Μυστική Ομάδα Bilderberg θα συνεδριάσει φέτος με κύριο θέμα την Ρωσία!!!


Μυστική Ομάδα Bilderberg θα συνεδριάσει φέτος με κύριο θέμα την Ρωσία!!!Μυστική Ομάδα Bilderberg θα συνεδριάσει φέτος με κύριο θέμα την Ρωσία!!!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RT

Πολλοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου συναντιούνται για την ετήσια συνάντηση της μυστηριώδους ομάδας Bilderberg αυτή την εβδομάδα. Η Ρωσία, η διοίκηση της Trump και ο «πόλεμος στην πληροφόρηση» είναι μεταξύ των βασικών θεμάτων για συζήτηση.
Η φετινή συγκέντρωση πραγματοποιείται στο Chantilly της Βιρτζίνια, σε απόσταση μικρότερη από 30 μίλια από τον Λευκό Οίκο, και οι εργασίες στο Οβάλ Γραφείο βρίσκονται στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης των 131 ατόμων που επιβεβαίωσαν ότι παρακολουθούν.

Πολλοί κορυφαίοι υπάλληλοι του Λευκού Οίκου θα είναι στην τετραήμερη εκδήλωση, όπως ο Υπουργός Εμπορίου Wilbur Ross, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας HR McMaster και ο Βοηθός του Προέδρου Christopher Liddell.

Άλλα θέματα για συζήτηση είναι η «Ρωσία στη διεθνή τάξη», η Κίνα, η «Διατλαντική αμυντική συμμαχία», «ο πόλεμος στην πληροφόρηση», «η διεύθυνση της ΕΕ» και «γιατί ο λαϊκισμός μεγαλώνει ; ‘
Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί την 65η συνάντηση της περίφημης-μυστικής ομάδας που συναντάται κάθε χρόνο από το 1954. Οι ιδρυτές του ομίλου ήταν ο Denis Healey, ο Joseph Retinger, ο David Rockefeller και ο Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας.

Άλλοι συμμετέχοντες φέτος περιλαμβάνουν τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, τον Jens Stoltenberg, τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές Tom Cotton και Lindsey Graham και τον Κινέζο Πρεσβευτή στις ΗΠΑ Cui Tiankai.

Οι συντάκτες και οι κύριοι σχολιαστές από διάφορες εκδόσεις παγκοσμίου φήμης, όπως το Bloomberg, το The Economist, οι Financial Times, η Wall Street Journal, η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera και το London Evening Standard, θα είναι επίσης παρόντες.

Αναγνωρισμένοι για την έλλειψη ενημέρωσης για το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, οι συνεδριάσεις είναι κλειστές για το κοινό και για την αναφορά δημοσιογράφων. Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με το κανόνα του Chatham House, πράγμα που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που λαμβάνουν, αλλά δεν αποκαλύπτεται ούτε η ταυτότητα ούτε η υπαγωγή των ομιλητών. Επίσης, δεν γίνονται πρακτικά και δεν γράφεται καμία αναφορά.

Μεταξύ των πιο διάσημων παρευρισκομένων είναι ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Bill Gates, τα μέλη των ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών, ο Μπιλ Κλίντον και η Μαργαρίτα Θάτσερ, που και οι δύο παρέστησαν πριν γίνουν γνωστές και ανέβουν ψηλά στην εξουσία.