπρεπε να αντιληφθούν ότι οι ηγέτες-ακτιβιστές δεν είναι καταπιεσμένοι αλλά …απλοί πράκτορες, γενίτσαροι, κανονικοί Εφιάλτες που η προδοσία γι’ αυτούς ήταν επικερδές επάγγελμα.
Διότι κάποτε ΔΕΝ συνέφερε ο κατακερματισμός της Μακεδονίας, εφόσον εμπόδιζε τα σχέδια τών Ρώσσων. Τώρα όμως ο διαμελισμός απαιτείται, εφόσον και οι Ρώσσοι προορίζονται για …υπήκοοι!!!

Δεν έπρεπε λοιπόν τα θύματα των πρακτόρων να ξέρουν το παρασκήνιο, ώστε να πιστεύουν στην προπαγάνδα και να ενταχθούν οικειοθελώς σε μικρούς …«στρατούς», δήθεν υπερασπίσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταπιεσμένων μειονοτήτων.

Όταν φυσικά ο φίλος μας ξεκίνησε να δημοσιεύει μία μία τις διασυνδέσεις των πρακτόρων του Soros, που παρίσταναν τους …«καταπιεσμένους» σλαβομακεδόνες, τους …«καταπιεσμένους» Τούρκους, τους …«καταπιεσμένους» Βλάχους, τους …«καταπιεσμένους» GAY, με τον ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ ακριβώς χρηματοδότη SOROS, άρχισε να γίνεται στόχος.

Πέντε δικαστήρια, μηνύσεις, αγωγές, όλα κερδισμένα αλλά τελικά έχασε αρκετά χρήματα, παρά τις νίκες.
Το σύστημα έχει δομήσει με τέτοιον τρόπο την δικαιοσύνη, που τα λαμόγια αισθάνονται απόλυτη ασφάλεια όταν καταφεύγουν σ’ αυτήν ενώ οι τίμιοι την αποφεύγουν, για να μην μπλέξουν.
Η δικαιοσύνη που δεν προστατεύει τον καταγγέλοντα, που δεν αξιοποιεί μία καταγγελία για να βρει τους εγκληματίες, αλλά ζητάει από τον καταγγέλοντα να αποδείξει μόνος του ότι υπάρχει εγκληματική πράξη, εξυπηρετεί διακριτικά το έγκλημα τελικά.

Η δικαιοσύνη που έχει όλα τα δικαιώματα έρευνας (άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου), με ανακριτικές δικαιοδοσίες κλπ, ζητάει από τον απλό πολίτη να αποδείξει αν κάποιος είναι πράκτορας του Soros κι αν έχει παραβεί το μισό Σύνταγμα, σχετικά με την Εθνική Ασφάλεια.
Γι’ αυτό οι πράκτορες οργιάζουν στην Ελλάδα από το 1821.

Κλήθηκε λοιπόν ο φίλος μας επίσης να αποδείξει σε δικαστήριο ποια είναι η διαφορά της λέξεως Σκοπιανό από την λέξη Μακεδονικό!
Στα δικαστήρια είδε (και είδα, διότι ήμουν διαρκώς εκεί) πράγματα και θαύματα …
Είδε (και είδα) δικαστές να ικετεύουν τον μηνυτή να αλλάξει την κατάθεσή του για να κερδίσει την δίκη.
Είδε (και είδα) να ξεπερνούν αδιάφορα διπλή αυταπόδεικτη ψευδορκία ενώπιόν τους.
Είδε (και είδα) να βγάζουν αποφάσεις χωρίς στοιχεία.
Κι ευτυχώς είδε (και είδα) δικαστές που κράτησαν Θερμοπύλες, γνωρίζοντας ότι αυτό που έκαναν ΔΕΝ θα το …εκτιμούσαν τα ξένα αφεντικά και οι προδότες της εκάστοτε κυβερνήσεως.

Είναι τρομερό το συναίσθημα να βρίσκεσαι σε Ελληνικό Δικαστήριο, κατηγορούμενος από πράκτορα ξένων συμφερόντων, και να βλέπεις την εισαγγελέα να παίρνει απροκάλυπτα το μέρος του, παρά τις αυταπόδεικτες ψευδομαρτυρίες, παρά την ανυπαρξία στοιχείων!
Το ό,τι επέμεινε ο φίλος μας στις αποκαλύψεις, επωνύμως, μέσα από εφημερίδες, έφερνε σε δύσκολη θέση και τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, γιατί καταλάβαινε πια ο κόσμος ότι κάνουν τα στραβά μάτια.
Το να δημοσιεύεται πρωτοσέλιδο ότι βρέθηκαν σύγχρονα ΠΟΛΕΜΙΚΑ όπλα σε καλύβα ενός δάσους και να μην κουνιέται φύλλο, φυσικά προβλημάτισε τον κόσμο.
Να διανέμεται Σκοπιανό αναγνωστικό Δημοτικού κι αντί να καλέσουν στην Αστυνομία αυτούς που το μοίραζαν, καλούσαν τον φίλο μας, που το δημοσίευε στην εφημερίδα, είναι απλώς ενδεικτικό του πως διαχειρίζεται το κράτος θέματα εθνικής ασφαλείας και την απόπειρα προκλήσεως διχόνοιας, που είναι επίσης παράπτωμα.

