Η Ευρωπαϊκή Ένωση στα χνάρια της Σοβιετίας


Η Ευρωπαϊκή Ένωση στα χνάρια της ΣοβιετίαςΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στα χνάρια της Σοβιετίας
ΠΗΓΗ Γ. Λιναρδής

Ο πρόεδρος του Ουγγρικού Κοινοβουλίου Λάζλο Κοβέρ σε συνέντευξη του προς τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του (Echo TV) προέβη σε ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είπε ότι η ΕΕ αναπτύσσεται με παρόμοιο τρόπο με τη Σοβιετική Ένωση και ότι πολλοί Ούγγροι αρχίζουν να ανησυχούν και να σκέφτονται ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει η χώρα τους από αυτή την οργάνωση. Τόνισε δε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου ότι αν η ΕΕ συνεχίσει να θέλει να ρυθμίσει θέματα της Ουγγαρίας, τότε θα πρέπει η χώρα του να ξανασκεφτεί την ένταξη της. Υπενθυμίζουμε ότι η Ουγγαρία έγινε μέλος της ΕΕ το 2004.

Παραθέτουμε ακολούθως χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Λάζλο Κοβέρ: «Συχνά οι Βρυξέλλες πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλλουν κώδικες δεοντολογίας στα κράτη-μέλη, όπως ακριβώς συνέβαινε με την Σοβιετική Ένωση. Εάν αυτό είναι το μέλλον της ΕΕ, τότε αξίζει να σκεφτούμε την αποχώρηση μας. Ελπίζω ότι αυτό το σενάριο-εφιάλτης που θυμίζει Σοβιετική Ένωση να μην διαμορφωθεί περαιτέρω. Κατά την γνώμη μου το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η ΕΕ ή το ΝΑΤΟ, αλλά ο ηθικός ξεπεσμός αυτών των δυο οργανώσεων. Έχουμε φτάσει στο σημείο ορισμένοι ανεπίσημοι χρηματοπιστωτικοί όμιλοι να πιστεύουν ότι μπορεί να κάνουν ότι θέλουν, ότι μπορούν να αλλάξουν τις αξίες μας εν μια νυκτί ή ότι μπορούν να εγκαλούν σε συμμόρφωση κράτη-μέλη της ΕΕ». Υπενθυμίζουμε ότι προ ολίγων εβδομάδων ο συγκεκριμένος Ούγγρος πολιτικός είχε χαρακτηρίσει την κρίση στην Ουκρανία «τσίρκο» της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, κρίση η οποία προκλήθηκε από τους Δυτικούς για να αποκοπεί η Ρωσία από την Ευρώπη.

Αυτό που με τον πολιτικό του λόγο εννόησε ο πρόεδρος του Ουγγρικού Κοινοβουλίου είναι ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ είναι δυο οργανισμοί οι οποίοι αποφασίζουν για την ελευθερία ή την σκλαβιά μας. Αυτοί που εξουσιάζουν τους δυο αυτούς οργανισμούς δεν εκλέγονται από κανέναν λαό, ούτε εξυπηρετούν τα συμφέρονται των εθνικών κρατών που απαρτίζουν αυτούς τους οργανισμούς. Η ΕΕ δεν είναι παρά μια συμπυκνωμένη εξουσία καπιταλιστών-πλουτοκρατών, μια γραφειοκρατική δύναμη η οποία ελέγχεται από σιωνιστικά λόμπι, χρηματοπιστωτικές και υπερεθνικές εταιρίες. Όλοι αυτοί αποφασίζουν χωρίς εμάς για την ελευθερία ή την σκλαβιά μας.

Ας αναρωτηθούμε γιατί χρειαζόμαστε την ΕΕ; Για να μας κάνει φτωχότερους; Για να μας εξαθλιώσει; Για να μας μεταλλάξει σε μια αλλοιωμένη φυλή που θα ζει υπόδουλη και εξαρτημένη από τους σιωνιστές πλουτοκράτες; Γιατί χρειαζόμαστε το ΝΑΤΟ; Για να μας προφυλάξει από ποιούς; Από ποιους απειλούμεθα; Από την Ρωσία ή μήπως από την Κίνα; Ή μήπως από τους ισλαμοσυμμορίτες που το ίδιο το ΝΑΤΟ δημιουργεί και χρηματοδοτεί;
Ήγγικεν η ώρα για να γίνουν τα έθνη της Ευρώπης ξανά αφέντες στα σπίτια τους, χωρίς να υπακούουν στην φωνή του κυρίου από την χαμοκέλα του σιωνιστικού παρακράτους.