Ο δρόμος για την παγκόσμια τυραννία


Ο δρόμος για την παγκόσμια τυραννίαΟ δρόμος για την παγκόσμια τυραννία

Ο δρόμος για την παγκόσμια τυραννία

Το βιβλίο «Προς μία παγκόσμια Δικτατορία» (‘En Route to Global Occupation’) του Αμερικάνου Gary Kahμου είχε κάνει τεράστια εντύπωση όταν το είχα διαβάσει πριν χρόνια.

Ήταν το πρώτο από εκείνα τα ‘αποκαλυπτικά’ (ή κατά άλλους ‘συνομωσιολογικά’) βιβλία που θα διάβαζα στη συνέχεια και τα οποία περιγράφουν τις μυστικές, παρασκηνιακές κινήσεις της παγκόσμιας ελίτ με τα φανερά ή αφανή όργανά της, που αποβλέπουν στην αποδυνάμωση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών, στην εμπέδωση ‘οικουμενικού’ – ‘παγκόσμιου’ φρονήματος στους λαούς, μέσω της προπαγάνδας (και της δημιουργίας πολυπολιτισμικών – πολυφυλετικών –πολυθρησκευτικών κοινωνιών) και τελικά στην επιβολή μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, η οποία θα εξελιχθεί σύντομα σε Παγκόσμια Τυραννία. Όπου κάποια στιγμή βέβαια, θα ‘σκάσει μύτη’ και ο ‘χαρισματικός’ κ. Παγκόσμιος Κυβερνήτης, ο οποίος, για τους χριστιανούς, δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστο.

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου (Εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ) γράφει: «Ο συγγραφέας αποδεικνύει πως υπάρχει δυσοίωνη συνεργασία μεταξύ διεθνιστών (ή παγκοσμιοποιητών θα λέγαμε σήμερα) που προωθούν τηνΠαγκόσμια Κυβέρνηση και των ομάδων της Νέας Εποχής που προωθούν την μία νέα θρησκεία. Εάν οι πολίτες δεν αντισταθούν στη διεθνή αυτή κυβέρνηση, τα κυρίαρχα κράτη θα πάψουν να υπάρχουν και θα εγκαθιδρυθεί ένα παγκόσμιο σύστημα. Η ελευθερία των λαών κινδυνεύει!

Ο Gary Kah υπήρξε ειδικός σύμβουλος της πολιτείας της Ιντιάνα των ΗΠΑ, σε θέματα εμπορίου για την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Ενώ βρισκόταν σε αυτήν την θέση ταξίδεψε πάρα πολλές φορές στο εξωτερικό και συνεργάστηκε στενά με το οικονομικό προσωπικό των αμερικανικών πρεσβειών σχετικά με έργα και προγράμματα που σχετίζονταν με τις εμπορικές συναλλαγές. Στο διάστημα αυτό, έμαθε για τις υπόγειες προσπάθειες που βρίσκονταν σε εξέλιξη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο πολιτικό / χρηματοπιστωτικό σύστημα. Επίσης, ανακάλυψε ότι πίσω από όλες αυτές τις εξελίξεις υπάρχει και θρησκευτικό κίνητρο.

Ο Gary, παιδί μεταναστών από την Γιουγκοσλαβία και χριστιανός, (εδώ η ιστοσελίδα του και εδώ μία ομιλία του) έχει γράψει δύο best-sellersαποκαλυπτικά βιβλία, όπου περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες του και εξηγεί τους στόχους αυτού του κυκλώματος που στόχος του είναι: Ένας Κόσμος/ Μία Θρησκεία. Τα βιβλία του, En Route to Global Occupation (όπου μεταφράστηκε στα ελληνικά ‘Προς μία παγκόσμια Δικτατορία’) και The New World Religion, (‘Η Θρησκεία του Νέου Κόσμου’), πλήρως τεκμηριωμένα, είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση των σημερινών παγκόσμιων εξελίξεων – συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας οικονομικής κρίσης.