Κι επειδή κάθε τόσο φώναζαν τον φίλο μας στην Ασφάλεια να δίνει ΑΥΤΟΣ εξηγήσεις για τα …επικίνδυνα και περίεργα συμβάντα, με πρωταγωνιστές διαφόρους γραφικούς, υπαλλήλους του Soros, ένας γνωστός προβοκάτορας (ιδιοκτήτης της ιστοσελίδαςBulgarmak.org) δημιούργησε ένα υβριστικό blog που ξεκίνησε να παρουσιάζει τον φίλο μας ως …ΚΥΠατζή (!), υδροκέφαλο, άσχημο, τυροπιτά, εθνοπαράφρονα, αντιμακεδόνα, Χρυσαυγίτη κλπ …

Το άσχημος το αποδέχεται ο φίλος μας…
Το «τυροπιτάς» επίσης, διότι το έκανε ως δουλειά, για βιοποριστικούς λόγους, για 2.5 χρόνια.
Έχει κάνει κι άλλες δουλειές, αφού έχοντας σπουδάσει σκηνοθεσία, ΜΟΝΟΝ αν καθόταν στα γόνατα του …Λάκη θα έκανε καριέρα.
Τα άλλα φυσικά ήταν βλακείες ενός παράξενου ανθρώπου, όπως θα δέιτε κι από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο.

Κανένας κρατικός υπάλληλος δεν θα ήθελε να μπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις που έχουν συνδέσεις με ξένες υπηρεσίες και περιουσίους κλπ.
Είδαμε ότι αρκεί ένα τηλεφώνημα για να …«σχολάσουν» όποιον θεωρούν ανεπιθύμητο οι …«σύμμαχοί» μας.
Πολλές από τις δράσεις αυτών των …«αυτονομιστών» τις χρηματοδοτούν οι Έλληνες φορολογούμενοι εν αγνοία τους. Κρατικό χρήμα, που καταλήγει σε ΜΚΟ του Soros κι από εκεί στα χέρια τους.
Οι αρχές τα γνωρίζουν αυτά και γι’ αυτό δεν τα σκαλίζουν.
Ασχολούνται με κλεφτρόνια, τσιγγάνους κι απατεωνίσκους.

Έστειλε λοιπόν ο φίλος μας μέχρι και καταγγελία στην Ευρωπαική Ένωση για το θέμα χρηματοδοτήεως τέτοιας ΜΚΟ, του EBLUL (αφορά στις ολιγότερο ομιλούμενες γλώσσες, ιδανικό εργαλείο για δημιουργία αποσκιστικών κινημάτων).
Το EBLUL λοιπόν, που συνεργάζεται με τους φίλους του Soros, το ίδρυσε η ίδια η Ευρωπαική Ένωση, δηλαδή το πληρώναμε εμείς, ως όργανο της Ε.Ε!
Και τους έθεσε ο φίλος μας το εξής ερώτημα: «Πώς γίνεται ένα γραφείο που χρηματοδοτεί η Ελλάδα, μέσω της ΕΕ, να υποστηρίζει ότι υπάρχουν καταπιεσμένες μειονότητες στην Ελλάδα, κάτι που η Ελλάδα ως κράτος φυσικά αρνείται;»
Πώς γίνεται να πληρώνεις κάποιον να σε βγάζει ψεύτη και καταπιεστή δηλαδή;

Απήντησαν στον φίλο μας ότι το EBLUL από εκείνη την χρονιά δεν ανήκε πλέον στον κορμό της Ευρωπαικής Ενώσεως αλλά εξακολουθεί (!) να χρηματοδοτείται μέσα από προγράμματα όπως άλλες ΜΚΟ! Έτσι πάει το πράγμα…
Με δικά μας λεφτά μας επιτίθενται οι πράκτορες.
Μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση της ΕΕ σχετικά με το ερώτημα εδώ.
Ο συγκεκριμένος κύριος του bulgarmak.org, που αποκαλούσε με κάθε ευκαιρία τον φίλο μας παράφρονα, ήταν τόσο …«σοβαρός» άνθρωπος, που συνελήφθη για κατοχή όπλων και αρχαιοτήτων.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του …«λογικού» αυτού κυρίου, ως διακοσμητικά σαλονιού, και τρία …ανθρώπινα κρανία!

