Παγκόσμιο Θέμα: H Disney αρνήθηκε σε αγοράκι να γίνει πριγκίπισσα


Παγκόσμιο Θέμα: H Disney αρνήθηκε σε αγοράκι να γίνει πριγκίπισσαΠαγκόσμιο Θέμα: H Disney αρνήθηκε σε αγοράκι να γίνει πριγκίπισσα
ΠΗΓΗ

Μία «αυθόρμητη» μαμά πήγε το αγοράκι της στη Disneyland προκειμένου να γίνει …πριγκίπισσα για μία μέρα. H Disney αρνήθηκε και φυσικά η ορχήστρα των σιωνιστικών ΜΜΕ το έκανε παγκόσμιο θέμα …όταν για τα 576.000 μωρά που σκότωσε στο ΙΡΑΚ η Δύση …δεν αφιέρωσαν ούτε 2 γραμμές κειμένου.
Βέβαια η «αυθόρμητη» μαμά που πολύ στοχευμένα επιδίωξε τη δημιουργία προβλήματος …καίγεται για αναγνωρισιμότητα… καίγεται για κλικ. Είναι επαγγελματίας blogger που χρησιμοποιεί τα παιδιά της στο internet για να βγάλει λεφτά …δίνοντας συμβουλές (!) σε υποψήφιες μητέρες. Και «συμπτωματικά» η ταύτισή της με τις γραμμές της Νέας Τάξης …είναι παραπάνω από απόλυτη.

Η επαγγελματίας μαμά εισπράττει 7.000 λίρες Αγγλίας τον μήνα από τις διαφημίσεις στο blog όπου εκθέτει τα παιδιά της από την ημέρα που γεννήθηκαν.

H Disneyland ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν άφησε αγόρι να γίνει για μια ημέρα πριγκίπισσα

Η Hayley McLean-Glass δεν πήρε την άδεια που ζήτησε για να κλείσει μια θέση ως χριστουγεννιάτικο δώρο για τον γιο της Noah που λατρεύει την ταινία Frozen και του αρέσει πολύ να ντύνεται ως πριγκίπισσα Έλσα

Συγγνώμη ζήτησαν οι υπεύθυνοι της Disneyland στο Παρίσι από την μητέρα ενός 3χρονου αγοριού επειδή δεν του επέτρεψαν να συμμετέχει στην εκδήλωση «Πριγκίπισσα για μια ημέρα» που προσφέρει το πάρκο.

Η Hayley McLean-Glass ζήτησε άδεια για να κλείσει μια θέση ως χριστουγεννιάτικο δώρο για τον γιο της Noah που λατρεύει την ταινία Frozen και του αρέσει πολύ να ντύνεται ως πριγκίπισσα Έλσα.

Όταν οι υπευθύνοι του πάρκου δεν της έδωσαν την άδεια, η Hayley McLean-Glass έστειλε μια ανοιχτή επιστολή στην οποία ανέφερε με ειρωνικό ύφος «τι τραγική μοίρα θα περίμενε τον γιο της» αν του επέτρεπαν να φορέσει φόρεμα.

Εκπρόσωπος της Disneyland δήλωσε στον Guardian ότι «η συγκεκριμένη εμπειρία είναι διαθέσιμη σε όλα τα παιδιά ηλικίας 3-12 ετών και έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την οικογένεια ζητώντας συγγνώμη».

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας η εμπειρία «Πριγκίπισσα για μια ημέρα» περιγράφεται ως «η υλοποίηση της επιθυμίας κάθε μικρού κοριτσιού να αποκτήσει τα μαλλιά και το μέικ απ μιας πριγκίπισσας: μια παραμυθένια μεταόρφωση που θα την κουβαλούν σε όλη τους τη ζωή ως θησαυρό».

Η μητέρα του μικρού αγοριού δήλωσε ότι ο Noah ενθουσιάστηκε όταν έμαθε για τη δυνατότητα αυτή αλλά η απαντητική επιστολή από τη Disneyland ήταν απογοητευτική.

«Δεν τον άφησαν να έχει τις ίδιες εμπειρίες με ένα μικρό κορίτσι που επισκέπτεται τη Disneyland επειδή είναι αγόρι. Αν ένα μικρό κορίτσι θέλει να γίνει σούπερ ήρωας μπορεί. Αν θέλει να γίνει Τζεντάι μπορεί, όχι όμως και ένα αγόρι» έγραψε η Hayley McLean-Glass στο blog που διατηρεί.