Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

«ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Α.Ε.»… Όλα σε ένα!!!


«ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Α.Ε.»… Όλα σε ένα!!!

«ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Α.Ε.»… Όλα σε ένα!!!

Η τελευταία συνάντησηθρησκευτικών ηγετών στην Γροιλανδία, (φωτο) με πρωτοβουλία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, η οποία συνοδεύτηκε από την λεγόμενη «(σιωπηρή) συμπροσευχή (άραγε σε ποιόν;;;) για την σωτηρία του πλανήτη», αποτελεί, (για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα), άλλο ένα βήμα στην πορεία που οδηγεί στην τεχνητή δημιουργία ενός παγκόσμιου πανθρησκειακού παρά-μορφώματος.
Ή καλύτερα στην δημιουργία της μίας παγκόσμιας θρησκείας.

«ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Α.Ε.»… Όλα σε ένα!!!2Προς αυτόν τον σκοπό εργάζονται πυρετωδώς χρόνια τώρα οι οικουμενιστές όλων των δογμάτων και όλων των θρησκειών.

Η ίδρυση του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών (ΠΣΕ), το 1948 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, υπό την μορφή μίας διαχριστιανικής Ομοσπονδίας, (με συμμετοχή και ορθοδόξων) αποτέλεσε το πρωταρχικό βήμα για την προσπάθεια αυτή.

Αν και η αρχή ουσιαστικά είχε γίνει με την λεγόμενη «Πατριαρχική Εγκύκλιο» του 1920, όπου ο τότε Πατριάρχης Κων/πόλεως πρότεινε την ίδρυση μίας «κοινωνίας Εκκλησιών», κατά το πρότυπο της τότε «Κοινωνίας των Εθνών» (πρόδρομος του σημερινού Ο.Η.Ε.).

Σε πολύ μικρό χρονικό το ΠΣΕ, βγήκε από τα στενά όρια του «διαχριστιανικού διαλόγου» και έκανε αμέσως άνοιγμα και σε άλλες θρησκείες (τις οποίες τις αποκάλεσε «ζωντανές πίστεις»).

«ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Α.Ε.»… Όλα σε ένα!!!Σύντομα άρχισαν να γίνονται το ένα μετά το άλλο τα διάφορα λεγόμενα“διαθρησκευτικά” συνέδρια ή συμπόσια ή συναντήσεις κλπ. Το κεντρικό σύνθημα ήταν σχεδόν πάντοτε το ίδιο. Η «Ειρήνη»…

Αποκορύφωση των εκδηλώσεων αυτών όσο και σταθμός, ήταν η «Α΄ Συνάντηση των Θρησκειών για την Ειρήνη του κόσμου», τον Οκτώβριο του 1986, στην Ασσίζη της Ιταλίας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β΄,όπου ηγέτες 12 θρησκειών(Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Διαμαρτυρόμενοι, Μουσουλμάνοι, Ιουδαίοι, Βουδιστές, Σιντοϊστές, Σιχ, Ζωροαστριστές μέχρι και Ινδιάνοι) συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο (στην Βασιλική της Αγίας Μαρίας των Αγγέλων) «για αυτοσυγκέντρωση (βλ. διαλογισμό) και προσευχή «υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου»….

Η ιταλική εφημερίδα “La Repoublica” είχε γράψει: “Στην πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου πρώτος προσευχήθηκε ο Δαλάι Λάμα. Ακολούθησαν οι Ινδουιστές, οι Μουσουλμάνοι, οι Ινδιάνοι κλπ… Ο καθένας προσευχόταν με τον δικό του τρόπο.Άλλος προσευχόταν με την φωτιά, άλλος με το νερό και οι Ινδιάνοι καπνίζοντας την πίπα τους. Ο Ινδιάνος της φυλής Κράου τοποθέτησε στην Αγία τράπεζα την πίπα του…”
-Βλέπε φωτογραφία και το βίντεο-

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, άνοιξαν, κυριολεκτικά, “οι ασκοί του Αίολου” καιοι θιασώτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και οι οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης, αφουγκραζόμενοι τον φόβο και την ανησυχία της κοινής γνώμης για το που μπορεί να οδηγήσει ο «θρησκευτικός φανατισμός» (καθώς, σύμφωνα με την «επίσημη εκδοχή» οι τρομοκράτες αεροπειρατές ήταν φανατικοί μουσουλμάνοι), βρήκαν την ευκαιρία να «ανεβάσουν ταχύτητα», προκειμένου να ξεμπερδεύουν, όσο γίνεται πιο γρήγορα με το ενοχλητικό θέμα των διαφόρων θρησκειών που «φανατίζουν τους λαούς» και «χωρίζουν την ανθρωπότητα»…

Έτσι με αυξημένο τον ζήλο, συνέχισαν να προωθούν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τέτοιες διαθρησκευτικές συναντήσεις, συνεδριάσεις, συζητήσεις, συμπροσευχές κλπ προκειμένου να τελειοποιηθεί το δημιούργημά τους (ή τερατούργημά τους). Η ένωση (ή συγχώνευση) όλων των θρησκειών. Η λεγόμενη Πανθρησκεία.

[Ήδη από το 2001, ο Αμερικανός διαμαρτυρόμενοςεπίσκοπος William Swing, (φωτο),προχώρησε στην ίδρυση της λεγόμενης «Ενωμένης Πρωτοβουλίας Θρησκειών» (URI), μίας κίνησης που αποσκοπεί στην σύσταση ενός σώματος ενωμένων θρησκειών όλου του κόσμου]

Η Αγία Γραφή και ιδιαίτερα το ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης, τούτο το πολυδιαφημιζόμενο τεχνητό πανθρησκειακό συνοθύλευμα, το ονομάζει “ΒΑΒΥΛΩΝΑ, η πόρνη η μεγάλη”. (Η λέξη Βαβυλώνα προέρχεται από την λέξη «Βαβέλ» που σημαίνει σύγχυση).

«Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια, η οποία είχε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι, που ήταν γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες τής πορνείας της· κι επάνω στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα όνομα: Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων τής γης.» (Αποκάλυψη Ιωάννη 17:4,5)

….Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, και η Ειρήνη και η εξάλειψη του θρησκευτικού φανατισμού και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν καυτά θέματα τα οποία απασχολούν τους πάντες, για την αντιμετώπιση των οποίων είναι θεμιτή κάθε δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια.

Όμως μπροστά σε έννοιες που συγκινούν τον κάθε άνθρωπο, δυστυχώς, παίζεται ένα θέατρο, προκειμένου να οδηγηθεί πιο γρήγορα η ανθρωπότητα στο όραμα των θιασωτών της Παγκοσμιοποίησης και των πολύ-πολιτισμικών κοινωνιών, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν αν δεν δουν τον κόσμο να μετατρέπεται σε ένα«παγκόσμιο χωριό».
Το σύνθημά τους: Ένας Κόσμος – Μία Θρησκεία – Ένας Ηγέτης για να επιτευχθεί χρειάζεται μία κοινωνία στα μέτρα τους. Μία κοινωνία που θα έχει μετατραπεί σε«πολτό».

Και οι θρησκείες είναι ίσως, το πιο δύσκολο εμπόδιο στο να αποκτήσει ο κόσμος αυτήν την ομοιομορφία που οραματίζονται. Όχι βέβαια για να έχει ο κόσμος «ειρήνη».
Αλλά για να μπορεί να κυβερνηθεί πιο εύκολα.

Αλλά για το συγκεκριμένο θέμα θα πούμε και άλλα σύντομα ……….

http://redskywarning.blogspot.nl/2007/11/blog-post_21.html


Smiley face