Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ… κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene


Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ… κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εθνικιστές χάκερς φυλακίζονται την ώρα που οι νεοταξιτες anonymous και το indymedia του Σόρος έχουν ασυλία!

Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ…που κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene … και τους κατηγορούσαν για «εθνικισμό» και «ρατσισμό» επειδή «φύτευαν» την Ελληνική Σημαία στις ιστοσελίδες Σκοπιανών και Τούρκων … τάσσονται κι αυτοί υπέρ των Τούρκων Πραξικοπηματιών … όπως είχαν κάνει αντίστοιχα εναντίον του Καντάφι και του Άσαντ. Στην Ελλάδα ευτυχώς όλα πάνε καλά … και η «αντίσταση» θέλει να σώσει και τους γείτονες Τούρκους από τον Ερντογάν τώρα…

Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ... κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene 22
Το κατόρθωμα των «Ελλήνων» Anonymous … δημοσιεύθηκε σε γνωστή Αμερικάνικη ιστοσελίδα ( medium.com) … την όποια λατρεύουν όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ του πλανήτη…και δεν ενδείκνυται για πραγματικούς Hacker από πλευράς ασφαλείας.

https://medium.com/…/anonymous-greece-top-turkish-channel-2…

Η σελίδα medium.com έχει δημιουργηθεί από τον ιδρυτή του Twitter. Το δε άρθρο είναι γραμμένο σε Αγγλικά που βγάζουν πολύ γέλιο.
Hacker που γράφουν Αγγλικά του επιπέδου ενός μαθητή της έκτης Δημοτικού … είναι να απορεί κανείς … πως διαβάζουν τις ρυθμίσεις των υπολογιστών που παραβιάζουν.
Εκτός αν κάποιος επίτηδες γέμισε με γελοία συντακτικά λάθη το άρθρο για να μην καταλάβει κανείς … την πραγματική του καταγωγή.

Για χρόνια η Greek Hacking Scene έκανε χτυπήματα σε γειτονικές χώρες και τα ΜΜΕ ουδέποτε αναφέρθηκαν σ’αυτούς αλλά ασχολήθηκαν μαζί τους …ΜΟΝΟ μετά που τους συνέλαβαν οι αρχές.
Όμως για τους Anonymous τα αφιερώματα είναι 100 περισσότερα κι από τα «χτυπήματα».

 

Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ... κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking SceneΟι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ... κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene 7Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ... κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene 6Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ... κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene 3Οι ANONYMOUS της CIA και της Μοσάντ... κάρφωσαν στις Αρχές τους Έλληνες της Greek Hacking Scene 2