Η θρησκεία του θανάτου: Ο Τσαρλς Μάνσον ‘προφήτης’ της παγκόσμιας υπερθέρμανσης


Η θρησκεία του θανάτου: Ο Τσαρλς Μάνσον ‘προφήτης’ της παγκόσμιας υπερθέρμανσηςΗ θρησκεία του θανάτου: Ο Τσαρλς Μάνσον ‘προφήτης’ της παγκόσμιας υπερθέρμανσης

Η θρησκεία του θανάτου: Ο Τσαρλς Μάνσον ‘προφήτης’ της παγκόσμιας υπερθέρμανσης

Δείτε το βίντεο με τον Paul Joseph Watson, συνεργάτη του Alex Jones στο Prison Planet.com, και στη συνέχεια μεταφρασμένο ένα τμήμα σχετικού του άρθρου, για το ‘όραμα’ του ισόβια φυλακισμένου, παρανοϊκού Μάνσον, (που ταυτίζεται όμως και με αυτό πολλών ελίτ) για τον αφανισμό τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων ανθρώπων, για να σωθεί η «μητέρα Γη».

Όπως αναφέρει στο φόρουμ της ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ η vasoula2908που έκανε τον υποτιτλισμό: Μέσα από το νεοταξιτικό δόγμα, το πράσινο, από χρώμα της ελπίδας, βλέπουμε να γίνεται το χρώμα της χολής. Αντιπροσωπευτικό της φαυλότητας αυτών που εμπνέονται σενάρια τόσο αδιανόητα, τόσο αντι-ανθρώπινα, που επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι συχνά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο τρομακτική από τα σενάρια ταινιών φρίκης.

Η παρεούλα των υπανθρώπων, εμπλουτίζεται με κάθε καρυδιάς καρύδι….

Άρθρο του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Η θρησκεία του θανάτου: Ο James Lee, (που όρμησε στο Discovery Chanel) μαζί με πολλούς εξέχοντες ακαδημαϊκούς και περιβαλλοντολόγους, μοιράζεται τις ίδιες πεποιθήσεις περί ευγονικής, με τον άνθρωπο που πολλοί θεωρούν ότι είναι το ίδιο το κακό ενσαρκωμένο.

Ο Charles Manson, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τη στυγνή δολοφονία εννέα ατόμων, το καλοκαίρι του 1969 σε μια προσπάθεια να προκαλέσει φυλετικό πόλεμο στην Αμερική, έχει βρει ένα νέο πιστεύω για να αγωνιστεί, μέσα από το κελί του στην Καλιφόρνια – είναι ένας ‘προφήτης’ του κινήματος της υπερθέρμανσης του πλανήτη – και βρίσκεται πλέον στο ίδιο στρατόπεδο με κορυφαίους ακαδημαϊκούς, περιβαλλοντολόγους και ακόμη και τον ‘επιστημονικό τσάρο’ του Λευκού Οίκου, (John Holdren), κάνοντας έκκληση για την εξόντωση ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων, στο όνομα της «διάσωσης της Γης».

Η μελέτη του συστήματος πεποιθήσεων του Manson πρέπει να είναι το καμπανάκι για την κατανόηση των ριζών του μοντέρνου κινήματος της ευγονικής, που προπαγανδίζει ότι είναι μεταδόθηκε μέσω της έννοια ότι ο υπερπληθυσμός σκοτώνει τον πλανήτη και προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η περίφημη “οικογένεια Manson” ήταν υπεύθυνη για τους βάρβαρους φόνους της ηθοποιού Sharon Tate και του αγέννητου μωρού της, καθώς και της Rosemary LaBianca και του συζύγου της Leno, δολοφονίες που σόκαραν την Αμερική και γκρέμισαν απότομα το ιδεώδες του κινήματος των χίπις και της ‘ελεύθερης αγάπης’ της δεκαετίας του ‘60. Ο ίδιος ο Manson πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν άνδρα, τον Bernard Crowe, και καθοδήγησε τους οπαδούς της σέκτας του στις δολοφονίες των εννέα άλλων θυμάτων. (Αναλυτικό άρθρο – στα ελληνικά – για την ζωή του Μάνσον ΕΔΩ)

