Το μόνο που ανησυχεί το ΔΝΤ είναι η άνοδος των Εθνικιστών


Το μόνο που ανησυχεί το ΔΝΤ είναι η άνοδος των Εθνικιστών
Κώστας Αλεξανδράκης
Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί
Μπορεί στην Ελλάδα ο Τσίπρας κάθε μήνα να «διώχνει» το ΔΝΤ και ακολούθως να το υποδέχεται πάλι πίσω, όμως όλες αυτές οι παλινωδίες φαίνεται να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού όπως παραδέχτηκε η ίδια η Κριστίν Λαγκάρν, σε συνέδριο στο Ντουμπάι, όπου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εκλογές σε Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία είπε: «Ανησυχώ, όπως όλοι μας, για κάποιες από αυτές τις εκλογές»

Και στις τρεις εκλογικές διαδικασίες υπάρχει κίνδυνος… ατυχημάτος για το παγκόσμιο κατεστημένο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Στη Γαλλία υπάρχει η Λεπέν, η οποία παρότι έχει αποδεχτεί ορισμένες συνιστώσες της συστημικής σκέψεως και πρακτικής, εντούτοις έχει υποσχεθεί να βγάλει τη Γαλλία από το ευρώ. Στην Ολλανδία ο Γκέερτ Βίλντερς βρίσκεται ψηλά στις δημοσκοπήσεις, ενώ στην Γερμανία παρά τις προσπάθειες να αναδειχτεί μία πολωτική κόντρα των κομμάτων που συγκυβερνούν, το AfD συνεχώς ανεβάζει τα ποσοστά του.

Ακόμα χειρότερα, το ΔΝΤ αναμένει τους ανθρώπους της διακυβέρνησης Τράμπ, που αν λάβουμε υπόψη τις προεκλογικές εξαγγελίες του τελευταίου, δεν θα συμφωνούν με την συνεχή παρέμβαση του ταμείου σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία διενεργείται με τα χρήματα των φορολογούμενων, με αντικειμενικό σκοπό την καταστροφή οικονομιών, ώστε να κερδοφορούν συγκεκριμένοι πλουτοκράτες.

Η ανησυχία του ΔΝΤ, φυσικά, δεν είναι οικονομικής φύσεως, αφού όπως ομολογεί η Λαγκάρντ, υπάρχει λόγος για αισιοδοξία σχετικά με την οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ, που θα μπορούσε να ενισχυθεί από τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις και τις δαπάνες για υποδομές, τις οποίες σχεδιάζει ο Τραμπ.

Αυτό που κινδυνεύει στην πραγματικότητα είναι το παγκοσμιοποιημένο μοντέλο της οικονομίας, που ευνοούσε το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο και άλλα πολυεθνικά παράσιτα, που εκμεταλλευόντουσαν την φιλελευθεροποίηση της οικονομίας, ώστε να συντρίβουν μέσω του ανταγωνισμού τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και να εγκαθιδρύουν τα νέα φέουδα της κυριαρχίας τους, που αυτή τη φορά δεν εκτείνονταν επί ορισμένων περιοχών γης, αλλά επί ορισμένων κλάδων του εμπορίου. Κινδυνεύουν επίσης οι διεθνείς οργανισμοί που έπαιρναν τα λεφτά των φορολογουμένων και τα χρησιμοποιούσαν για να προωθούν την πολιτική της παγκοσμιοποίησης.

Η νέα εποχή που ανατέλλει στην διαχείριση της οικονομίας, προσθέτει ακόμα έναν λόγο για εφαρμογή του προγράμματος της Χρυσής Αυγής για επιστροφή στην Εθνική Οικονομία και Παραγωγή. Αυτό που στην εποχή των μνημονίων ήταν το μοναδικό φάρμακο για έξοδο από την κρίση και θωράκιση της χώρας μας από τις επιθέσεις των διεθνών οικονομικών δολοφόνων, τώρα θα είναι το επίκεντρο της παγκόσμιας οικονομίας.

Έτσι, με την ποιότητα και διαφορετικότητα των Ελληνικών Προϊόντων, η Ελλάδα μπορεί να καταλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της διεθνούς αγοράς και να καταφέρει να εξέλθει με βήμα γοργό από τα Μνημόνια και την επιτροπεία.

Ανατέλλει μία νέα εποχή, όπου τα Έθνη θα είναι Κυρίαρχα επί των κρατών τους και η Χρυσή Αυγή μπορεί να διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα θα συμβαδίζει με τις διεθνείς εξελίξεις.