Θα βρεθούν υπόλογοι οι αστυνομικοί που κάνοντας σωστά τη δουλεία τους συνέλαβαν τον Ζακ;;;


Θα βρεθούν υπόλογοι οι αστυνομικοί που κάνοντας σωστά τη δουλεία τους συνέλαβαν τον Ζακ;;;

Στην Αμερική του γλυκούλη Ομπάμα… οποιοσδήποτε σε κατάσταση αμόκ κρατάει ακόμα κι ένα μολύβι στο χέρι…μετά από 2 προειδοποιήσεις δέχεται 5-6 σφαίρες και αποδημεί … με το απλοϊκό σκεπτικό του ότι δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές άλλων ανθρώπων ή των ίδιων των Αστυνομικών.

Στην Ελλάδα που δεν έχουμε τον γλυκούλη Ομπάμα … οι Αστυνομικοί απλά ακινητοποίησαν τον Ζακ που έτρεχε με ένα κομμάτι γυαλί στο χέρι …και θα βρεθούν και υπόλογοι…επειδή τον ακούμπησαν.

Αν χωρίς να το θέλει ο Ζακ …κάρφωνε το γυαλί που κρατούσε στο μάτι ενός μωρού κάποιου «διανοούμενου» … η συζήτηση θα είχε πάρει άλλη τροπή. Αλλά ο ανώνυμος κοσμηματοπώλης της Γλαδστώνος… μπορεί να καταστραφεί χωρίς τύψεις από όλους αυτούς που περιμένουν τέτοια περιστατικά για να αρπάξουν μερίδια από τη διαφημιστική πίτα. Έδειξαν ποτέ οίκτο και σύνεση εφημερίδες και κανάλια στην προοπτική να ανεβάσουν τις πωλήσεις τους και τα κοντέρ της AGB;

Δεν βλέπουν την ώρα να πεθάνει κάποιος διάσημος να πουλήσουν τα CD και τα βιβλία του και να αναμεταδώσουν ζωντανά την κηδεία του μαζί με τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων.

Όλοι όσοι φρόντισαν να φτάσει σ’ αυτό το σημείο ένας φτωχός άνθρωπος για να εκμεταλλεύονται οικονομικά τις αδυναμίες και τις εμμονές του … μας παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς.

Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, όπως κι αυτός του Γρηγορόπουλου και του Φύσσα… αποτελεί χρυσή ευκαιρία κι αφορμή για το Σύστημα να προωθήσει την ατζέντα του.

Φάνηκε άλλωστε από τον τρόπο που χειρίζονται τα ΜΜΕ την υπόθεση …αφήνοντας συνεχώς γελοία υπονοούμενα για την αιτία θανάτου του Κωστόπουλου.Θα βρεθούν υπόλογοι οι αστυνομικοί που κάνοντας σωστά τη δουλεία τους συνέλαβαν τον Ζακ;;;2