Σιωνιστές πράκτορες του George Soros όσοι ποινικοποιούν την ελευθερη σκέψη !


Σιωνιστές πράκτορες του George Soros όσοι ποινικοποιούν ελευθερη σκέψη !Σιωνιστές πράκτορες του George Soros όσοι ποινικοποιούν την ελευθερη σκέψη !

Ο χρυσοπληρωμένος επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα…λέγεται Nils Muižnieks, μεγάλωσε στην Αμερική και φυσικά δούλευε για τον βρικόλακα George Soros.
Ο επίτροπος Οικονομικών Moscovici … επίσης περιούσιος.
Ούτε ένας τυχαίος στην κορυφή της πυραμίδας.

Δήλωσε λοιπόν ο πράκτορας του Σιωνισμού Niels Muiznieks …. ότι η άρνηση του Ολοκαυτώματος πρέπει να καταστεί ποινικό αδίκημα στην Ευρώπη . Την αναθεώρηση της καθεστωτικής ιστορίας τη βαφτίζουν “Αντισημιτισμό”… κι αυτό “απειλεί” την ελευθερία μας…επιμένουν οι άνθρωποι των Rothschild.
400.000 Ελληνικές επιχειρήσεις στα χέρια των τοκογλύφων…είναι κάτι που “δεν” αποτελεί απειλή για την ελευθερία μας …
Είναι απλά αποτέλεσμα εφαρμογής νόμων που ψήφισαν οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ εκπρόσωποι άλλωστε.

Οι τοκογλύφοι λατρεύουν τη νομιμότητα…επειδή τους νόμους τους έφτιαξαν οι ίδιοι.
Παπαδήμος, Ζαννιάς,Στουρνάρας ,Κατσέλη και δεκάδες άλλοι πράκτορες των τοκογλύφων νομοθετούσαν ως εκπρόσωποί μας με τις ευλογίες των βουλευτών!

Οι Σιωνιστές φροντίζουν ώστε όλοι οι δικοί ΜΑΣ νόμοι να εξυπηρετούν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ συμφέροντα.
Εδώ και χρόνια οι πολιτικάντηδες δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να διευκολύνουν τους τοκογλύφους να αρπάζουν νόμιμα κι εύκολα τις περιουσίες μας.

Όλοι οι νέοι νόμοι κινούνται στη συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Καμία προστασία των πολιτών, απόλυτες εξουσίες στους τοκογλύφους…και πανεύκολες κατασχέσεις …στο πι και φι.
Ο λόγος που έδιωχναν τους περιούσιους τοκογλύφους από παντού εδώ και 2000 χρόνια ήταν ακριβώς οι μαζικές κατασχέσεις των περιουσιών από τα θύματά τους.
Όμως πλέον πολύ έξυπνα .. και οι νόμοι και οι νομοθέτες είναι ελεγχόμενοι από τους τοκογλύφους και προστατεύουν νομικά την αρπαγή των περιουσιών των πολιτών. Όποιος στοχοποιήσει τις πρακτικές αυτές… κινδυνεύει και με φυλακή για το αδίκημα του “αντισημιτισμού”.

Σιωνιστές πράκτορες του George Soros όσοι ποινικοποιούν την ελευθερη σκέψη !2Σιωνιστές πράκτορες του George Soros όσοι ποινικοποιούν την ελευθερη σκέψη !3Σιωνιστές πράκτορες του George Soros όσοι ποινικοποιούν την ελευθερη σκέψη !4