Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Νόμος δημιουργεί στρατόπεδα “κράτησης” στις ΗΠΑ για περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης»


Νόμος δημιουργεί στρατόπεδα "κράτησης" στις ΗΠΑ για περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης»Νόμος δημιουργεί στρατόπεδα “κράτησης” στις ΗΠΑ για περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης»

Νόμος δημιουργεί στρατόπεδα “κράτησης” στις ΗΠΑ για περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης»

Ο απροσδιόριστος σκοπόςτου νέου Νόμου εγείρει ανησυχίες για την επιβολή μίαςστρατοκρατούμενης πολιτείας. Πηγή:WorldNetDaily

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστήςαπό την Φλόριντα Alcee L. Hastings, εισήγαγε στην Βουλή των Αντιπροσώπων ένα νέο νομοσχέδιο,το HR 645, με το οποίο ζητά απότην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας ( “Department of Homeland Security”, ή DHS, για την οποία γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο) να θεσπίσει όχι λιγότερα από έξι (6) εθνικά κέντρα “έκτακτης ανάγκης” για συγκέντρωση πολιτών σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Smiley face

Smiley face

Smiley face
[Για το Νόμο HR 645 – που ψηφίστηκε τελικά τον Φεβρουάριο του 2009 – βλέπε και το άρθρο “Δημοκρατία με παραθυράκια” στην Ελευθεροτυπία”]

(Σημειώνεται ότι ο εν λόγω Γερουσιαστής – φωτο- ήταν ένθερμος υποστηρικτής του άλλου νέου νομοσχεδίου περί “Εγκλημάτων Μίσους”, το οποίο προωθεί τα οργουελιανού τύπου «εγκλήματα σκέψης» τα γνωστά “thought crimes”, ποινικοποιώντας τον χριστιανισμό. Με το νόμο αυτό – όπως έγραψε αναλυτικά οΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ – θα προστατεύονται ακόμα και από «προσβλητικές» φράσεις ή συμπεριφορές, εκτός από την «ευαίσθητη» ομάδα των ομοφυλόφιλων και όλες οι 547 “παραφιλίες” μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ηδονοβλεψίες, κτηνοβάτες, νεκρόφιλοι και – φυσικά – παιδόφιλοι. ).

Το προτεινόμενο νομοσχέδιο,HR 645, το οποίο(ως συνήθως),λίγοαπασχόλησε τα «μεγάλα» κανάλια και τα mainstream ΜΜΕ, φαίνεται ότι σχεδιάστηκεγια να δημιουργηθούν εκείνου του τύπου τα «κέντρα κράτησης» τα οποία αυτοί που ανησυχούν για τη χρησιμοποίηση του στρατού για «εσωτερικές υποθέσεις» θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως στρατόπεδα συγκέντρωσης για πολιτικούς αντιφρονούντες, όπως συνέβη στη ναζιστική Γερμανία.

Νόμος δημιουργεί στρατόπεδα "κράτησης" στις ΗΠΑ για περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης»2—-Στο άρθρο η αμερικάνικη ιστοσελίδα υπενθυμίζει την προειδοποίησηπρώην μέλους της Νεολαίας του Χίτλερ, που βλέπει την Αμερική να βαδίζει στον ίδιο δρόμο που βάδισε η προ-ναζιστική Γερμανία, όπως γράφει στο βιβλίο του “Νικώντας το Ψέμα του Ολοκληρωτισμού” (“Defeating the Totalitarian Lie!”).
Συγγραφές του βιβλίου είναι ο Hilmar von Campe, ο οποίος μετά τον πόλεμο συνελήφθη από τους σοβιετικούς και οδηγήθηκε ως κρατούμενος πολέμου σε φυλακή στην Γιουγκοσλαβία, από την οποία τελικά, κατάφερε να αποδράσει.

