Ο ψυχοπαθής αρχιδολοφόνος John McCain τιμήθηκε ως “Πρωταθλητής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”


Ο ψυχοπαθής αρχιδολοφόνος John McCain τιμήθηκε ως "Πρωταθλητής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"Ο ψυχοπαθής αρχιδολοφόνος John McCain τιμήθηκε ως “Πρωταθλητής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”

ΠΗΓΗ
Το Σάββατο (7/22/17) η Washington Post τίμησε τον John McCain ως Πρωταθλητή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι πόλεμοι που υποστήριξε σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπων. Είναι περίεργο αν “σε όλο τον κόσμο” περιλαμβάνει το Ιράκ, το οποίο ο McCain πίεσε την κυβέρνηση να εισβάλει, με αποτέλεσμα 500.000-1 εκατομμύρια θανάτους. Ή η Λιβύη, για την οποία ο McCain υποστήριζε με πάθος το βομβαρδισμό της, μετατρέποντάς τον σε ανούσιο προπύργιο εξτρεμισμού . Ή η Συρία, την οποία ο McCain είχε λυσάξει και βοήθησε στον στόχο ανατροπής του Άσαντ, πιέζοντας για τις ομάδες αντιπολίτευσης που υποστήριζαν η CIA εδώ και χρόνια. Ή η Γάζα, της οποίας η καταστροφή από τις ισραηλινές δυνάμεις του McCain ‘ελαβε χώρα το 2014. Ή η Υεμένη, την οποία ο McCain, σχεδόν περισσότερο από οποιονδήποτε στο Κογκρέσο, βοήθησε να καταστραφεί υπερασπίζοντας τον δολοφονικό πόλεμο της Σαουδικής Αραβίας εκεί.
Η Washington Post δεν αναφέρει καμία από αυτές τις χώρες. Απλώς απαγγέλλει φρονηδώσεις για τον «αυταρχισμό» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Τα εκατομμύρια των Αράβων, των οποίων η ζωή καταστράφηκε εξ αιτίας του McCain.

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες αναφορές των Σαουδάραβων δυνάμεων που βομβαρδίζουν ένα πάρτυ γάμου στην Υεμένη, ο McCain είπε: «Είμαι βέβαιος ότι σε πολέμους συμβαίνουν τρομερά πράγματα και οι Χούθις όμως είναι μια εξτρεμιστική ομάδα υποστηριζόμενη από τους Ιρανούς που σφαγιάζουν τους Υεμένους».
Η πραγματικότητα είναι ότι ο McCain χρησιμοποιεί τη ρητορική λάμψη των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” ως αυθαίρετο εργαλείο για να πιέσει για πόλεμο και να δαιμονοποιήσει τους εχθρούς των ΗΠΑ. Για λόγους που παραμένουν ένα μυστήριο, η προώθηση και η άσκηση πιέσεων στον πόλεμο δεν θεωρείται η ίδια ως παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.