ΗΠΑ: Το πραγματικό Δίκτυο του Θανάτου


ΗΠΑ: Το πραγματικό Δίκτυο του Θανάτου

ΗΠΑ: Το πραγματικό Δίκτυο του ΘανάτουΗ.Π.Α: Το πραγματικό Δίκτυο του Θανάτου
– Ακόμη και το Ισλαμικό Κράτος ωχριά μπροστά στις φρικαλεότητες των Η.Π.ΑΟ Obama μίλησε την Τετάρτη στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Υποσχέθηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταστρέψουν το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο και κατονόμασε ως «δίκτυο του θανάτους». Ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι οι πράξεις του Ισλαμικού Κράτους «μας εξαναγκάζουν να κοιτάξουμε στην καρδιά του σκότους».

Ο λόγος του Obama στο forum των παγκοσμιοποιητών σηματοδότησε και επίσημα τον Πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους (σ.σ. pentapostagma.gr – ISIS), την τρίτη δηλαδή εισβολή στη Μέση Ανατολή από την εποχή της κυβέρνησης του Bush του πρεσβύτερου.

Οι παγκόσμιες ελίτ ενορχηστρώνουν τους μαζικούς θανάτους

Οι New York Times, ενισχύοντας την προπαγάνδα της κυβέρνησης Obama, έθεσε τα λόγια της ομιλίας του στο κατάλληλο πλαίσιο για τις «μάζες», για όσους δηλαδή πέφτουν θύματα της «πλύσης εγκεφάλου» από κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης:

Ο κύριος Obama μίλησε την Τετάρτη περισσότερο ως ηγέτης εν καιρώ πολέμου, διαβεβαιώνοντας την αποφασιστικότητά του να συνεργαστεί με άλλες χώρες, επιβεβαιώνοντας όμως ότι οι Η.Π.Α θα δράσουν ως ο τελικός εγγυητής μίας παγκόσμιας τάξης, για την οποία δήλωσε ότι τελεί υπό έντονο κίνδυνο.

Στην πραγματικότητα, όμως, η κυρίαρχη πλουτοκρατία των Η.Π.Α είναι ο απόλυτος εγγυητής της μαζικής καταστροφής και του θανάτου..

Όπως σημειώνει ο Tom Engelhardt :“Η Washington είναι η πρωτεύουσα του πολέμου” και οι “Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα πολεμικό κράτος”. Αποτελεί πλέον «τον κανόνα για εμάς να βρισκόμαστε σε πόλεμο ανά πάσα στιγμή σε κάποιο σημείο της Γης». Οι πόλεμοι είναι συνεχείς έπειτα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τροφοδοτούν το κτήνος: το κτήνος του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.

Η ISIS, που σχηματίσθηκε από τα απομεινάρια της al-Qaeda στο Ιράκ, εξοπλίστηκε και εκπαιδεύτηκε από τις Η.Π.Α. και τους «συνεργάτες» της: τις μοναρχίες του Περσικού Κόλπου. Παρόλες τις απίστευτες φρικαλεότητες που διαπράττει, δεν θέτει ούτε κατ’ελάχιστο την απειλή που θέτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για τον Πλανήτη.

Οι Η.Π.Α έχουν εμπλακεί σε στρατιωτικές επεμβάσεις, μυστικές επιχειρήσεις, πραξικοπήματα και απόπειρες πραξικοπημάτων, αλλαγές καθεστώτων, και πιο πρόσφατα «έγχρωμες επαναστάσεις».

Έχει επέμβει, άμεσα και έμμεσα, σε δεκάδες χώρες όπως οι Φιλιππίνες, η Νότια Κορέας, ο Λίβανος, το Ιράν, η Γουατεμάλα, η Κούβα, η Δημοκρατία του Κονγκό, η Βραζιλία, στην Ελλάδα, τη Ρωσία, την Πολωνία, την Τουρκία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, το Λάος, την Ινδονησία, τη Χιλή, την Αγκόλα, τη Νικαράγουα, τον Παναμά, το Kyrgyzstan, τη Γεωργία, την Ουκρανία, την Αργεντινή, τη Γκάνα, τη Βενεζουέλα, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Σουδάν, τη Σομαλία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη και τη Συρία καθώς και αρκετές ακόμη.

Η CIA έχει δολοφονήσει ή έχει αποπειραθεί να δολοφονήσει 50 ή/και περισσότερους πολιτικούς ηγέτες.

Οι θάνατοι που προκάλεσαν οι Πόλεμοι των Η.Π.Α

“Το να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τις δραστηριότητες των Η.Π.Α/CIA σε ακριβείς αριθμούς και να μπορέσουμε να μετρήσουμε πόσοι ακριβώς άνθρωποι σκοτώθηκαν στις ζούγκλες του Laos ή στους λόφους της Nicaragua είναι πολύ δύσκολο”, έγραψε σχετικά ο πρώην αξιωματούχος της CIA John Stockwell κατά τη δεκαετία του 1980.

“Αν όμως προχωρήσουμε στην καλύτερη πρόσθεση που μπορούμε, έχουμε να κάνουμε με έξι εκατομμύρια θύματα – και αυτό, όμως, είναι ένα ελάχιστο νούμερο. Στα θύματα αυτά συμπεριλαμβάνονται: ένα εκατομμύρια νεκροί στον Πόλεμο της Κορέας, δύο εκατομμύρια θύματα στον Πόλεμο του Βιετνάμ, 800.000 νεκροί στην Ινδονησία, ένα εκατομμύριο νεκροί στην Καμπότζη, 20.000 θάνατοι στην Angola, και 22.000 νεκροί στη Νικαράγουα”, αναφέρει ο Stockwell.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πόλεμος κατά του Ισλαμικού Κράτους αναμένεται να διαρκέσει δεκαετίες ολόκληρες, αν όχι ένα αόριστο χρονικό διάστημα, και θα προσθέσει χιλιάδες ακόμη νεκρούς στον βορά της αμερικανικής πολεμικής μηχανής.

pentapostagma.gr