Ο von Campe (φωτο) θεωρεί ότι ο επερχόμενος «ολοκληρωτισμός» δεν νικιέται με χρήματα και όπλα αλλά μόνο με την αλήθεια.Ο von Campeείναι χριστιανός και θεωρεί ότι ηγεσίες χωρίς πίστη στον Θεό και χωρίς ηθικούς φραγμούς είναι επικίνδυνες. Υπενθυμίζει την πορεία της Γερμανίας υπό την ηγεσία του Αδόλφου Χίτλερ. Για την ιστορία του von Campe βλέπε:http://www.voncampe.com/personal_history.html).

Το νομοσχέδιο, επίσης, φαίνεται να επεκτείνει την εξουσία τουΑμερικάνου Προέδρου σε περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης»,τόσο όσο και η ειδική «εκτελεστική εξουσία»του προέδρου, η οποία είχε υπογραφεί από τονΠρόεδρο Μπους στις 9 Μαΐου 2007, με την οποίαο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσε να κηρύξει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και να αναλάβει τη διοίκηση όλων των ομοσπονδιακών, κρατικών, τοπικών, εδαφικών και φυλετικών επιμέρους διοικήσεων, ακόμη και χωρίς να μεσολαβήσει καμία διαβούλευση με το Κογκρέσο.
Όπως επίσης αναφέρει το WND, το DHS έχει ήδη αναθέσει, αντί του ποσού των 385 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μία κατασκευαστική εταιρία που έχειβάση το Χιούστον, να κατασκευάσει τα κέντρα «προσωρινής κράτησης»”ως αναγκαία” για την περίπτωση εθνικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Νόμος δημιουργεί στρατόπεδα "κράτησης" στις ΗΠΑ για περιπτώσεις «έκτακτης ανάγκης»3Σύμφωνα με το κείμενο του προτεινόμενου νομοσχεδίου, ο σκοπός των εθνικών κέντρων γιακαταστάσειςέκτακτης ανάγκης είναι “για την παροχή προσωρινής στέγασης, ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας σε άτομα και οικογένειες που έχουν πληγεί από κάποια έκτακτη ή μεγάλη καταστροφή”.
Παρόλα αυτά, οι εντελώς γενικές προδιαγραφές για τις οποίες μιλάει το νομοσχέδιο, συμβάλει στην ανησυχία ότι ως δικαιολογία για μία τέτοια “εθνική έκτακτη ανάγκη” θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας στο να συμπεριλάβει κάθε είδους κατάσταση, που η κυβέρνηση θα ήθελε να ελέγξει.
Για τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης έγραψε παλαιότερα ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ στο άρθρο «Ποιους περιμένουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης της FEMA»;

Εκεί γίνεται αναφορά για τα «γκουλάγκ» των ΗΠΑ, εκείνες τις περίεργες, τεράστιες εγκαταστάσεις, υπό την διοίκηση της F.E.M.A. που μοιάζουν με στρατόπεδα – φυλακές, σε καίριες στρατηγικές θέσεις σε ολόκληρη την έκταση της χώρας.

Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 (πολιτικών;) κρατουμένων!

Στο λεξιλόγιο βέβαια, της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τα γκούλαγκ/στρατόπεδα συγκέντρωσης λέγονται «Εγκαταστάσεις Κράτησης».

———————————————–

Τι ξέρουν; Τι περιμένουν; Τι ετοιμάζουν; Τι μαγειρεύουν;

Πρόσφατα, ο Σμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του προέδρου Κάρτερ, (Σ.Σ. μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και τηςΤριμερούς Επιτροπής και σύμβουλος διεθνών σχέσεων του Ομπάμα) εμφανίστηκε σε μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, στις 17 Φεβρουαρίου, και ρωτήθηκε για τις προηγούμενες δηλώσεις του σχετικά με την πιθανότητα ταξικής σύγκρουσης στις ΗΠΑ, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης. (Βλέπε άρθρο στο περιοδικό ΑΡΔΗΝ).