Παρουσιάζω σήμερα τον πρόλογο του βιβλίου και έχω στο πρόγραμμα στη συνέχεια – και ανάλογα βέβαια, με τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας – να παρουσιάσω ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία του χρήσιμου αυτού βιβλίου, που αν και γράφτηκε την δεκαετία του ‘90 (και συγκεκριμένα το 1992) αποδεικνύεται τρομερά επίκαιρο, για να μην πω ‘προφητικό’.(Βλέπε σχετικό άρθρο: “Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι πιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση”.)

Λέει ο Kah:

Κατά την διάρκεια των πρώτων ετών της δεκαετίας του 1980 διήνεια μια ταχεία και επιτυχημένη κυβερνητική σταδιοδρομία η οποία μου επέτρεπε να γυρίζω τον κόσμο και να έρχομαι σε επαφή με Αμερικανικές πρεσβείες, ξένους Κυβερνητικούς αξιωματούχους, διεθνείς πρωτοπόρους επιχειρηματίες και μερικές φορές με μέλη του τύπου και των μέσων ενημέρωσης. Ήταν από κάθε άποψη η τέλεια εργασία που οι περισσότεροι άνθρωποι μόνο ονειρεύονται. Το τελευταίο πράγμα που θα έκανα ήταν να ερευνήσω και να γράψω ένα βιβλίο για το φαινομενικά σκοτεινό αντικείμενο της παγκόσμιας κυριαρχίας και του αποκρυφισμού. Τώρα όμως συνειδητοποιώ πως ο Θεός έχει διαφορετικά σχέδια.

Στα ταξείδια και τις επαγγελματικές επαφές που είχα, πληροφορήθηκα για κάποια σχέδια που υπήρχαν με σκοπό την εδραίωση μιας ΠαγκόσμιαςΚυβέρνησης, που συχνότατα οι μυημένοι την αποκαλούσαν “Νέα Παγκόσμια Τάξη”. Συνειδητοποιήθηκα μέσα σε μια περίοδο τριών ετών και αυτό υπήρξε το αποτέλεσμα αρκετών εμπειριών που είχα. Εάν με πληροφορούσε αυτά κάποιος τυχαίος, πολύ πιθανόν να τα απέρριπτα σαν ανοησίες. Λόγω όμως των γεγονότων που συνδέονταν με τις εμπειρίες αυτές και την διανοητική ικανότητα των ανθρώπων από τους οποίους τα πληροφορήθηκα δεν είχα καμία άλλη εκλογή παρά να τα πάρω σοβαρά υπ’ όψιν.

Κάθε ταξείδι μου παρείχε μια νέα ενόραση ή ανακάλυψη, που με οδηγούσε όλο και πιο κοντά στην συνωμοσία της “Νέας Παγκόσμιας Τάξης”. Ότι και αν ήταν, απάτη ή αντίφαση είχε τραβήξει την προσοχή μου και ξεκίνησα να ερευνώ το αντικείμενο προσπαθώντας να βρω την αλήθεια για εμένα τον ίδιο. Είμαι εκ φύσεως άτομο με περιέργεια που του αρέσει να εισέρχεται στον πυρήνα των πραγμάτων.

Η έρευνά μου επεκτάθηκε τελικά σ’ ολόκληρο τον κόσμο, από την Ταϊβάν ως το Ισραήλ και την Σοβιετική Ένωση. Εν τω μεταξύ πληροφορήθηκα για τις προετοιμασίες που γίνονταν για την “Νέα Παγκόσμια Τάξη” εδώ στις Η.Π.Α. Σύντομα συνειδητοποίησα πως η κίνηση αυτή δεν ήταν μόνο οικονομικής φύσεως αλλά εμπεριείχε πολιτικές διαστάσεις όπως και πνευματική υποκίνηση. Ανακάλυψα πως οι εσωτερικές διασυνδέσεις μεταξύ των τριών ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένες.