Ο Manson είχε συλλάβει την ιδέα για τις δολοφονίες αυτές σε μια προσπάθεια να προκαλέσει τον φυλετικό πόλεμο μεταξύ λευκών και μαύρων που ονόμασε “Helter Skelter,” ένα όρο που τον πήρε από το ομώνυμο τραγούδι των Beatles. Ο Manson και οι οπαδοί του συνελήφθησαν για τους φόνους, τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 1969 και σε όλους επιβλήθηκαν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Κηρύττοντας το ίδιο πιστεύω, με τον James Jay Lee, τον παρανοϊκό οικο-πολεμιστή που εισέβαλε στο κτίριο του Discovery Channel οπλισμένος με όπλα και εκρηκτικά, ο Manson εξακολουθεί να προσελκύει νέους «πιστούς» που μοιράζονται την εμμονή του διαβόητου δολοφόνου στην ανάγκη της εξόντωσης των ανθρώπων για να σωθεί η Γη από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ο Manson, το μέτωπο του οποίου κοσμεί ακόμη τατουάζ με τοναγκυλωτό σταυρό, δεν ‘φωτίστηκε’ ξαφνικά, σχετικά με την μόδα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μόλις είδε την ταινία ‘Μία Ενοχλητική Αλήθεια’ του Αλ Γκορ, όπως ο Lee αναφέρει ως πηγή έμπνευσής του, αλλά κηρύττει για την ανάγκη να σκοτωθούν άνθρωποι, προκειμένου να σωθούν οι πάγοι στους πόλους από την τήξη, ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, γυρισμένο το 1987 από το ‘Today Show’, στο οποίο ο Manson επιχειρεί να απαλλάξει τον εαυτό του από τη βάναυση δολοφονία της Sharon Tate, της Rosemary LaBianca και επτά άλλων, λέγοντας ότι οι φόνοι ήταν δικαιολογημένοι στο ‘όνομα του περιβάλλοντος’ και εκφράζει τη λύπη ότι δεν μπόρεσε να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους.

Απαντώντας σε ερώτηση για το γιατί σκηνοθέτησε τις δολοφονίες, ο Manson απάντησε: «Αγωνίζομαι για να σώσω τον αέρα μου, το νερό μου, τα δέντρα μου και την άγρια ζωή μου, και προσπαθώ να κάνω πέρα (ή να εξαφανίσω) την κοινωνία.”

«Γιατί δεν τους λες ότι οι πόλοι λιώνουν γιατί δημιουργείτε τόσο πολύ θερμότητα με αυτό το μηχάνημα», συνεχίζει ο Manson …. “Ίσως θα έπρεπε να είχα σκοτώσει τετρακόσιους ή πεντακόσιους ανθρώπους, τότε θα ένιωθα καλύτερα, θα αισθανόμουν ότι είχα προσφέρει πραγματικά κάτι στην κοινωνία … .. η αλήθεια είναι ο πλανήτης Γη πεθαίνει ».

Σε ένα άλλο βίντεο από την ίδια συνέντευξη, δηλώνει ο Manson: “Αν άρχιζα να δολοφονώ ανθρώπους, δεν θα έμενε κανείς σας ζωντανός.”

Τα βίντεο με τις συνεντεύξεις του Manson από την φυλακή στο You Tube συνοδεύονται από εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους που συμφωνούν με τις βάρβαρες απόψεις του σχετικά με την ανάγκη να σκοτωθούν άνθρωποι για να σωθεί η Γη.

Ο Manson επίσης μιλάει για την ανάγκη δημιουργίας «σαλονιών αυτοκτονίας» ώστε οι άνθρωποι να αυτοκτονήσουν ‘με τάξη’, έτσι ώστε ο κόσμος να καθαριστεί από τους ανθρώπους.

Σε μια άλλη συνέντευξη με τον Geraldo Rivera, ο Manson προχωρεί περαιτέρω, λέγοντας ότι 50 εκατομμύρια νεκροί απαιτούνται για να ευχαριστηθεί η ‘μητέρα Γη’.

Ο Mason χαρακτήρισε την σφαγή 50 εκατομμυρίων ανθρώπων στο όνομα της διάσωσης του πλανήτη ως «απλά μια σταγόνα στον ωκεανό, από αυτό που έρχεται.”

Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ

“Πρέπει να έχουμε παγκόσμια κυβέρνηση,” λέει ο Manson. “Πρέπει να την έχουμε, φίλε”, λέει.

Στην «επίσημη ιστοσελίδα» του Manson, την λεγόμενη (ATWA), η οποία ονομάστηκε έτσι από την φιλοσοφία που έπλασε, (Air, Trees, Water, Animals δηλ. Αέρας, Δέντρα, Νερό, Ζώα) βλέπουμε στη πρώτη σελίδα μια υδρόγειο σφαίρα με τις λέξεις «One World Order», «Μία Παγκόσμια Τάξη». Υπάρχει και ειδική σελίδα που είναι αφιερωμένη στην προώθηση της «Μίας Παγκόσμιας Τάξης», η οποία περιλαμβάνει ένα ποίημα γραμμένο από τον Manson για το πώς οι θεμελιώδεις αρχές της «Μίας Παγκόσμιας Τάξης» συνδέονται στενά με έναν “πράσινο” τρόπο ζωής.

Ολόκληρο το άρθρο που συνεχίζεται μπορείτε να το διαβάστε στα αγγλικά ΕΔΩ

ΠΗΓΗ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]