Οι ΗΠΑ απαιτούν να δολοφονηθεί ο Ασανζ των wikiLeaks επειδή διέρευσε αλήθειες


Οι ΗΠΑ απαιτούν να δολοφονηθεί ο Ασανζ των wikiLeaks επειδή διέρευσε αλήθειες

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ: http://www.inspiretochangeworld.com/2016/07/us-government-calls-assassination-wikileaks-founder-julian-assange/

Οι ΗΠΑ απαιτούν να δολοφονηθεί ο Ασανζ των wikiLeaks επειδή διέρευσε αλήθειεςΤόσο οι Ρεπουμπλικάνοι οσο και οι Δημοκρατικοί ζητούν τη δολοφονία του Julian Assange, τον δημιουργό των Wikileaks, για έκθεση ταποδέιξεων διαφθοράς και κακοδιαχείριση στο εσωτερικό της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών κατά του αμερικανικού λαού και για τη συμπαιγνία με τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ζητούν τη«δολοφονία» του και το Wikileaks να κλείσει.

Εαν κάποιος εκθέτει  λάθος ενέργειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ αποκαλείται τρομοκράτης. Στο παρελθόν έχουμε δει πώς η κυβέρνηση ενήργησε όταν ο Edward Snowden ο οποίος διέρευσε απόρρητες πληροφορίες από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) το 2013, χωρίς προηγούμενη έγκριση.

Πολλοί πολιτικοί και ειδήμονες τους καλούν για το θάνατο Assanges’. Αντί να προσπαθούν να καθαρίσουν τη διαφθορά στο πολιτικό σύστημα οι πολιτικοί των ΗΠΑ προσπαθούν να δείξουν με το δάκτυλο  ακόμα και έναν τρίχρονο που έχει αλιευσεί παράνομα και κλέβει ένα cookie.

Εκθέτοντας τη διαφθορά πλέον θεωρείται έγκλημα  τιμωρείται με θανατική ποινή; Αντι να αναλάβει η κυβέρνησή των ΗΠΑ την ευθύνη για τις πράξεις της…

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να δολοφονούνται από την κυβέρνησή των ΗΠΑ για  ομιλία εναντίον της, όπως φαίνεται, αυτός είναι ο τρόπος της κυβέρνησής που χειρίζεται τα πράγματα . Με μια επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους ή έναν μυστηριώδη φόνο που αργότερα θα αναφέρεται ως αυτοκτονία.