ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Γερμανικό δικαστήριο: Η άρνηση του Ολοκαυτώματος δεν καλύπτεται από την ελευθερία λόγου


ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Γερμανικό δικαστήριο: Η άρνηση του Ολοκαυτώματος δεν καλύπτεται από την ελευθερία λόγου
ΠΗΓΗ

Το γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε την Παρασκευή την έφεση της 89χρονης Ουρσούλα Χάβερμπεκ αρνήτριας του Ολοκαυτώματος, λέγοντας ότι το αδίκημα αυτό δεν καλύπτεται από την ελευθερία του λόγου.

Η Χάβερμπεκ, δεξιά συγγραφέας, εκδότης και ιδιαιτέρως δημοφιλής προσωπικότητα στο ακροδεξιό ακροατήριο, έχει επανειλημμένα αρνηθεί το Ολοκαύτωμα στα άρθρα της, υποστηρίζοντας ότι το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς δεν ήταν στρατόπεδο θανάτου αλλά εργαστήριο. Η γυναίκα έχει δεχθεί αρκετές αγωγές που σχετίζονται με την άρνηση του Ολοκαυτώματος, που αποτελεί ποινικό αδίκημα στη γερμανική νομοθεσία, από το 2004.

Αυτή τη στιγμή εκτίει ποινή φυλάκισης δύο ετών, μετά από απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου τον Μάιο. Καταδικάστηκε για πρώτη φορά σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών τον Νοέμβριο του 2015.

«Η ποινική κύρωση της άρνησης της γενοκτονίας των Ναζί είναι, καταρχήν, συμβατή με το άρθρο 5 (1) του βασικού νόμου… Η διάδοση ισχυρισμών που είναι αποδεδειγμένα αναληθείς και σκόπιμα ψευδείς δεν συμβάλλει στη διαδικασία διαμόρφωσης γνώμης · επομένως, δεν καλύπτεται από την ελευθερία της έκφρασης », ανέφερε το δικαστήριο σε δελτίο τύπου.

Το δικαστήριο εξήγησε ότι η καταδίκη θα λαμβάνεται υπόψιν μόνο για δηλώσεις που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την δημόσια ειρήνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1)  Γερμανίδα δικηγόρος φυλακίσθηκε για άρνηση του Ολοκαυτώματος
2) Ποινή φυλάκισης σε 88χρονη Γερμανίδα που αρνείται το ολοκαύτωμα! Αυτος είναι ο Σιωνισμός!
3) ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ
4) ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ…ΣΩΣΤΑ!!!
5) Άρνηση του Ολοκαυτώματος – Η πιο επικίνδυνη επιλογή για ολόκληρη την ανθρωπότητα!!!
6)Αντισημιτισμός και Ολοκαύτωμα: Τα ισχυρότερα όπλα των Εβραίων