Ο Μπρεζίνσκι (φωτο) είπε πως ανησυχεί για μια τέτοια εξέλιξη, λόγω της προοπτικής «εκατομμυρίων ανέργων να αντιμετωπίσουν δυσπραγία» και της συνειδητοποίησης από πολλούς ανθρώπους της «χωρίς ιστορικό προηγούμενο συσσώρευσης απίστευτου πλούτου στα χέρια ελάχιστων ατόμων στην Αμερική».

Ο Μπρεζίνσκι πιστεύει ότι «θα υπάρξει ολοένα και σφοδρότερη αντίθεση ανάμεσα στις τάξεις και αν ο αριθμός των ανέργων αυξηθεί κι άλλο και οι άνθρωποι πραγματικά υποφέρουν, τότε, διάβολε, θα υπάρξουν ακόμα και ταραχές».

Ταυτόχρονα, μια ευρωπαϊκή υπηρεσία που ονομάζεται LEAP/EUROPE και εκδίδει μηνιαίες εμπιστευτικές προβλέψεις για τους πελάτες της (πολιτικούς, δημόσιους λειτουργούς, επιχειρηματίες και επενδυτές), αφιέρωσε το τεύχος του Φεβρουαρίου στην παγκόσμια γεωπολιτική εξάρθρωση.

Το συγκεκριμένο τεύχος παρουσιάζει την κατάσταση κάθε άλλο παρά ρόδινη. Γίνονται αναφορές στην πιθανότητα εμφυλίου πολέμου στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία και προβλέπει μια γενικότερη κατρακύλα, που θα οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις και ημιεμφύλιους πολέμους.

Οι ειδικοί της LEAP δίνουν τις εξής συμβουλές: «Αν η χώρα ή η περιοχή σας είναι μια ζώνη στην οποία υπάρχει μαζική διαθεσιμότητα όπλων, τότε το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να φύγετε το συντομότερο από εκεί, αν αυτό είναι δυνατόν». Η μόνη χώρα, από τις προαναφερθείσες, η οποία περιγράφεται επακριβώς στην αναφορά, και στην οποία υπάρχουν διαθέσιμα πολλά όπλα, είναι οι ΗΠΑ. Ο επικεφαλής της LEAP/EUROPE, Φρανκ Μπιανκέρι, σημειώνει πως «υπάρχουν 200 εκατομμύρια όπλα σε κυκλοφορία στις ΗΠΑ και η κοινωνική βία είναι ήδη αισθητή, μέσω των συμμοριών».

Όπως γράφει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, την ανησυχία του για ξέσπασμα μαζικών εξεγέρσεων τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες εκφράζει και κορυφαίο στέλεχος της βρετανικής αστυνομίας.

Ο διοικητής των δυνάμεων μέτρων τάξης της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου Ντέιβιντ Χάρτσχορν εξέφρασε την ανησυχία του για το διογκούμενο κύμα διαμαρτυριών λόγω της οικονομικής ύφεσης και της ανεργίας, το οποίο μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να πάρει μορφή μαζικών εξεγέρσεων.

ΟΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣστο άρθρο «Η ανεργία θα φέρει κοινωνικές εξεγέρσεις» αναφέρει: «Σε εφιάλτη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων εξελίσσεται η ανεργία, ενώ κορυφαίοι κοινοτικοί αξιωματούχοι εκφράζουν πλέον δημόσια τις ανησυχίες τους για εκρηκτικές κοινωνικές αντιδράσεις στα κράτη-μέλη» ενώ η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο άρθρο με τον τίτλο «Ο απειλητικός «ιός» των κοινωνικών εκρήξεων» αναφέρει: Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ, συγκαταλέγεται στις εξαιρέσεις. Με την ιδιότητα του προεδρεύοντος στο συμβούλιο οικονομικών υπουργών της Ευρωζώνης, δήλωσε, την περασμένη Τρίτη, ότι «οδηγούμαστε προς κοινωνική έκρηξη», λόγω της μαζικής ανεργίας και ότι «δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε το εκρηκτικό δυναμικό της οικονομικής κρίσης».

http://redskywarning.blogspot.gr/2009/06/emergency.html


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face