Εάν κάποιος δεν είναι ήδη ενημερωμένος για την εκτεταμένη επιρροή των μυστικών εταιριών στην παγκόσμια πολιτική και στα ενσωματωμένα διοικητικά γραφεία, θα δυσκολευτεί πολύ να πιστέψει αυτήν την πληροφορία. Παρ’ όλα αυτά περισσότερο από δέκα χιλιάδες ώρες έρευνας με οδήγησαν στο συμπέρασμα πως οδηγούμαστε με ταχύτητα από πανίσχυρες εωσφορικές δυνάμεις που προέρχονται από τουλάχιστον ενός αιώνος μυστικές εταιρίες, προς μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Οι δυνάμεις αυτές με απίστευτα κακοποιές προθέσεις προσδοκούν να πραγματοποιήσουν την αποστολή τους στην εποχή μας. Εγώ ο ίδιος είχα την σπάνια ευκαιρία να είμαι μάρτυς στην δημιουργία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης συμμετέχοντας σε μία οργάνωση που εργάζεται προς αυτόν τον στόχο. Μία από αυτές τις οργανώσεις είναι η Παγκόσμια Συνταγματική και Κοινοβουλευτική Ένωση (Π.Σ.Κ.Ε.) (‘WorldConstitution and Parliament Association – WCPA’) της οποίας τα σχέδια και τα έγγραφα παρουσιάζονται στο δεύτερο μέρος του βιβλίου αυτού. Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τεκμήριο πως η πορεία προς μία παγκόσμια κυβέρνηση είναι πραγματικότητα. Για την ΠΣΚΕ γνωρίζουν σήμερα μόνο λίγες χιλιάδες άνθρωποι. Αυτό όμως σύντομα θα αλλάξει.

Οι προσπάθειες της ΠΣΚΕ κλιμακώνονται όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες δημιουργώντας θόρυβο καθώς προετοιμάζονται για μία λαϊκή εκστρατεία. Εάν αυτό το βιβλίο δεν φτάσει στα χέρια του μεγάλου κοινού σήμερα, η οργάνωση θα μπορεί σύντομα να εργάζεται φανερά. Η εκστρατεία της θα είναι παραπλανητική και θα κερδίσει την πλήρη υποστήριξη του ανύποπτου ανθρώπου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρά το ότι μεγάλα ονόματα όπως ο Μπους, ο Γκορμπατσώφ, ο Ντε Γκουεγιάρ και αρκετά μέλη του Κογκρέσου έχουν αναφερθεί συχνά στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» κανείς από τους ηγέτες αυτούς δεν τόλμησε να εξηγήσει το πραγματικό νόημα του όρου αυτού. Και αυτό γιατί ο κόσμος θα προσπαθήσει να τους σταματήσει εάν καταλάβει τι πραγματικά σημαίνει. Η μυστικότητα αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την πρόοδο του σχεδίου. Επικοινωνώντας με την δική τους εσωτερική γλώσσα, οι μυημένοι ελπίζουν να αντιμετωπίσουν ασθενή αντίσταση στην εφαρμογή των σχεδίων τους, έτσι ώστε από ένα σημείο και μετά να είναι αδύνατο να τους σταματήσει κανείς.

Αποφάσισα να ανακοινώσω την πληροφορία αυτήν διότι πιστεύω πως η «Νέα Παγκόσμια Τάξη» είναι πολύ κοντά. Παίρνω αυτήν την θέση βάζοντας σε κίνδυνο εμένα και την οικογένειά μου. Ελπίζω πως κάθε ένας που θα διαβάσει το βιβλίο αυτό, θα διαδώσει το μήνυμά του όσο συντομότερο είναι δυνατόν εφ’ όσον υπάρχει ακόμη χρόνος για να αποκαλυφθεί η σατανική αυτή εξαπάτηση.

Καθώς ο αιώνας μας οδηγείται προς το τέλος του, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα ατέλειωτα στρατηγήματα που χρησιμοποιεί ο ‘άρχοντας’ αυτού του κόσμου (διάβολος) για να οδηγήσει την ανθρωπότητα κάτω από την κυριαρχία του. Μόνο εάν είμαστε επαρκώς πληροφορημένοι και προετοιμασμένοι μπορούμε να ακολουθήσουμε αποτελεσματικά το σχέδιο του Θεού για τον χρόνο που μας απομένει. Το βιβλίο αυτό θα εφοδιάσει με τη γνώση και την πνευματική οξυδέρκεια που απαιτείται για το παρόν και τις επερχόμενες ημέρες.

http://redskywarning.blogspot.nl/2010/02/kah.html