Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα


Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Οι Ρότσιλντ και η ΕλλάδαΗ μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα
ΠΗΓΗ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι γνωστών μέσων ενημέρωσης, όντες λάτρεις της ευρωπαϊκής ιδέας, έχουν πλέον μείνει άναυδοι.
Θεωρούν ότι οι Βρυξέλλες προκαλούν ζημιά στην Ελλάδα και την ίδια την Ευρώπη.

Μερικοί κάνουν ακόμα ένα βήμα παραπάνω και μιλούν για την μεγαλύτερη απάτη από συστάσεως της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρόκειται για την ελληνική έξοδο από τις αγορές, με υποτιθέμενη απαλλαγή από τα Μνημόνια, με την συμβολή, όπως σχολιάζεται, της Τράπεζας Ρότσιλντ και την συμμετοχή στην απάτη του ιερατείου των Βρυξελλών.Γίνεται μάλιστα λόγος για ιστορικών διαστάσεων πλήγμα στην λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Ιδέα».

Η Ελλάδα, μετά από 8 χρόνια μνημόνια, στα οποία μας έβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίο σήμερα διαθέτει στενότατη πολιτική σχέση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το χρέος εκτινάχθηκε στο 179,8% του ΑΕΠ από 126,7% πριν την κρίση!

Με άλλα λόγια, το χρέος που δήθεν μας οδήγησε στα μνημόνια όχι μόνο δεν αντιμετωπίσθηκε, αλλά το πρόβλημα επιδεινώθηκε!

Το χρέος είναι υψηλότερο παρά ποτέ, σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους της Κομισιόν, υπό μη ευνοϊκές συνθήκες το ποσοστό του χρέους μπορεί να εκτιναχθεί μέχρι το 2060 στο 244%.

Ταυτόχρονα, το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει και, στην παρούσα φάση, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.
Δημόσιοι υπάλληλοι αρνούνται να αξιολογηθούν, οι προσλήψεις αυξάνονται με γεωμετρική ταχύτητα, ενώ κυκλοφορούν ακόμη και χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και διαδρόμους υπουργείων.

Το πάρε-δώσε ολιγαρχών με το Κράτος βρίσκεται στο ζενίθ, την ώρα που η αριστερή κυβέρνηση ξορκίζει δήθεν την διαφθορά.
Τα καθαρά έσοδα του κράτους αυξήθηκαν από την υπερφορολόγηση κατά 8,4%, με την μεσαία τάξη, την μόνη τάξη που είναι σε θέση οικονομικά να στήσει τείχος απέναντι σε οικονομικούς εισβολείς, να διαλύεται.

Τι να συμβαίνει άραγε;

Ας ξαναπάμε στην αρχή του άρθρου και ας σταθούμε στην φράση με την «συμβολή της Τράπεζας Ρότσιλντ».

Ποιος είναι ο στόχος των μεγάλο-τραπεζιτών; Η υπερχρέωση μιας χώρας και εν συνεχεία η αρπαγή των πάντων κοψοχρονιά, με την μορφή «επενδύσεων». Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο πλούτος της χώρας έχει περάσει για 99 χρόνια στο Υπερταμείο όπου τον πρώτο λόγο έχουν αυτοί που μας δανείζουν.

Η Ελλάδα, θα το γράψουμε ακόμα μια φορά, δεν βγαίνει από τα Μνημόνια, τον Αύγουστο του 2019, όπως διατυμπανίζεται.
Απλά, οργανώθηκε η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της Ευρώπης! Οι «ευγενείς» και «φίλοι» Ευρωπαίοι λένε ψέματα μαζί με κυβερνώντες, προκειμένου να ξεγελάσουν τον ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό λαό. Και ενώ όλοι θα βλέπουν έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και στις αγορές, από τις οποίες θα δανειζόμαστε με υψηλότερο επιτόκιο από ότι σήμερα, θα πέφτουν στην «παγίδα» των παγκόσμιων τοκογλύφων, οι οποίοι στηρίζουν μαζί με τους πολιτικάντηδες και γραφειοκράτες των Βρυξελλών την κυβέρνηση της Αριστεράς!