Η «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» για την αντιμετώπιση του «εθνικισμού»! Συμμετέχει η καθολική Εκκλησία!


Η «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» για την αντιμετώπιση του «εθνικισμού»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ξεκίνησαν χθες στο Τορίνο της Ιταλίας με απόλυτη μυστικότητα και κλειστές πόρτες οι…
εργασίες της ετήσιας Συνόδου της μυστικής οργάνωσης «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ«, που θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 10 Ιούνη.
Στο άβατο των πλέον μυστικοπαθών μασονικών στοών του πλανήτη επισήμως θα εξετάσουν το «ανησυχητικό» φαινόμενο του «λαϊκισμού» και του «εθνικισμού» που αναπτύσσεται και προβληματίζει την παγκόσμια νέα τάξη.
Η «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» για την αντιμετώπιση του «εθνικισμού»! Συμμετέχει και η καθολική Εκκλησία!2Για πρώτη φορά στην ιστορία του Χριστιανισμού συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στις εργασίες αυτής της μυστικής οργάνωσης και η «Αγία Έδρα«, η Καθολική Εκκλησία που καυχιέται για την ίδρυση της από τον Ιησού Χριστό και πάντα επισήμως ασχολείται μόνον με τι ψυχές των ανθρώπων και τη σωτηρία τους (χαχαχα).

Πρόκειται για το δεύτερο επίσημο «άνοιγμα» του Βατικανού προς το υπερεθνικό κεφάλαιο –διότι ουσιαστικά συμμετέχει διαχρονικά στις τράπεζες και χρηματοπιστωτικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όπλων στον πλανήτη-, μετά τη συνάντηση του Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο (Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!) με τις επτά αδελφές του ενεργειακού τομέα, που τις υποδέχθηκε στο Βατικανό.

Σήμερα ο καρδινάλιος Pietro Parolin, Υπουργός των Εξωτερικών του Βατικανού και νούμερο δύο στην ιεραρχία μετά τον πάπα Μπεργκόλιο, παραβιάζοντας κάθε κανόνα χριστιανικής πίστης και κανόνων, έχει την τιμή να βρίσκεται στις συνεδριάσεις μια μυστικής Λέσχης μαζί με τους εκπροσώπους της παγκόσμιας ολιγαρχίας και του υπερεθνικού κεφαλαίου: τραπεζίτες, πολυεθνικές, βιομήχανοι, έμποροι όπλων, πολιτικοί και δημοσιογράφοι που επελέγησαν για να συζητήσουν και ν’ αποφασίσουν πως θα αντιμετωπιστεί ο παγκόσμιος κίνδυνος από τον «λαϊκισμό» και τον «εθνικισμό» μαζί με άλλα άκρως ενδιαφέροντα «προβλήματα».

Ο καρδινάλιοςParolin θα μεταφέρει τις ευλογίες του πάπα στη μασονική στοά και θα έχει τη χαρά να βρεθεί μαζί με τους συμπατριώτες του, όπως εξαιρετικούς οικονομολόγους της ιταλικής αριστεράς Giovanni Alesina και Mariana Mazzucato, τον Vittorio Colao της Vodafone, την Elena Cattaneo, επιστήμονα φαρμακολογίας και ισόβια Γερουσιαστής με απόφαση της αριστεράς το 2013, τον ισραηλινό John Elkann, εγγονό του Gianni Agnelli (της γνωστής δυναστείας).

Ο Τσίπρας στην εκπομπή Οκτώ & μισή, φιλοξενούμενος από την Lilli Gruber…
Δεν θα απουσιάζει η αριστερή Ιταλίδα δημοσιογράφος Lilli Gruber, γνωστή σ’ εμάς όταν είχε αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική του ηγέτη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, σ’ εκείνες τις ευρωεκλογές που θα «άλλαζαν την Ευρώπη».

