Σύγχρονοι Παγκόσμιοι εγκληματίες


sygchroni-pagkosmii-egklimatiesΣύγχρονοι Παγκόσμιοι εγκληματίες

Σύγχρονοι Παγκόσμιοι εγκληματίες

Η υπόθεση της Παγκοσμιοποίησης εξυπηρετείται από πολλούς ‘παίκτες’ αλλά ίσως ο πιο γνωστός από αυτούς είναι ο δισεκατομμυριούχος Τζωρτζ Σόρος. Προσπαθεί και αυτός μέσω των ΜΜΕ και των διαφόρων ΜΚΟ που δημιουργεί –δηλαδή το σύγχρονο παρακράτος- να πείσει τόσο τον Ελληνικό πληθυσμό όσο και τους πολίτες της υπόλοιπης Ευρώπης να αποδεχθούν και να ενσωματώσουν τις ορδές των οπαδών του Ισλάμ που κατακλύζουν την Ευρώπη. Το «Open Society Foundation» που δημιούργησε φυσικά δεν έχει καμία σχέση με μια μελλοντική «ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία», αλλά με την δημιουργία μιας ανθρώπινης ζούγκλας. Κοινωνικό ‘μετασχηματισμό’, προπαγανδίζουν σταθερά τα ιδρύματα τους Σορός, όμως στην πραγματικότητα στην κατάρρευση των όποιων κοινωνικών δομών θα φέρουν. ‘Ανοιχτή κοινωνία’ ευαγγελίζονται τα όργανά τους αλλά στην πραγματικότητα όλα εργάζονται για την αποδόμηση των Κρατών.

– Στην Ελλάδα μία αντιπροσωπευτική ‘φιλανθρωπική οργάνωση’, ενεργούμενο του Σόρος είναι Solidarity now (δηλ. αλληλεγγύη τώρα). Δείτε τη σελίδα: http://www.solidaritynow.org/solidarity-now-gr/our-mission-gr.html. Στην 2η παράγραφο της σελίδας φιγουράρει ο χρηματοδότης της –ο George Soros δηλαδή ο γνωστός κερδοσκόπος.
Στην σελίδα: http://www.solidaritynow.org/solidarity-now-gr/board-gr.html , θαυμάστε τα πρόσωπα του Διοικητικού συμβουλίου. Προσπαθήστε να θυμηθείτε τώρα και τον πολιτικό τους ρόλο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Όμως ο Σόρος και οι όμοιοί τους δεν περιορίζουν τη δράση τους μόνο στην Ελλάδα. Ο Σόρος έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο πλέγμα ελεγχόμενων ΜΚΟ, κομμάτων και ΜΜΕ σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Για παράδειγμα.
– Έχει ιδρύσει έναν αριθμό ΜΚΟ και άλλων μη κερδοσκοπικών εταιρειών σχεδόν σε όλο το μετα-σοβιετικό χώρο.
– Φυσικά έχει και ανάλογα ‘ευαγή και φιλάνθρωπα’ ιδρύματα και στην Ευρώπη. Ο Σόρος εργάζεται σταθερά για την διαμόρφωση της πολιτικής της Ε.Ε κατά τα συμφέροντά του. Τα διάφορα lobbies τα οποία ελέγχει προσπαθούν και προετοιμάζουν την αυριανή μέρα της Ευρώπης – βασικότατο πεδίο δράσης τους κερδοσκόπου.
– Εργάστηκε και εξακολουθεί να εργάζεται για να «σώσει» την Ουκρανία. Είναι γνωστό ότι το νεοναζιστικό πραξικόπημα κατά του νόμιμου προέδρου της χώρας προωθήθηκε με επιμέλεια από όλα τα ‘κέντρα ελέγχου’ του Σόρος. Και ήταν ακριβώς αυτά τα ‘κέντρα’ τα οποία επίμονα κατακεραύνωναν με χονδροειδείς κατηγορίες την συνεργασία της Ουκρανίας με την Ρωσία. Ήταν το ‘δίκτυο’ το οποίο ενορχήστρωσε –με τα social media που κατείχε- τα γεγονότα της πλατείας Μεϊντάν πλατείας. Μόνο που όταν επιβλήθηκε το πραξικόπημα ο χρυσός της Ουκρανίας ταξίδευσε για ‘φύλαξη’ στην Αμερική. Τυχαία;.
– Ακόμα και στην Κίνα προσπαθεί, όμως από εκεί τα μυνήματα είναι εντελώς απογοητευτικά. Δεν μπορείς να ‘τρυπήσεις’ εύκολα την Κίνα για πολλούς λόγους.
– Έχει ιδρύσει ανάλογα ‘ιδρύματα’ ακόμα και στην γειτονική Αλβανία, όπου παρόμοια ‘όργανα’ εργάζονται για την αποκαθήλωση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας. Μεθοδεύουν συκοφαντίες, εξαπολύουν επιθέσεις και βυσσοδομούν εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας. Αλήθεια για πόσο ‘ανοικτή’ κοινωνία εργάζονται;
– Αλλά εκεί που είναι το μεγάλο κέντρο εστίασης δράσης του Σόρος, είναι η Ρωσία. Επιθυμεί διακαώς τον ‘κοινωνικό μετασχηματισμό’ της Ρωσίας. Πρέπει οπωσδήποτε να την ‘μετασχηματίσει’!. Να την ‘εκ-δημοκρατικοποίησει’. Αυτός, ο δημοκράτης!. Μυρίστηκε ψητό!. Και τι δεν θα έδινε για να το πετύχει. Γι’ αυτό οι συκοφαντίες και οι κατηγορίες εναντίον του Ρώσου Προέδρου είναι συνεχείς. Όλες οι δυνάμεις του στρέφονται στο να πλήξουν το κύρος του προέδρου της Ρωσίας, για προφανείς λόγους.
Αλλ’ όμως, όπως είναι λογικό, ούτε ο Σόρος, ούτε οι όμοιοί του δεν ενδιαφέρονται για την ευημερία της Ευρώπης και του πλανήτη. Τα όργανά τους ασκούν προπαγάνδα και οδηγούν σε καταστάσεις οι οποίες είναι απόλυτα ιδιοτελείς για τον Σόρος και τους όμοιούς του. Προσπαθούν να υφαρπάξουν ότι μπορούν. Λεηλατούν τα πάντα στην κατάλληλη στιγμή. Προετοιμάζουν ακόμα και το νομικό πλαίσιο βάσει των οποίων θα λειτουργούν οι κοινωνίες μας. Εργάζονται με μεθοδικότητα όπως ο θήτης μεθοδικά παγιδεύει το θήραμα.
Τέτοια πρόσωπα στην πραγματικότητα είναι παγκόσμιοι κοινωνικοί εγκληματίες. Είναι οι σύγχρονοι νέο-φασίστες οι οποίοι προκαλούν την αποδόμηση κοινωνιών. Τα αποτελέσματα των ‘φιλάνθρωπων’ κινήσεων του Σόρος και των ομοϊδεατών του θα είναι κατά πολύ πιο βάρβαρα από τα χτυπήματα των Χίτλερ και του Στάλιν. Προετοιμάζουν τον αλληλοσπαραγμό και την εξαθλίωση πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μη γένοιτο!