Να επιδεικνύεις το πέος σου μπροστά σε μωρά στο κέντρο μίας μεγαλούπολης είναι ΟΚ. Εγκρίνει ο Soros.


Να επιδεικνύεις το πέος σου μπροστά σε μωρά στο κέντρο μίας μεγαλούπολης είναι ΟΚ. Εγκρίνει ο Soros.

Να επιδεικνύεις το πέος σου μπροστά σε μωρά στο κέντρο μίας μεγαλούπολης είναι ΟΚ. Εγκρίνει ο Soros.Να επιδεικνύεις το πέος σου μπροστά σε μωρά στο κέντρο μίας μεγαλούπολης είναι ΟΚ. Εγκρίνει ο Soros.2Να επιδεικνύεις το πέος σου μπροστά σε μωρά στο κέντρο μίας μεγαλούπολης είναι ΟΚ. Εγκρίνει ο Soros.3

Να επιδεικνύεις το πέος σου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου και σε μωρά στο κέντρο μίας μεγαλούπολης είναι ΟΚ. Εγκρίνει ο Soros.

Να καθαρίζεις το παχύ σου έντερο με το μεγάλο σου δάχτυλο στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι επίσης ΟΚ. Εγκρίνει ο Soros.

Μην τολμήσεις όμως κι ακουμπήσεις το πέος σου …σε κάποια ασήμαντη παραλία οπουδήποτε στην Ελλάδα. Δεν σε σώζει τίποτα. Σε έχουν τσουβαλιάσει στο λεπτό.
Μόνο για τους ανώμαλους πράκτορες του Soros παύει να ισχύει ο νόμος.

To απίστευτο είναι ότι κανείς δεν παρεξενεύεται που αυτή η «επανάσταση» στηρίζεται και επιβάλλεται από το ίδιο το σύστημα εξουσίας που απεχθάνεται τις επαναστάσεις.Από όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει ολόκληρες χώρες κι ολόκληρους λαούς και που ευχαρίστως στηρίζουν δικτάτορες παντού στον πλανήτη όταν δεν μπορούν να επιβάλλουν μία στημένη «δημοκρατία».

Στην Υεμένη αυτή τη στιγμή η πεφωτισμένη κι ανοιχτόμυαλη και δημοκρατική Δύση βομβαρδίζει ανελέητα τους επαναστάτες… Παιδιά πεθαίνουν από πείνα κι από χολέρα….αλλά δείχνοντας μερικούς κώλους να τρίβονται πάνω στις σέλες ποδηλάτων και μερικούς έμμισθους καρνάβαλους …παρωδίες ομοφυλοφίλων …κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για τα εγκλήματα που συνυπογράφει η Ελληνική κυβέρνηση.