Ο ίδιος …«λογικός» αυτός άνθρωπος προσπαθούσε να πουλήσει, μέσω internet, ένα πήλινο καρακιτσάτο αντίγραφο Κυκλαδίτικου ειδωλίου, ζητώντας μερικά εκατομμύρια ευρώ.
Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Και με τον συγκεκριμένο κύριο ήθελε να γνωριστεί κι ο αμερικανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, γιατί φυσικά θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη η σπουδή του, προκειμένου να αποδείξει ότι οι Μακεδόνες, που μιλούν την σλαβοφανή διάλεκτο, είναι οπωσδήποτε Βούλγαροι και άρα και η Μακεδονία πρέπει να είναι Βουλγαρική.
Μόνο που για τους σιωνιστές ΔΕΝ βόλευε αυτή η εκδοχή, μιας και ανεγνώρισαν τους Σκοπιανούς ως «Μακεδόνες», οπότε δεν μπόρεσαν να τον εντάξουν στους χρησίμους ηλιθίους.
Κι έτσι κατέβηκε η σελίδα bulgarmak που χρησιμοποιούσε για να επιτίθεται σε διαφόρους, μεταξύ των οποίων και κάποιοι αστυνομικοί.
Παρέμεινε στο διαδίκτυο η σελίδα που αφιέρωσε στον φίλο μας, αλλά και σε μερικούς άλλους.

Στις 11 του Ιουλίου που πέρασε …έπρεπε να πάει ο φίλος μας ως μάρτυρας σε δικαστήριο εναντίον του σχετικά με την συγκεκριμένη υβριστική ιστοσελίδα, αλλά δεν πήγε ούτε αυτός, μα ούτε κι ο μηνυτής του.

Η μοναδική φορά που κινήθηκε ο φίλος μας νομικά εναντίον ανθρώπου ήταν για έναν διεφθαρμένο Νομίατρο. Η Δικαιοσύνη, παρά την πολύ καλά τεκμηριωμένη αναφορά του, τον κάλυψε κι αρχειοθέτησε την καταγγελία και ο συγκεκριμένος Νομίατρος συνέχισε να προσφέρει το …«τίμιο» έργο του.
Σήμερα βρίσκεται σε αργία, μετά από μήνυση άλλου παθόντος, και βάσει νέου νόμου, πήγε επιτέλους στο σπίτι του.
Γι’ αυτό δεν τολμάει κάποιος τίμιος να καταφύγει στην Δικαιοσύνη, αλλά βλέπουμε όλα τα λαμόγια να μην φοβούνται καθόλου να εμπλακούν δικαστικά, γνωρίζοντας ότι θα την βγάλουν απολύτως καθαρή.
Δεν είναι τυχαίο που όλα τα λαμόγια δηλώνουν πάντα: «Έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη».
Αυτοί διορίζουν τα μεγάλα κεφάλια σε όλους τους νευραλγικούς τομείς του κράτους, οπότε δύσκολα θα τους εγκλωβίσει κανείς.

Και επειδή μου ήρθε στο μυαλό η παπαριά του Κραουνάκη περί Ελληνικών στην Μακεδονία θα πρέπει να ξέρετε ότι από τα ορεινά χωριά της Πέλλας, στα σύνορα με τα Σκόπια, ξεκίνησε ο Αγγελής Γάτσος με άλλους Μακεδόνες, για να πολεμήσει στην Επανάσταση του 1821.
Και φυσικά ήταν πολλοί Αρβανίτες και Βλάχοι και Μακεδόνες που μιλούσαν διαλέκτους και πολέμησαν για την Ελλάδα κι αντίστοιχα υπήρχαν και πολλοί ελληνόφωνοι που ήταν προδότες και πράκτορες, όπως οι (πραγματικοί) δολοφόνοι του Καποδίστρια.

Οι Σλάβοι είχαν πάει παντού στην Ελλάδα και άφησαν πολλά Σλαβικά τοπωνύμια (Μέτσοβο, Λέχοβο, Κατράνιτσα, Σιάτιστα, Αράχοβα, Στρέζοβα, Αναστάσοβα, Ζελίνα, Πετρίνα, Λεβέτσοβα , Ζαρούχλα, Ζάχωλη, Ζαχλωρού, Βεργουβίτσα, Τουρλάδα, Κόκοβα, Μοστίτσι, Τσαρούχλι, Ζαγορά, Βάλτος, Κεράσοβα, Τοπόριτσα, Γλόγοβα, Βλοβοκά, Κερνίτσα, Βοστίτσα, Βισοκά, Σοποτό, Βαρβίτσα, Γάρδιτσα κλπ)

Ενδεικτικά σε αριθμούς:

«Σύμφωνα με τον κατάλογο του Max Vasmer – την μόνη ως τώρα, παρά τις αδυναμίες της, συνολική καταγραφή, τα σλαβικά μακροτοπωνύμια του ελληνικού χώρου είναι 2123 και κατανέμονται κατά περιοχές ως εξής:
Μακεδονία 730,
Θράκη 45,
Ήπειρος 412,
Θεσσαλία 165,
Αιτωλοακαρνανία 98,
Ευρυτανία 48,
Φθιώτιδα 55,
Φωκίδα 45,
Βοιωτία 22,
Αττική 18,
Πελοπόννησος 429,
Νησιά τοϋ Ιονίου 16,
Εύβοια 19,
Νησιά του Αιγαίου 4,
Κρήτη 17.»

ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ

http://filonoi.gr/2014/12/30/methdoi-dhmioyrgia-meionothton-ki-alla-polla/


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face