Φυσικά δεν είναι «καλεσμένος» κανένας υπουργός και στέλεχος των κομμάτων που απαρτίζουν την « εθνικοκυριαρχική » νέα ιταλική κυβέρνηση. Πως να είναι άλλωστε όταν τα δύο κόμματα της νέας ιταλικής κτβέρνησης δέχονται αυτή την επίθεση από την αριστερά, τη δεξιά, τη μασονία (Στην Ιταλία η Μασονία επιτίθεται: «Αντισυνταγματικό το Σύμφωνο Διακυβέρνησης”), το Σύνδεσμο Ιταλών Βιομηχάνων και το Βατικανό;

Εκεί βρίσκεται κι ο άλλος Ευρωπαίος σοσιαλιστής, ο Πορτογάλος Barroso, ο οποίος μετά τη θητεία του στην ΕΕ προσλήφθηκε στην Goldman & Sachs, ο αιωνόβιος πυλώνας της Λέσχης Kissinger, ο Jean-Michel Blanquer, υπουργός Παιδείας και πρωταγωνιστής της εισαγωγής στην ευρωπαϊκή διδακτική ύλη των μαθημάτων LGBT στα σχολεία, εναντίον της ομοφοβίας.

Δεν απουσιάζουν τα ανερχόμενα «αστέρια» στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, αυτούς που ετοιμάζουν και που παίρνουν το βάπτισμα στη στοά, όπως η Ισπανίδα Σοράγια Σάενθ ντε Σανταμαρία, του Λαϊκού Κόμματος, ο Αλμπέρτ Ριβέρα, Ισπανός πρόεδρος του κόμματος Πολίτες-Κόμμα των Πολιτών και φυσικά ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης της Ν.Δ., όπως όλα δείχνουν επόμενος πρωθυπουργός. Επακριβώς ότι συνέβη με τη συμμετοχή του κυρίου Τσίπρα το Σεπτέμβρη 2014, στην αντίστοιχη στοά Ambrosetti στο Κόμο της Ιταλίας, μαζί με τον Πέρες.

Η «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» για την αντιμετώπιση του «εθνικισμού»! Συμμετέχει και η καθολική Εκκλησία!3Τότε που ο κύριος Λαφαζάνης διαδηλώνοντας στη διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης δήλωνε πως καλέστηκε ο κύριος Τσίπρας γιατί το κεφάλαιο τρέμει την αναμενόμενη κυβέρνηση της αριστεράς και θέλει να μάθει τις θέσεις της. Τότε έγραφε μεταξύ άλλων η «Ελευθεροτυπία«, μετέπειτα «Εφημ. Συντακτών«: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει αύριο στον κύκλο των συζητήσεων με θέμα «Η ατζέντα για να αλλάξει η Ευρώπη» και στη συνεδρία με ειδικό τίτλο «Ο συσχετισμός δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη».

Είναι η πολλοστή φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τη γειτονική χώρα όπου παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως άλλωστε έδειξε και η εκλογική επιτυχία του σχηματισμού των αριστερών οργανώσεων, που φέρει το όνομά του. Όσον αφορά τα περί «Μεσογειακής λέσχης Μπίλντενμπεργκ» που ακούστηκαν, προφανώς ανήκουν στη σφαίρα του φαντασιακού των κυβερνητικών επικοινωνιακών μηχανισμών«.

Έτσι εκεί στη Λέσχη, με απόλυτη μυστικότητα θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για θέματα που μας δίνουν τους τίτλους κι ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:
Λαϊκισμός, εθνικισμός στην Ευρώπη (οι “ζημιές” που προκαλούν)…
– Το μέλλον των εργασιακών σχέσεων (εργασία ευέλικτη, κατόπιν κλήσης, εξ αποστάσεως)…
– Τεχνητή νοημοσύνη (ως εκ τούτου θέματα όπως ο μετανθρωπισμός)…
– Κρίση ηγέτιδας δύναμης των ΗΠΑ…
Ρωσία, Ιράν, Συρία, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Λατινική Αμερική (οι σύγχρονοι σατανάδες)…
– Ισραήλ, Σαουδική Αραβία (οι μεγάλες φίλιες δημοκρατικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή και φυσικά το μαύρος χρυσός)…
– post-truth (μετά την αλήθεια… στην ορολογία, το «λεξικό» της στοάς Μπίλντερμπεργκ σημαίνει: να εξαλείψουν τους αντιφρονούντες στη νέα παγκόσμια τάξη)…
Από τη φετινή σύνοδο της Λέσχης παραμένει κυρίαρχο το ερώτημα: Τι σχέση μπορεί να έχει η καθολική εκκλησία, ο λαός του Θεού με τους στόχους και τη δράση μιας ελιτίστικης στοάς της παγκόσμιας ολιγαρχίας;