Το Kόκκινο Χάπι – Ντοκιμαντέρ του 2016 για τα αντιφεμινιστικά κινήματα των ανδρών


Το Kόκκινο Χάπι – Ντοκιμαντέρ του 2016 για τα αντιφεμινιστικά κινήματα των ανδρών
ΠΗΓΗ

Το Kόκκινο Χάπι - Ντοκιμαντέρ του 2016 για τα αντιφεμινιστικά κινήματα των ανδρώνΤο κόκκινο χάπι (The red pill) είναι ένα ντοκιμαντέρ της μίσανδρης φεμινίστριας Cassie Jaye (Cassandra Patricia Nelson). H Cassie είναι ηθοποιός και παραγωγός ταινιών , κυρίως ντοκιμαντέρ, ηλικίας 30 ετών. Αφού συμμετείχε σε ταινίες κυρίως ως κομπάρσος , στα 21 της μόλις χρόνια δημιούργησε μαζί με τη μητέρα της , Nena Jaye, τη δική της κινηματογραφική εταιρία( οικογενειακή επιχείρηση για να τα τσεπώνουν από τους φεμινιστές και το κυρίαρχο ρεύμα της εποχής) και ξεκίνησε τα ντοκιμαντέρ , το πρώτο που την έκανε διάσημη είναι το «Daddy i do» του 2010.

Αφού συμμετείχε σε ταινίες τρόμου όπου έπαιζε το ρόλο της ξανθιάς που πάντα την κατασπάραζε το τέρας ή την κατακρεουργούσε ο κατά συρροή δολοφόνος, αποφάσισε να πατάξει αυτό τον «σεξισμό» που απορρέει από την «πατριαρχική» κοινωνία », η οποία καταπιέζει ανελέητα τη Δυτική γυναίκα και αν είναι δε ξανθιά την υποβιβάζει στον μισογυνικό ρόλο της «κλασικής χαζής ξανθιάς».

Πρώτα βέβαια η μίσανδρη Cassie υπέστη μια χαρούλα την-δηθεν- πατριαρχία και το-δήθεν- σεξισμό και τσέπωσε το παραδάκι και έκανε – σχετικά- όνομα και μετά αποφάσισε να αποσυρθεί και να δημιουργήσει την δική της εταιρία ώστε να αναδείξει διαμέσου των μίσανδρων αντεθνικών ντοκιμαντέρ της όλη την ατζέντα του παρασιτικού και εκφυλισμένου Φεμινισμού: σεξισμός και πατριαρχική καταπίεση των γυναικών, κουλτούρα βιασμού -φυσικά εξ ολοκλήρου από τους λευκούς δυτικούς άντρες-, πολυπολιτισμός και φυσικά άκρατος και έξαλλος κιναιδισμός.

Το Νεοταξικό ζάμπλουτο σίχαμα Cassie Jaye στο ντοκιμαντέρ The Red pill δίνει έμφαση στα ακτιβιστικά κινήματα των δικαιωμάτων των ανδρών , όπως για παράδειγμα τους MGTOW( Men Going Their Own Way= οι άνδρες ακολουθούν τον δικό τους δρόμο), τα οποία αναπτύχθηκαν ως φυσιολογική αντίδραση στον ξέφρενο Δυτικό φεμινισμό που ήταν απόρροια του φιλελευθερισμού. Στη φύση όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση.

Η ταινία δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους αλλά είναι εύκολη για όποιον κατέχει μέση αγγλική παιδεία. Στις ΗΠΑ το εν λόγω ντοκιμαντέρ έχει δημιουργήσει σάλο και ξεκίνησε έντονα η αντιπαράθεση μεταξύ των φεμινιστών και αντιφεμινιστών στα ΜΜΕ. Αξίζει πραγματικά να το δείτε όλο.